Joe -

Studentveckor

_____________________________________________________________________________ **Datum: 2010-05-31 Klockslag: 23:28:56

Första dagen på våra två veckor kvar till studenten. Jag kan knappt fatta det själv. Men ikväll blev det lite grill och kubspel med Bagge, Elin, Jenny, Malin och Sara. Hittade ingen kub utan Saras axel istället och Bagge kastade bäst med tomma ölflaskor. Nu väntar snart sängen eftersom jag känner att jag har nå skit kvar i kroppen. Kanske inte var så konstigt när man gick blöt i skogen i 6 timmar i torsdags.

Fredagen var kanon, började med inventering. Mindre roligt men det gick snabbt och vi började köra hem vid 12 och därför hann jag vila en timma när vi kom till Storuman innan vi skulle kolla på balen. Och Oj! Vad fina de var. Ska lägga ut bilder men det lär nog inte bli försen efter min student eftersom jag tog med mammas kamera och den är hemma i Storuman. Kvällen spenderades hemma hos Elias innan vi gick in på hotellet. En riktigt trevlig kväll blev det!

Nej, helgen har annars varit bra. Trött som nånting eftersom det inte blivit mycket sömn därför lockar sängen oerhört nu.

Godnatt!


Hard times.

_____________________________________________________________________________ **Datum: 2010-05-26 Klockslag: 21:56:35


Måndag

_____________________________________________________________________________ **Datum: 2010-05-24 Klockslag: 21:53:50

Den värsta dagen på veckan är nu gjord. Jag gick till skolan för att göra ett prov klockan 10.00, sen efter det skulle vi skriva en utvärdering som jag skickade in. Och sist hade vi en timmas teori. Rätt mycket för att Spil3. Nog för att jag i stort sätt är ledig resten av veckan. Det blir att göra bort den sista uppgiften, i idrott B. Och imorgon ska jag efter intervallerna på skyttis (spyis) gå på stan och kolla på ännu en klänning, smink och lite annat. Beställde två kläningar från asos idag och hoppas verkligen de hinner komma till fredag. Och får hoppas att jag kan ha dom också, brukar ha problem med att ha sakerna jag beställer men får hoppas på det bästa.

Nu har jag kollat igenom bilderna sen tuurkiet så jag tänkte bjuda på några här!


  
Själva hotellet och balkongen :)


  






   

  


Nej, sängen nu. Mer intervaller imorgon.


.

_____________________________________________________________________________ **Datum: 2010-05-23 Klockslag: 23:25:42

Jag känner mig hel konstig i kroppen hela tiden. Inte som jag håller på att bli sjuk, men typ stressig febrig känsla. Konstigt.

Just nu sitter jag och frösöker skicka hem två klänningar från asos, det går pissdåligt och mamma som skulle hjälpa mig har redan lagt sig. Så jag får sitta här och knåpa. Men just nu lockar sängen oerhört så jag får se hur långt jag kommer!

Är iaf åter i övik, känns bra!
Godnatt


home.

_____________________________________________________________________________ **Datum: 2010-05-21 Klockslag: 09:50:17
Kom hem sent igår kväll och när jag kom hem satt mami där och väntade på mig!

Resan var braaa! Vi bodde riktigt fint, och när vi satt och åt frukost satt vi nästan på sanden och tittade ut mot havet. Flygresan var däremot värre, det kan inte vara lagligt att ha såna små säten. Seriöst, kom tog med knäna i sätet framför och han är 1.78. De som är upp emot 1.90 och en aning större än kim har det svårt att rymmas. Man kunde inte heller he ner sätet eftersom personen bakom satt lika trångt. En tjockis två rader framför oss fick ett tre säte helt själv och glad var han nog över de. haha

Lite blondare har jag också blivit, sen har jag fått lite färg också. Men min vän kräftan hade det lite jobbigare än mig. haha Stackarn. Sen mådde jag riktigt dåligt en natt, spydde som en gris så jag skulle nog tro att jag gick + - 0 när det gäller vikten. Huvva, jag som inte spytt på jäääätte länge. Det kändes som jag inte visste hur jag skulle göra. Men upp kom det ju tillslut.

Jaja, nu när man är tillbaka kanske man borde försöka ta tag i sitt liv igen. På med löpardojjorna. Tjing.

Turkiet

_____________________________________________________________________________ **Datum: 2010-05-13 Klockslag: 16:05:29
Ikväll åker vi, planet lyfter 22.15 och det känns riktigt bra!

