Joe -

Tung dag

_____________________________________________________________________________ **Datum: 2008-11-30 Klockslag: 20:37:03
Dagen igår var rätt bra, vinst, pappa var här och det var kallt och inge slask.
Men idag var dagen sämre, förlust, ingen pappa här och varmt och massa slask.

Ja, matchen gick riktigt tungt och vi fick en mardrömsstart när vi låg under med hela 3-0 efter första men jobbade oss tillbaka i andra och låg under med endast ett mål. Sen missade vi rätt mcyket chanser som man måste sätta vid såna matcher, meeen. Det blev iaf förlust med 4-3. Och riktigt jävla tungt vare. Men som sagt, det glömmer vi och nya tag imorrn.

Nu är serien slut för iår och det känns tråkigt, tur att vi har regions nästa helg så det blir en till helg innan jul med massa matcher.

Idag är det första advent? Men det känns verkligen inte så när snön har börjat tina bort och hemma hade det snöat 15 cm. Orättvist !!

nej, ska skriva lite engelska och sen krypa till kojs.

första advent

_____________________________________________________________________________ **Datum: 2008-11-30 Klockslag: 09:19:55
ja, det känns inte som det men guuuu vad mysigt !!!
skulle bara rapportera matchen igår lite snabbt, vinst med 5-2 blev det och vi möter dom idag igen klockan 1.
hann även med att träffa carre igårkväll, sen ante och elins kusin också :) Har saknat carre som tusan iaf ! :)

Nuuu, taggen och mat.
hare 

gameday

_____________________________________________________________________________ **Datum: 2008-11-29 Klockslag: 11:36:44
Mot leksand klockan 4 på kempis, far är påväg ner snart och har med sig tre nya klubbor till mig och två till bagge. Så nu har jag ett lager igen för det började se lite tunnt ut på min plats. Har hett sönder två redan och har bara en kvar som jag använder nu, dom andra kan och vill jag inte använda. Tur jag har min pappa, och förhoppningsvis blir det middag med han sen. :)

Jag och bagge ska ner på kempis redan vid ett eftersom carre och krille spelar i kempis klockan 1. Dock så hinner vi bara se en period. Meen, bättre det än inget.

Hörde även att ida har gjort sitt första poäng i alaget, grattis gumman :)
jaja, nu ska jag ta tag i maten!

Kram

En stjärna lyser så klart

_____________________________________________________________________________ **Datum: 2008-11-28 Klockslag: 18:18:46

Jag tänker på våran lucia och oj vad jag saknar det, och er!

Idag är det fredag och vi slutade redan klockan 12, så jag åkte hem efter det och fortsatte att kurera mig. Är lite risig men jag hoppas verkligen det är bra imorrn så jag kan lira. Och det ska det vara också, om jag får bestämma.

Annars har dagen mest bestått av julpyssel, har satt upp gardinerna och pysslat lite i mitt rum, lyssnat på julmusik så det dunkat i trappuppgången. Så nu är det lite julmysigt även här på valla. Det känns bra, ikväll blir det även glögg och lite pepparkakor till idol och såklart massa cvitamin, celemtiner, citron och apelsin. Sen ska vi väl tända massa ljus och sånt. Mys.

Bror spelar mot vilhelmina ikväll, good luck!!! :)

Föresten började jag se one three hill igår igen, var länge sen jag såg det. Men blev fast direkt igen, så nu ska jag få 10-12 avsnitten så jag är med i svängarna igen. Älskar det !!!!



julafton 07


hatar rubriker

_____________________________________________________________________________ **Datum: 2008-11-26 Klockslag: 21:21:36
Ännu en dag i lättja?

