Joe -

hatar.

_____________________________________________________________________________ **Datum: 2008-07-29 Klockslag: 05:14:10
jag hatar att jag älskar dig
jag hatar att jag ens försökte
jag hatar att jag bor där jag bor
jag hatar dessa jävla ursäkter
jag hatar den här natten
jag hatar att jag tar allting så hårt
jag hatar att jag är "känslig"
jag hatar att inte familjen är hemma
jag hatar sms
jag hatar att det kändes så bra
jag hatar att jag inte kan sova, sova bort det.
jag hatar att inte hgbrudarna är här, stödet !!!!!
jag hatar att vara ensam
jag hatar att grina
jag hatar att vara sårbar
jag hatar att vara kär
jag hatar .........................


mest av allt, hatar jag mig själv.


Is it broken?
Can we work it out?
Let's light up the town, scream out loud!
Is it broken?
Can we work it out?
I can see in your eyes
You're ready to break
Don't look away.
 -
My tears run down like razorblades
And no, I'm not the one to blame
It's you or is it me?
And all the words we never say
Come out and now we're all ashamed
And there's no sense in playing games
When you've done all you can do

But now it's over, it's over, why is it over?
We had the chance to make it
Now it's over, it's over, it can't be over
I wish that I could take it back
But it's over

I lose myself in all these fights
I lose my sense of wrong and right
I cry, I cry
It's shaking from the pain that's in my head
I just wanna crawl into my bed
And throw away the life I led
But I won't let it die, but I won't let it die.
Let it die !

Like the sun

_____________________________________________________________________________ **Datum: 2008-07-27 Klockslag: 17:19:39

Jag är glad på utsidan men på insidan då?

Igår grillade vi hos therese, det var asmysigt. Precis vad jag behövde. Vi grillade kött, åt och pratade massa skit. Och när vädret är så pass underbart så blir nästan allt bra. Men kvällen blev inte alltför sen och jag klev upp tidigt imorse för att hinna på gymmet innan klockan blev allt för mycket. Jag och Zara var klar just innan 10 när vi rejsade hem och käkade lite innan vi for ut på sandhögarna. Läg där tills 4 nån gång sen for jag till mormor och åt och nu sitter jag här. Jag måste ut och springa en sväng men det är för varmt än. Men tror jag ska gå ut i solen ett tag.


Jag gruvar mig för att fara tillbaka till Övik, än fast jag saknar tjejerna och allt det där så är ändå tryggheten här hemma. Och nu när man varit hemma såååå länge blir det nog lite jobbigt igen men jag tror ändå vintern kommer bli grymt kul. Så det känns lite både och faktiskt.

Men nu vill jag att familjen ska komma hem, är less att vara alone home !!!! hihi

Kram, J


!!!!

_____________________________________________________________________________ **Datum: 2008-07-26 Klockslag: 22:39:56
I want you to take me with you



förra årets skolavslutning.
godnatt

nesquik

_____________________________________________________________________________ **Datum: 2008-07-25 Klockslag: 23:36:15

Finns det nåt godare än mjölk och nesquikpuffar, nej jag är kär.
Jag äter det så fort jag är lite hungrig och det är nästan så man blir besatt. Jag längtar hem till att få ta fram den kalla mjölken och he i chokladpuffarna. MUMS.

Solen idag var inte heller så pjåkig, invigde sandhögarna för min del iår. Älskar verkligen bara att ligga, lyssna på radio och fundera på livet i sig. Det är underbart faktiskt. Finns egentligen så mycket jag funderat under alla dessa städtimmar och dom timmar jag låg på stranden, men jag tror jag håller dom för mig själv. Bäst så.

Tog utsiktsbacken idag och med den värme det var kändes det som om man skulle avlida, men det gick och jag fick mat hos mormor efter så det var helt klart värt mödan.

Jag har längtat så himla mycket efter den här helgen, behöver verkligen en helg där man får sova ut och ta det lugnt. Har alltid varit fullrulle nu på slutet med galej nästan varje helg. Och det sliter faktiskt på en än fast man inte dricker alkohol varje gång. Än fast det känns som det när man vaknar upp nästa dag, lite konstigt ändå? Typ mer sliten efter en kväll utan alkohol än med. Konstigt nog.