Sitter och väntar på mat och klockan 5 kommer Kims mami och hämtar mig, sen bär de iväg mot umeå. Känns bra att förkylningen börjat ge sig. Hoppas den inte blir värre nu när jag flyger men. Har med mig springarskorna dit, men det känns som att de inte kommer bli användna. Jaja, jag får väl slita en aningen mer när jag kommer hem helt enkelt! Haha, sen när jag kommer hem börjar studentfirandet, 20 dagar, 14, 7! Åh, kan inte bärja mig. hihi

Jaja, ha det så bra här hemma, verkar ju iaf som att de ska komma lite värme hit också! :)
Puss

ge mig onsdagkväll

_____________________________________________________________________________ **Datum: 2010-05-04 Klockslag: 21:42:41
Imorgon är det cooper som gäller på morgonen klockan 08.00 uppe på skyttis. Efter det är de en lektion sedan väntas fystester hela eftermiddagen. Jag tycker det känns lika bra att göra dom. Vi skulle egentligen ha dom på fredagförmiddag men då får jag sovmorgon istället! :) Det gillas.

Imorse sprang vi beep, skönt att ett konditionstest är gjort iaf. Gjorde även rörlighetstesterna och harres. En rätt lugn start trots allt, kanske inte beep men.



Nu har jag fått reda att jag fått sommarjobb iaf, 3 veckor på ica, sen har jag upp mot 4 veckor städning som jag alltid har. Så nu har stressen lagt sig över just jobben. underbart.

Börjar lugna ner sig med skoljobben också, skickade in sista samhällsuppgiften och gjorde det sista inom filosofin som var ett prov idag. Gjorde en stor del på sista geografiuppgiften när jag var hemma så funderar på att ta tag i den på torsdag eftermiddag. Skulle vara skönt att göra det mesta innan jag och K åker. Men om vi nu kan göra det. Vinden har ju vänt... :/ Men vi får hoppas på det bästa! :)

Imorgonkväll efter träningen ska jag åka till Sara och där ska vi spela liite poker och se någon film. Och äta kycklingsallad, myskväll med brullerna! :)

Till helgen fyller papi år, får se hur det blir med det hela eftersom det är fotbollsmatch på söndag också. Är lite små sugen att lira, men som sagt. Får se hur det blir. :)

Nej, nu ska jag nog lägga mig i sängen och peppa inför imorgon. Försöka iaf :)
Puss

Älskar Kim

Myskväll

_____________________________________________________________________________ **Datum: 2010-05-03 Klockslag: 21:35:46
Bagge och Elin sitter här och vi myspratar lite. 26 skoldagar kvar. S J U K T!
Annars har vi mys pluggat lite, och mest kollat på tv. Men det behövdes de med.
Innan de var vi på starten av barmarken, kändes lite trödigt eftersom vi har fystester i veckan också. Det blev en mjukstart och tack för det för imorgon vänta beep, harres, 30 meter och rörlighet. Huvva, känner mig inte riktigt motiverad men bara att gå dit och göra dom, SISTA gången med hockeygym. Allting börjar bli SISTA gången. Lite jobbigt det med, trots allt.

Nej, sängen nu. Filosofiplugg och mystalk med K ♥
Puss

Söndag

_____________________________________________________________________________ **Datum: 2010-05-02 Klockslag: 21:27:41
Och tillbaka i Övik.

Pappa skjutsade ner jag och ida, han bytte däck på pärlan och sen for han hem igen. Han är bäst han! Helt klart!

Det känns som en evighet sen jag var här, men trots allt känns det rätt skönt. Tillbaka i skolan och försöka göra bort så mycket som möjligt innan jag och K åker till Turkiet. Kan inte fatta att det är mindre än två veckor. Har suttit och kollat på bilder på hotellet och jag kan inte göra annat än att längta. Men först ska vi göra fystester denna veckan sen är det lagfest till helgen! :)

Veckan har varit luuuugn och likaså helgen. Har varit i stugan en sväng men det var inte alltför kul att sitta där när snön vräkte ner. Och en fastkärning hann vi med också, stor bilen fastnade och släpvagnen också. Men vi tog oss lös tillslut. Idag var vi och grattade Tommy, älskar att vara i Gunnarberg!

Väntar på att bagge ska komma hem så jag får hejja på henne sen ska jag försöka sova. Ensam. Jobbigt.

Puss

RSS 2.0