Det är nånting jag börjat säga till mig själv varje gång jag lägger mig i sängen? Jag vet inte varför men efter varje dag känns det som man åstadkommit någonting, eller iaf oftast. Eller jag har klarat av ännu en dag i prestationer och massa skola man ska hinna med. Det är bra, man ska försöka vara nöjd över sig själv, även fast det inte är det lättaste. Men jag gör mitt bästa att se nånting bra ;p

Läste nyss www.jonssn.blogg.se och blev lite rörd faktiskt. Tänk om jag hade hennes löpvilja, det skulle vara toppen :) Iaf så är hon urgullig och förtjänar det bästa, som jag ofta säger till henne ;) hihi

Hade träning med jens idag och jag älskar dom träningarna, mycket teknik och sånt där som vi inte kör alltför mycket annars. Synd bara att dom träningarn går så himla fort... Men, nästa vecka har vi väl han igen. hihi

Pratade nyss med sandra, hahaha. Den gullungen vare fart på ikväll. Annars så fyller Hanna 17 år idag och jag önskar jag var hemma och kunde ge henne en stor kram !! Saknar våran super femma vi hade. Hanna, Linda, Therese, Emma och jag. Pusspåer!

Snart ringer pappa och då får jga höra hur det gick för bror att spela, dom mötte åsele hemma. Hoppas dom vinner, men dom låg under med 1-0 sist jag ringde...

Jaja, ha en bra kväll och skriv gärna en kommentar så jag har en aning om vem som läser min blogg.
Puss


love

Vilodag

_____________________________________________________________________________ **Datum: 2008-11-25 Klockslag: 20:17:23

usch, vad jag har bloggtorka. Jag har absolut ingen aning om vad jag ska skriva. Dagarna ser ungefär likadana ut här nere och därför känns dom inte så intressanta. Så därför är inläggen så grymt tråkiga, meen jag ska försöka bättra mig. Måste först försöka få lite ny inspiration, för just nu ligger den på noll. Likaså är det med skolan.

Ihelgen är det leksand hemma, både på lördag och söndag. 6 poäng ska det vara där till oss !! Mami och Papi kanske kommer ner om dom orkade, iaf till en match. Pappa ville se, men jonte har match på fredagkväll hemma, derby. Storuman - vilhelmina. Skulle vilja vara hemma coh se den men icke. Annars så har jag bara en klubba kvar av mina tre, därför är jag behov av nya. Jag hoppas Pappa kunde fixa annars vet jag inte hur jag gör, får väl byta klubba. Men det känns jobbigt..

               

  


24 november

_____________________________________________________________________________ **Datum: 2008-11-24 Klockslag: 22:18:18
Jag kände att jag var tvungen att slänga in någon rad eller två här idag. För det är ju trots allt bara en månad kvar till jul.

Annars så har dagen bestått av två ispass och ett hoppass. Så imorrn lär jag få träningsvärk gånger 1000. Men vad gör det? Iaf så gick träningen ikväll piss, kanske beror på att vi körde hopp innan men. Bara att ta nya tag!!

jaja, ska lägga mig och läsa igenom teorin som vi har prov på imorrn. Och imorrn blir det även stan och köpa lite julklappar och ett besök hos erika för att "laga" kroppen lite!

come home


If I were a boy

_____________________________________________________________________________ **Datum: 2008-11-22 Klockslag: 23:12:29
Lördagkväll och vad gör man?

Idag såg jag alagetsmatch och jonte hade det han gjorde vill jag lova, 18-0 till lanza chiefs. Och det kom inte som en chock. Eftersom halva alaget var borta pga av alla möjliga anledningar så hade dom tagit in några apojkar OCH bpojkar. Jonte hade cirkus 80 skott på sig och hade det han gjorde där bak. Men han skötte sig helt okej faktiskt. :)

Sen for hela famlijen ut och åt för att pontus fyllt år tidigare i veckan, riktigt gott. Efter det så for vi till vickanochkenneth och fick fika och umgicks med kusinerna. Alltid lika trevligt!!

Imorrn tar jag antingen 12 bussen från lycksele eller så åker jag med en tjej som ska till övik, men hon vet inte om hon skulle åka imorrn kväll eller på måndagmorgon. meen, det återstår väl att se!
Skulle vara skönt att åka bil faktiskt.

Nej, ska kanske ta och hoppa i säng.
kram

this time.


Fredag hela veckan

_____________________________________________________________________________ **Datum: 2008-11-21 Klockslag: 23:41:05
ja tack.


Nej vet inte varför men är allmänt deppig idag. Har iaf åkt buss hem och gjort bort lite läxor. Bara lite engelska kvar och resten tar jag tag i när jag kommer tillbaka på söndag. Sen ikväll tog jag och sandra en prommis innan vi såg idol, svårt att säga vem som är min favorit men dom 5 som var med ikväll är iaf grymma och nu spelar det som ingen stor roll vem som åker ut.