Bjuuu på lite stekbilder sen idag.
Saknar dig.

     


sol påväg?

_____________________________________________________________________________ **Datum: 2008-07-24 Klockslag: 16:30:21
Det ryktas om att det ska bli sol i helgen och likaså till veckan. Det skulle faktiskt behövas, har nog aldrig varit så vit som jag är nu i mitten av juli!!!!!

Meen, jag jobbar än och kliver upp tidigt för att hinna med en del på eftermiddan. Men börjar vara guds less på att kliva upp, helst när man ibland har besök. Medans han ligger och sover och en själv måste pillra sig upp. Lite orättsvist.

Har inte gjort alltför mycket den här veckan, tränat, varit med a och myyst. Och så har jag jobbat såklart. Men bara en vecka kvar nu, sen är kanske yran och efter det hockeyskolan. Skulle vara grymt kul att fara på yran men är osäker än hur det blir.

Föresten så är min family på semester så det är väldigt lugnt i huset, lite för lugnt tycker jag själv. Det är bara radion, jag och fiskarna hemma. Eller endast vi som gör ljud från oss. Men saknar faktiskt allihopen och skulle inte tacka nej för en husvagns semester med familjen och lite bad och så.

Har nyss kört ett hoppass och ska bege mig till mormor för lite våfflor, hon är rätt gullig IBLAND.
Saknar massa just nuuu, hgbrudarna, ida... a.
många, tihi.

måste fara nuuuu, :*


happy

_____________________________________________________________________________ **Datum: 2008-07-23 Klockslag: 14:39:46


You make me smile

åsele marknad

_____________________________________________________________________________ **Datum: 2008-07-21 Klockslag: 19:52:00

Ännu en fartfylld helg men lite sömn och mycket trevligt folk och annat galet. Men det gör mig inget.
Som sagt, JAG GILLARE !!!!

Helgen blev som det var tänkt, åsele. Åkte dit med mamma ungefär mitt på dagen på fredagen och gick på marknan med hon och pontus. Strosade mest runt och kikade på små saker. Rätt skönt att få en halv mammadag faktiskt, inte ofta det händer nu förtiden. Meen iaf, mamma åkte hem vid halv 7 efter vi ätit middag och jag träffade begg och stefan och vi satt upp mitt tält på ishallen. Efter det fixade vi oss lite innan vi drog ut och träffa folk, fylla kan man säga att det var hos dom flesta med jag och begg sparade oss till lördagen så vi var lugna den kvällen. Men jag hade rätt trevligt än fast jag gick hem rätt tidigt, jag tror klockan var halv 1.

Men på lördan gick vi runt på marknan och började peppa inför kvällen och hanna kom också till åsele så vi fixade oss rätt tidigt och började lite smått. Sen begav vi oss vidare till ett kalas innan vi for till fotbollsplan och sedan vidare till trillen. Sån jävla rolig kväll jag hade, trevligt sällskap och bra musik. Underbart ju.

Åkte hem på söndag vid 2 och stannade i vilhelmina. Tog bussen imorse och sen har jag gjort min vanliga städrutt. Börjar bli less nu, tur att det bara är 2 veckor kvar. Sen tar mami sista veckan då det är hockeyskolan. Kuljul.
 

Nejmen nu när åsele är över känns det nästan som om sommaren är över, men hoppas fortfarande på yran och massa annat skoj.

och som vanligt har jag med mig kameran men glömmer bort den allt eftersom kvällen blir sen.
men några bilder från början tänkte jag bjuu på. (bara lördan)
mer bilder än text, men det är kul !!!

   


   



  
  

a


.

_____________________________________________________________________________ **Datum: 2008-07-17 Klockslag: 12:14:28

Trött, less och irriterad är vad jag är nu.

