Joe -

hard

_____________________________________________________________________________ **Datum: 2008-05-31 Klockslag: 00:22:43
Först ska vi börja med det bra. Emelie var så fin på balen så man nästan blev tårögd, likaså zara, emma, lisa, jenny och sara. Jag var paparazzi, hur det nu stavas? Och jag gillare, tog kort som en galning med emelies kamera. Hoppas hon blev nöjd med korten bara. Så några kommer ut sen när jag fått dom av henne.

Kvällen har spenderas med sandra, paulin och fia. Har inte gjort ett piss egentligen men varit ute hela kvällen och tittat på allt folk. Fast jag och sandra for hem för det blev så kallt. Såå nu har vi ätit lite götta och ska snart bädda i husvagnen och sova. Känns som jag vill sova lääääääääääääääääänge länge..

.

someday, I would be good enought for you.


Cause today, you walked out of my life
Cause today, your words felt like a knife

happy day

_____________________________________________________________________________ **Datum: 2008-05-29 Klockslag: 23:12:11
Bra spelat idag tjejer, grymt bra jobb. Dm matchen slutade 2-1 till Betseles div 3. Men jag tycker inte vi ska vara besvikna, vi gjorde en grym match och hade riktigt bra målchanser. Och dom spelar i div 3 och vi div 5. Men vi kanske borde träna på att sätta dom också men, eller JAG måste göra det. Sen måste jag ha nya fotbollskor också, mina fötter pallar inte. Skavsår över hela föttren, inte så skönt faktiskt. Sen fick jag en boll på näsan så jag börja grina också, skulle ta en hörna samtidigt. Måste ha sett fult ut. Men måste bara tillägga att jag kan inte blö näsblod, lite konstigt tycker jag. Men nu är det slut klagat. Jag älskar oss.

Nuuu ska jag snart krypa till kojs, lillbäck imorrn klockan halv 9 för att kolla ryggen. Eller bäckenet, får hoppas att det inte är alltför snett men jag lider inte av det. Har inte ont eller nånting så det känns rätt bra. Annars är det skönt att vara hemma än fast jag saknar dom där nere!!!! Ni är guld värda. :*

Sen imorrn är det balen och min finaste kusin ska gå och jag ska även få låna hennes  finkamera så ska ta massa kort på allihopen. Emma, zara, lisa, jenny !! Många som ska gå. Men det blir kanon det.

I want

Godnatt

time

_____________________________________________________________________________ **Datum: 2008-05-28 Klockslag: 22:51:23
Egentligen, varför funderar jag ens på att skriva blogg nu. Jag har svenskan kvar och inte har jag packat heller. jaja, jag får skylla mig själ och vara uppe längre. Men då blir matchen imorrn jobbigare också, åh. Min planering är inte bra just nu. Men iaf, imorrn åker jag hem. Fotbollsmatch mot betsele div 3 i dm på hemmaplan, tror inte det kan bli bättre. Det ska bli grymt kul att lira!!

Idag gjorde jag nånting jag aldrig gjort förut, jag körde moppe i en stad. Lite knivigt var det men jag tycker jag var rätt duktig, begg också. Annars hade vi hinderbana ikväll och det gick väl rätt bra. Kul var det iaf, inte för att jag är det smidigaste men.

Nej, har inte tid att skriva mer. Åter till svenskan. :/

jag saknar dig

If I have

_____________________________________________________________________________ **Datum: 2008-05-27 Klockslag: 19:39:47

Tisdag och det mesta är gjort i skolan, bara en svenska uppgift kvar som ska vara klar tills på torsdag. Mycket skönt vill jag lova. Dagen började med samhällsprov, sen historia där vi som var klar inte hade nån lektion så vi gick ut i solen och pratade. Vid halv 11 hade vi teori där vi gick igenom träningen i sommar och sen välbehövlig lunch. Dock inte så god. Men lite gick ner. Sen hade vi svenska där vi skrev på uppgiften sen engelska redovisning och efter det var dagen avklarad. Jag tog bussen hem och satt ute på balkongen och stekte. Så grymt skönt det var, det känns att sommaren är påväg och jag älskareeeee !!

Den här veckan är redan avklarad eftersom jag åker hem på torsdag morgon, ska se balen och lite fotboll. Sen är det tre dagar kvar, och det är inte ens skola. Den 4e hoppas jag på en repris (jossa med?). Nejmen det är ett måste, vi ska ju inte träffas på hela sommaren. Och sen skiljs  vi nästa år när vi valt olika inriktningar. Hur ska vi klara det?

Jag måste härma erika lite med listor, tänker göra en över sommarens händelser.

- begg följer med hem 5/6 - 8/6
- 7/6 dansgala
- planteringsjobb
- städa på verkstan
- midsommar i ?
- storuman dagarna
- swamp soccer?
- åsele marknad?
- yran
- johanna 17år
- hockeyskola?

Säkert massa jag har glömt men det jag vet är att jag har mycket kul som händer i sommar. Men får inte glöma det viktigaste av allt som borde stå högst upp med stora bokstäver. Träningen.

Nu ska jag skriva svenskan, sen ska jag fan i mig ringa.


sweetest girl

_____________________________________________________________________________ **Datum: 2008-05-26 Klockslag: 15:25:29
Först ska jag tacka min vän Erika som gjort designen åt mig, mycket snygg måste jag säga!! Men tack iaf, snyggerika !!! Sen får jag be om ursäkt att jag flyttar fram och tillbaka men jag vill ha blogg.se fast då ville jag ha en egen design och nu när jag har det, så byter jag igen. Och metrobloggen var inte riktigt bra, kunde inte göra radavstånd eller vad det heter. Så nu är det här ni ska titta om ni vill se uppdatering och fortsätta läsa.

Idag är det måndag och det betyder slappdag, hade natur imorse där vi inte gjorde ett dugg och är klar med den kursen. Och efter det hade vi hg och robert kom sent så vi hann spela spökboll där svarta laget förlorade två gånger. Lite oturligt ska vi väl säga, eller? Men robert kom tillslut och vi körde ett fyspass med hinderbana och lite sånt. Sen duschade vi, åt lunch och gjorde matteprov innan jag, elin och jossa tog tioitvå bussen hem. Och nu sitter jag här när jag egentligen borde plugga engelska. Fast först blir det joker så man får i sig lite mat.

Ikväll blir det 1,5 km * 5, jag lär avlida. En sak som är säker.

hejs

image5

igen den 4e, eller? :*

PROV

_____________________________________________________________________________ **Datum: 2008-05-25 Klockslag: 22:42:15
Nu provar jag ett inlägg, lättare att se hur designen blir då.


/ erika "the designer"

Välkommen till min nya blogg!

_____________________________________________________________________________ **Datum: 2008-05-08 Klockslag: 17:24:31

RSS 2.0