Egentligen vill jag ta igen de oth avsnitt jag missat men jag orkar inte.... Ska krypa ner i min mysiga säng i källaren och sova gott för imorrn ska jag och lillebror (2) åka lite skrillor tillsammans. Sen ska vi titta på när lillebror (1) spelar match mot lanza chiefs med ungefär 10 spelare i laget. Puh, han kommer få det svettigt i målet.

Sen får jag se vad som händer resten av dagen, blir väl kanske lite mys med familjen som vanligt.

Nu är det cirkus 20 dagar kvar i skolan till jullov och jag längtar så grymt mycket, dock så kommer inte julen att firas med gunnarbergarna som vanligt. Riktigt tråkigt tycker jag!!!! Men får se hur det blir. ge mig 19e, lite mer snö och julstämning.
 
underbett?
haha

onsdag

_____________________________________________________________________________ **Datum: 2008-11-19 Klockslag: 22:32:10

Det blir ett kort blogg inlägg för jag är trötttttttttttttttttttttt............

Igår var vi i gävle och spelade mot brynäs, viktig seger med 5-1. Sen kom vi hem vid 3 nån gång inatt och somnade väl just efter 4. Så imorse tog man sig upp just efter 11 och pillrade sig till matten.

Annars finns det inte så mycket att berätta, dagarna går och det känns som man inte hinner med nånting. Måste ta tag i julklappshandlandet snart... Snart december ju!

Och ida lever än, fast jag har två dagar kvar att ta kål på henne. Hoppas jag lyckas... hihi
Nej det är kul att hon är här!!

Nejnu ska jag sova, föresten fyller lillebror 11 år. Grattis till honom!!
Puss


new week

_____________________________________________________________________________ **Datum: 2008-11-17 Klockslag: 18:29:36
Och snön ligger fortfarande kvar och idag har det varit bra väder precis som igår, det känns faktiskt bra. Sen är det alltid lika jobbigt att kliva upp en måndag morgon. Men imorse hade jag sällskap av ida så det var skönt att se att nån var tröttare än mig. haha

Annars har dagen rullat på som vanligt, hade hg och ledarskap och ingen engelska så dagen blev kort. Underbart, for hem och sov. Sen har jag och ida lagat kyckling eller det var väl mest jag, som vanligt. ;)

jaja, ikväll är det träning. men är grymt sugen att fara och se modo - skeå. Meeeen det får väl bli en annan gång. Imorgon möter vi brynäs och vi behöver verkligen tre poäng nu!!

träning nu, hareeeeee

vitt

_____________________________________________________________________________ **Datum: 2008-11-15 Klockslag: 23:35:46
Ja, de har typ snöat hela dagen! Helt underbart, dock så kommer det säkert vara slask imorrn så man inte ens vill gå utanför dörren. Meeeen nu känns det faktiskt som att det är november, för första gången.

Ikväll har jag och pappa mest sett tv och så. Jag har satt in alla korten i fotoalbum, rätt duktigt av mig där. I ett vinteralbum och ett sommar. Så nu har jag lite ordning i allt mitt kaos.
Sen har jag räknat nåt tal i matten också. Men det blev inte alltför många ! :s

nej, taggen tills imorrn och sängen ser så skön ut.
nybäddad och allt. godnatt

mini emilia?

_____________________________________________________________________________ **Datum: 2008-11-15 Klockslag: 15:29:38

..kanske!


Igår hade vi som sagt arrangerat km och det gick väl rätt bra, det var inte alltför ansträngande.
Vi slutade efter två och jag gick hem och bytte kläder innan jag åkte ner på stan där jag mötte upp begg, köpte lite ansiktsmasker och sånt. Sen åkte vi hem till henne och såg  top model klockan 4, såklart.

Begg ringde och bokade bord på matkompaniet och sen for vi dit vid 7. Riktigt gott var det och jag hade typ föreställt mig ikea stuk, ni vet? När man går och tar för sig, för det låter som det på ordet. Men det var riktigt mysigt där.
Sen åkte vi hem till henne och såg idol och hade allmänt msyigt.
Dock blev klockan rätt mycket innan man kom isäng och det kändes imorse när vi hade träning halv 11 i arenan. Och det är helt sjukt varmt där inne, så det gäller att dricka ordenligt så man pallar att spela där imorrn. Motsåndet står aik för, ska blir riktigt kul. Matchen spelas klockan 4!

