Joe -

28 april

_____________________________________________________________________________ **Datum: 2011-04-28 Klockslag: 11:46:47
Idag är det ingen vanlig dag, Wilma blir 8 år. Sjukt gammal hon börjar bli, min guldsten! Hon börjar tom få bestämma helt själv. Men det blir väl så när man blir gammal.

Idag var det tänkt att jag och Elina skulle åka till umeå, eller planerna började redan i tisdags men det blev inge av. Tråkigt nog. Mamma åker imorgon och hon ville att jag skulle följa, får väl se hur det blir med de. Eftersom vi ska till huvudstaden med klassen vecka 19 ohc min ekonomi är väl inte den bästa och utgifterna bara strömmar in den här tiden på året..

Igår gjorde jag fotbollspremiär för iår, spelade en träningsmatch mot vilhelmina. Drog på mig en liten lårkaka och spelet från min sida var bedrövligt. Men vad förväntar man sig? Blir nog lite vila nu för att att låta låret vila lite.. Eller får väl se hur det blir med den vilan.. Måste lära mig att slappna av, njuta och inte träna. Inte okej, jag kan aldrig slappna av lite, men sån är väl jag!

Nej, idag blir det fixdag, ska hjälpa mami och städa lite här hemma. Kolla kläder till helgen. Fara och städa på pappas jobb. Puh! Mycket att göra då, bara att sätta igång!

Saknar er!

I don't let you go

_____________________________________________________________________________ **Datum: 2011-04-19 Klockslag: 22:10:55
Dagarna springer iväg och imorgon är sista jobbdagen, blir heldag från 7-4. Ska hinna städa för två dagar och ett extra städ på två timmar. Det ger ju trots allt peninga.

Idag städade jag till 11, kastade i mig lite lunch sen satt vi uppe i slalombacken i 2 timmar och njöt av solen och pratade massa strunt. Har såna underbara vänner, vad skulle jag vara utan er? Love. Efter de tog jag en joggingtur i brist på annat, middag och det blev inte mindre än palt hos Sandra. Mums, kvällen har bestått av gym och mys hos Elina där jag sitter nu.
Igår fyllde Sandra 20, blev lite smörgåstårta och annat gott! :)
Och det bästa av allt, imorgonåker jag till Tärna för påskmys. Den bästa tiden på året, synd att inte Den Bästa ville följa med.
Jag ler för att dölja min besvikelse.

Påsklov

_____________________________________________________________________________ **Datum: 2011-04-14 Klockslag: 22:03:29
En dag kvar till påsklov, blir långlov eftersom de har påsklov här vecka 17 och i storuman 16. Sen ska jag jobba nästa vecka mån-tors. Varje krona just nu är guld värt. Carro och Bea försöker få mig att stanna imorgon och gå ut med dom och så har vi även klassfest. Funderar på de... Men får se hur det hela slutar. Åh beslutsångest johanna.

Jaja, tråkigt att Saik förlorade ikväll. Dock var väl Färjestad bättre.. Ikväll iaf. Om saik vunnit förra hade allt sett annorlunda ut.
 
Nae, jag är trött som ett as så ska nog börja dra mig mot sängen.


Someone told me to run

_____________________________________________________________________________ **Datum: 2011-04-13 Klockslag: 23:16:03
Bea gjorde en kanalsökning och plopp så hade jag satan i mig alla kanaler. Jag som sett på fyran sen jag flyttat hit. Så inte konstigt att mitt favoritprogram blivit halv åtta hos mig. ;) Ikväll har vi haft lite myspys här, gått en långprommis och ätit lite nyponsoppa och glass. Och satan vad gott det var, och mättande! Nu väntas sängen och imorgon en prommis med beaprupp innan skolan! Puss!

umeå

_____________________________________________________________________________ **Datum: 2011-04-11 Klockslag: 23:11:56
Ligger hos emmi i Umeå, vi har nånting vi ska göra här med skolan så jag passade på att våldgästa. Har fått mysa med deras nya hundvalp, så jävla söt! Nej sovtajm nu. Godnatt! Pain...

mitt hjärta blöder

_____________________________________________________________________________ **Datum: 2011-04-10 Klockslag: 21:36:29

Dagens viktigaste

_____________________________________________________________________________ **Datum: 2011-04-08 Klockslag: 23:23:28
ÄR HELT KLART MODOS VINST MOT SÖDERTÄLJE, TACK GUD FÖR DET. OCH TACK MIG SJÄLV FÖR ATT JAG STANNADE HEMMA OCH INTE GICK PÅ MATCHEN!



Keep on dancing till the world ends.

_____________________________________________________________________________ **Datum: 2011-04-08 Klockslag: 11:55:53
Säsongen med det röda laget var slut, men Niclas ringde och berättade att jag var reserv till VM och han ville att jag skulle vara med på förlägret som var i veckan i Uppsala. Och det är där jag hållit hus helt enkelt. Nu är alla hemma och laddar upp inför kommande veckor då de samlas igen på måndag. Tyvärr är väl säsongen över nu om inget händer och de kallar in mig. Tomhet. Men jag önskar Er Lycka Till!!

Nu sitter jag hemma i Uman igen. Har gått en långprommis med hundarna och helgen spenderas här. Underbart. Skoter, vänner och mys kommer nog helgen bestå av.

Sitter på lillebrors dator och tänkte bjuda på lite bilder.











RSS 2.0