Det jag är mest arg över är åsele, ingen verkar vilja följa?! VAD ÄR DET HÄR EGENTLITGEN?!??!
jag fattar inte, trist måste jag iaf få säga att det är. Har ju Therese och Zara där men dom har redan fixat sovplats likaså elina och begg. Jag har ju trots allt fixat sovplats men ingen kompanjon att sova med. S U C K

Sen ssa pappa att det skulle regna ihelgen också, guuuu vad mys det känns när man ska sova i tält. Jaja får väl hoppas att det blir nånting överhuvudtaget. För just nu ser det fanken mörkt ut.

åh.
hjälp mig.

Det enda positiva är att jag fick åka med elina och hennes mormor till Umeå igår. Så det blev ett par nya jeans, shorts, tshirt, tröja och ballerinaskor. Skulle vilja köpa mer, mer, mer. Men hittade nästan ingenting. Är väl så när man väl har lite mer pengar än vanligt, för då hittar man inte ett piss. Kul med lite nya kläa iaf.

ska väl börja titta till packningen, om man nu åker.
wihoo.



tisdag

_____________________________________________________________________________ **Datum: 2008-07-15 Klockslag: 17:47:18

underbara tisdag eller nåt?

Idag har jag tagit sovmorgon än fast det inte blev till sån stor sovmorgon eftersom jag var uppe halva natten. Men det kunde jag faktiskt offra. Annars så har jag jobbat och tränat. Och nuu snart ska jag få min god mat, mums.

Annars så går planerna för åsele bara neråt och neråt. Men jag hoppas att det blir så att jag åker ändå, men börjar vara hyffsat less nu. Mitt enda hopp är begg kanske? Eller hon fixar en del och sällskapet med min sovkompis har jag problem med än. Suck


13 juli, min dag

_____________________________________________________________________________ **Datum: 2008-07-13 Klockslag: 16:00:25

Många kramar blev det inatt, mest grattis kramar men dom andra var inte så dum heller. Igår var jag i vilhelmina och jag fick träffa begg, välbehövligt och trevligt. Pratade och sen blev det som sagt dg på kvällen, mycket trevligt. Tog bussen hem imorse efter två nätter med lite sömn, 8 timmar tillsammans är inte mycket. Men det var därför jag åkte till strömsund på fredags eftermiddagen där jag var med jossa och elin + massa andra galningar ;)

Riktigt trevligt var det även där, så jag kan sammanfatta den här helgen sömnlös, mycket folk, fylla (inte för mig men, haha). Nejmen helt klart en grymt bra helg. Men nästa helg hoppas jag blir bättre, Å S E L E. Något taggad man är.

Idag är det som sagt johannas dag. Känns inte som jag fyller år eftersom jag kom med bussen klockan 12 idag och mami och papi kommer snart från stugan och sen blir det massa tårta med släkten. Det blir bättre.

du

några bilder från gårkvällen

  


/joe


min hemlighet.

_____________________________________________________________________________ **Datum: 2008-07-10 Klockslag: 18:48:22
tänk dig johanna i glasögon, det är ungefär som det skulle komma snö nu.
det stämmer inte och skär sig ordentligt.

iaf så kommer jag att använda glasögona vid dom få tillfällen jag MÅSTE ha dom. inte en gång mer. eftersom jag blivit närsynt så sitter jag och funderar vilka mamma och pappa ska få slänga ut lite peninga på. För jag ser verkligen störd ut i allihopen. så varför inte ta dom fulaste? ha
jag tror det får bli så.

tjaaarå

heaven?

_____________________________________________________________________________ **Datum: 2008-07-10 Klockslag: 13:57:39
nej.

Imorse var jag trött och inte lite heller, fattar inte riktigt varför men så var det iaf. Pillrade mig upp just efter sju tog lite fruktsoppa innan jag tog cykeln på akkan och började min vanligt rutt. Börjar kunna allting nu och jag hade städat klart halv 12 nån gång. Rejsade hem och bytte kläder och cyklade tillbaka på billan där jag väntade på ida innan vi åt lunch på nyfiket. Det var myspys, älskar den där tjejen något !!!!!!!!!