Annars idag har jag städat lägenheten faktiskt, nöjd tjej där. Men det behövdes och det kändes bra att det är rent när ida ska hit. Och hon stannar hela veckan, så kul :) Nog för att hon är lite osmart idag, men hon får skylle sig själv och åka buss hela dagen imorrn. Smällar man får ta! haha

Jaja, nu kom pappa hem från föreläsningen så vi ska ut och handla sen ska vi väl hitta nån mat också.
Mysigt



jag saknar lillebror

Torsdag

_____________________________________________________________________________ **Datum: 2008-11-13 Klockslag: 23:03:17

Och nu är det helg, nästan. Bara fredag kvar och imorrn ska vi arrangera km för niorna. Men jag är med i dokumenationsgruppen så det är inte så mycket man behöver göra. Vi ska filma lite och intervjua dom som spelar vad dom tycker och så. Idag hade vi tre träningar, först fys sen ispass med hg som gick piss, blev så jävla less... Sen hade vi ispass med laget ikväll också, gick väl sisådär. Var rätt bra fart så det ser bra ut mot aik på söndag, det ska blir riktigt kul att lira. Var ett tag sen nu, känns det som eftersom vi haft uppehåll.

Meeen nu kallar sängen och ska upp på skyttis imorrn så jag lär nog kliva upp rätt sent, eller typ halv 8.
skönt.

nu är det endast 40 dagar kvar till jul (tror jag?)
och som jag längtar.

jag saknar dig.


Hold on be strong

_____________________________________________________________________________ **Datum: 2008-11-12 Klockslag: 21:55:31
En vanlig onsdag till ända, men guud så skön den har varit. Började med fys imorse, var riktigt trött men tog mig upp iaf och kravlade mig igenom fysen. Sen hade vi bara ledarskap och matte, avslutade väl dagen kring ett. Florerade runt på stan ett tag, köpte damaskhållare och ett skydd för min ipod. Sen tog vi bussen tillbaka och sen dess har jag pluggat och sett tv. Top model repriserna klockan 4 är perfekt, då hann man ta en liten tupplur innan de också. Zapar (vet inte hur det stavas) till oth när det är paus i topmodel.

Somnade mitt uppe i böckerna men skönt var det. Till middag blev det joker, rätt gott, lyxade till det lite också.

jaja, nu ska jag skriva lite svenska sen tror jag att jag ska avsluta den här dagen.

natti

tidsfördriv

_____________________________________________________________________________ **Datum: 2008-11-10 Klockslag: 12:54:59

http://www.quizyourfriends.com/take-quiz.php?id=0811100646331259&a=1&


LESS

_____________________________________________________________________________ **Datum: 2008-11-10 Klockslag: 12:02:41
JA! det kan man verkligen säga, imorse på träningen var jag så himla nära på att spy, och eftersom jag inte gjort det på evigheter var det äckligt !! Men jag klarade mig, var iaf tvungen att kliva av och åka hem. Nu har jag fått i mig lite mat och det känns bättre men jag blir så jävla less att jag får ont i magen så fort jag äter nånting. Det är inte vanligt när det gäller mig heller, eftersom jag älskar mat och allt som hör till. Det blir extra jobbigt....

Meen, ska lägga mig och sova ett tag och hoppas att jag mår bättre så jag kan åka på träningen ikväll.  Föresten ska jag tacka Elin för att jag får låna hennes gammtelefon, för just nu funkar verkligen ingenting på min. Inte ens högtalaren längre, och den lägger av stup i kvarten. Så om jgas ka kunna prata måste jag prata i headset men tur att bara en hörlur fungerar på den. Nej ge mig en ny i julklapp tack. hihi


ge mig snö och jul
och en ny telefon. haha




another night, another dream but only you.

Ny design

_____________________________________________________________________________ **Datum: 2008-11-09 Klockslag: 21:49:47
Kul med lite nytt! För som sagt är jag behov av förändringar just nu. Men mitt hår är fortfarande grön/grått. Men jag kan inte göra så mycket åt det, för jag vill inte tappa mitt kära hår. Och inte att det ska bli för nött heller. Så därför får jag avvakta och se vad som händer.

Förövrigt har jag kommit ner till övik idag, ätit tacos med en hel hög och haft mys.
Och resten av kvällen har jag funderat på julklappar, mamma och pappa har jag en ide och likaså mormor. Men det känns som pengarna kommer rinna iväg /: Men en sida som det finns roliga kort och andra saker är: www.postfoto.se. Jag har iaf hittat deras julklappar där. Mamma och pappa funderar jag på en canvas-tavla och till mormor en kalender. Kul att det är lite mer personliga saker än en vanlig tröja eller nånting annat. Så jag känner mig inne på den fronten, personliga fronten och det lär nog bli mycket såna iår.

Jaja, ny vecka imorrn och det känns extra jobbigt men bara ca 30 skoldagar kvar nu till jullov!!! :) jag längtar.
Annars vill jag tacka petra korsén som gjort min design, jag är riktigt nöjd :)
www.petrras.blogg.se

Godnatt

Låt de sista åren, bli det bästa i vårt liv.

_____________________________________________________________________________ **Datum: 2008-11-08 Klockslag: 00:07:27
..............Då ska vi tänka på de stunder, som var vackrast i vårt liv.

Igår var en sån fin dag. Farmors begravning ägde rum igår för dom som inte vet. Jag har inte ord som räcker till att förklara dagen. Det enda jag kan säga att jag grät i stort sett hela tiden och det var extremt mycket folk som hade skickat in bidrag till olika fonder, tex hjärt och lungfonden. Det var riktigt fint och rörande. Likaså själva begravning, personlig och fin. Dikterna och talen passade in perfekt och som alla säger; hon har det bättre nu. Hennes sista tid var riktigt jobbig och hon har gått igenom mycket, så mycket lidande. Men samtidigt visade hon att hon var så stark, vissa av hennes organ hade slagit ut men hon fortsatte kämpa och kom tillbaka så vi hann träffa henne ordenligt. När hon var vid medvetande och var så nära att komma tillbaka när hon fick bakslag. Sedan somnade hon sakta och lugnt in på sjukhuset i Lycksele. Min farmor är den envisaste och starkaste person jag vet, hon är någon jag verkligen ser upp till.

Jag hade inte riktigt fatta vad som hänt eftersom jga varit i övik och inte märkt av det lika mycket. Därför har dessa dagar varit så himla jobbiga, allt kommer tillbaka och jag börjar förstå. Men helst så vill jag inte, min farmor som var den bästa kan inte vara borta? Att gå in på svanvägen och mötas av en stor varm famn och massa god mat. Jag vill kunna göra det föralltid. Hennes mat slår allt, helt underbart god. Hennes hemgjorda bröd, sylt, bullar och palt, ingen slår det!!! Allt smakade så gott.  Och när jag sov där som liten, det var det bästa jag visste. Att få sova hos farmor i hennes mysiga täcke. Alla minnen i kaskeluokt, inget blir sig likt där utan farmor uppe på gården.

Nej nu måste jag sluta, tangentbordet är alldeles blött.....
min saknad växer alltmer.

Det som är så frusterande är att jag varit borta det här sista året och att jag inte haft tid att åka till henne. Jag har inte tagit till vara på tiden, för när det väl var sommarlov och jag hade tid åkte hon in för operationen. Och har varit på sjukhuset sedan dess. Jag saknar henne, så mycket....

-

Blond, brunt eller grönt som det är nu?
nejtack till grönt och blondt är jag så JÄVLA LESS på.

JAG VILL HA FÖRÄNDRING !!

jag skulle vilja göra om mitt hår ordenligt, men avd jag än gör så blir det inte lyckat iaf. Nu är det typ grönt? Ja, det ser iaf hemskt ut och brunt vill jag inte heller ha det, inte blondt heller för den delen för det är jag så jävla less på... jaja, får väl se om man blir grönhårig ett tag nu. Får väl köra med uppsatt eller nåt? Usch...

nej imorrn åker jag till lycksele för att försöka tänka på annat och roa mig.
så sängen kallar, godnatt!!