Annars så händer det inte mycket, jobbar, tränar och äter tårta. Amande i måndags, Jonathan i  tisdags och jag på söndag. Inte underligt att man ser ut som man gör. HA Men har faktiskt funderat på det, jag är tjock medans jonte och pontus är som två stickor. Och jag har faktiskt kommit fram till att jag brås på pappa och dom på mamma. Lite orättvist ändå.

Igår när jag städade på kommunförrådet så satt några och åt i fikarummet när jag skurade och då började en gubbe berätta att det skulle vara bra att ha flera fruntimmer så om inte den ena var villig så kunde man ta den andra och sådär höll dom på. Jag låtsades att jag inte lyssnade och ökade takten och efter ett tag säger gubben:
- men visst låter det bra? och tittar på mig.
- he-he, svarade jag och skyndade mig ut.
äckelgubbar.

Har mycket kul att se framemot nuuu dg, födelsedag, åsele, yran, hockeyskolan. Det enda dåliga är att varken har pengar eller tid att fara till umeå och shoppa lite. För kläder är verkligen en bristvara. Men får väl ta nå gamkläa som vanligt...



lägg dig för fan inte i


happy day

_____________________________________________________________________________ **Datum: 2008-07-09 Klockslag: 22:07:17

:) :) :)


sun sun sun

_____________________________________________________________________________ **Datum: 2008-07-08 Klockslag: 15:31:46
det är sool och så himla skönt, ska ut och njuuuta ett tag till innan jag beger mig på en springtur.
annars så fyller lillebror år idag, 15 år. shit, vad tiden går fort !!

nej, ut i solen och längta tilll lördagen.
och så söndagen som är min dag. hihihi

pusssspåalla

en rubrik ?

_____________________________________________________________________________ **Datum: 2008-07-06 Klockslag: 22:23:28
Inga förändringar på farmor, hon ligger fortfarande nersövd men hon har blivit lite bättre.
jag fortsätter hoppas än fast det ser mörkt ut.

Helgen har jag spenderat i kaske i stugan, så himla skönt. Jag har tränat, kört bil, sovit och varit med familjen. Börjar faktiskt bli lite bättre på att köra, än fast jag inte kört så mycket. Längtar tills jag lämnat in synskiten så jag kan börja köra här i storuman också. Då blir det andra bullar. haha

Imorgon börjar en jobb vecka, som tur jobbar jag bara 6 timmar om dagen vilket gör att jag inte kommer hem alltför sent och jag hinner träna och vara med vänner också. Sen om jag tjänar 540 kronor om dagen gör det faktiskt lite lättare att kliva upp. Sen är det dg i vilhelmina nästa helg och om man inte har bättre för sig så tror jag att man styr kosan dit. Begg? Skulle vara kul.

igår såg jag och pontus solnedgången vid uman i kaske, vackert !!!

 


du gör mig glad

work, work, work

_____________________________________________________________________________ **Datum: 2008-07-05 Klockslag: 00:10:18

take me away, to better days... take me away.

Vissa dagar klarar jag av det, andra inte. Det är ett tungt last att bära, mycket tungt.

Har jobbat på fotbollsskolan i 4 dagar, lite arbete och mycket pengar. Rätt skönt faktiskt. Har iaf varit 4 riktigt sköna och roliga dagar. Fått vara med sina vänner och träna små ungar i fotboll är faktiskt inte så jävla dumt. Jag gillar det skarpt. 
Annars bestod väl dagarna i Gunnarn mest av mygg och bräms, hur det nu stavas. Och så en hel del sol, mycket efterlängtat att få lite sol på kroppen. Är inte särskillt brun jämfört med var jag brukar vara.  Men jag får slipa på brännan som sagt.

Imorgon tar jag cykeln upp till kaskeluokt, en kväll med familjen behövs nog. Längtar faktiskt efter en soffa och bara lugn och ro. Ingenting att stressa över. Utan bara vara helt enkelt.
Sedan på måndag börjar arbetet, rätt skönt ändå. Iaf lite. Behöver pengar nu. Får snåla tills sommaren är över. Sen blir det lite slösande tror jag. haha ny telefon, kläder osv !!

nej, ska nog sova nu.
Godnatt mina vänner.


RSS 2.0