6 november

_____________________________________________________________________________ **Datum: 2008-11-06 Klockslag: 23:16:11

Jag orkar inte skriva nånting,
eller jag kan inte få ihop några bra meningar för dagen.
den var bara så tung och vacker på samma gång.

Jag skriver när jag har tid, lust och ork.
godnatt


Tisdag

_____________________________________________________________________________ **Datum: 2008-11-04 Klockslag: 17:25:11
Så var psykologi uppgiften inlämnad, även engelska bokrecenssion och grammartestet. Bra jobbat Johanna! Det känns riktigt jävla skönt, nu är det bara muntliga redovisningen och religionprov nästa vecka.

I lördags provade jag mina linser för första gången. Och efter halva alagsmatchen så märker jag att jag ser mycket sämre på höger öga, frågar ida om den kan ha trillat ut men icke. Hon säger att den sitter kvar.
Sen när jag kommer hem och ska ta ur dom får jag itne ut den högra linsen, och sen kollar mamma och säger att det inte ens finns någon där. Så jag lyckas som alltid !!

Annars är jag sugen att färga håret, riktigt sugen. Inte brunt för det passar jag inte i utan typ kallbrun färg med slingor i. Det är jätte svårt att förklara för det är inte brunt heller, jag vet inte hur jag ska göra. Har iaf bilden i huvve, får se om sandra tar sig an mig när jag kommer hem. Hoppas på det.

Snart är det träning sen efter det är vi bjuden på bio, nya bondfilmen är det som gäller. Och än fast jag hatar bond känns det mysigt att åka på bio med allihopa. Det blir nog trevligt :)

 

love

to much

_____________________________________________________________________________ **Datum: 2008-11-03 Klockslag: 15:08:20
Skolan?
Ja, det är så himla mycket i min hjärna nu. Grammartest, engelska bokrecenssion, psykologiuppgift, svenskaboken. Usch, jag orkar verkligen inte med skolan just nu. Men har prioriterat lite nu, psykologiuppgiften är så gott som klar sen grammartestet gör jag imorrn och bokrecenssionen är völ snart klar. Så därför får jag ta tag i svenskan senare i veckan.

Kom ner hit till övik igårkväll, pappa skjutsade mig. Som tur var, så slapp jag 6 timmar i buss. Tack för det, innan det spelade jag lite hockey. Var forward, första och sista gången tror jag. Det är verkligen inte min grej. Haha, men kul vareee !! :)

Annars måste jag åka hem på onsdag IGEN, ja det känns riktigt jobbigt. Och inte lär det bli roligare när man kommer hem, Farmors begravning är på torsdag. Sen får jag se när jag orkar åka tillbaka igen. Men hoppas att det går bra! Vi skulle äta mat hos Linda på kvällen iaf.
Men som tur så får jag åka bil från umeå på onsdag, det tackar jag för!

nejmen, ska forsätta plugga lite engelska innan jag ska ta tag i maten och se lite top model.


confused

_____________________________________________________________________________ **Datum: 2008-11-01 Klockslag: 10:40:19
Nu var det ett tag sen jag skrev nån rad här igen. Dock så har det inte hänt så mycket. Dagarna har rullat på och jag har inte gjort alltför mycket. Mest tagit det lugnt och tränat. Klassfesten som var i onsdags var en trevlig kväll. Har fått några bilder därifrån men väntar på resten så efter jag fått dom kommer nog några upp här. Den kvällen chockade jag mig själv och gick ner i spagat. Ja? Jag fattade inte riktigt själv, jag är nog den mest stela människan. Men jag har bildbevis tror jag? Ska bara få bilden så ska ni få se.

Igår gick hela familjen olofsson en sväng i skogen, alla förutom mami men hon heter karlsson så det stämde ändå! ;p Rätt mysigt och den händer inte alltför ofta. Annars så tränade jag en sväng igår innan jag var med elin och sandra. Såg slutet av idol och så, hade myspys. Ikväll ska jag och elin se step up 2 och senaste oth avsnittet. VILKEN KVÄLL ;) Men först ska jag åka lite på ladan och se alagsmatchen. Hoppas det går bra för dom!

jaja, ska skriva lite eng. suck
puss

RSS 2.0