Joe -

I don't know what I've done or if I like what I've begun

_____________________________________________________________________________ **Datum: 2011-05-30 Klockslag: 13:02:27

Och sommarlov, igen. Känns konstigt och lite jobbigt. Kommer trots allt sakna Hampnäs, iaf personerna där. Vi var en rolig blandning och jag trivdes riktigt bra i klassen. Hatar att man inser de sista veckorna hur bra man egentligen trivs och då blir det tre gånger jobbigare sen när de är slut igen. Precis som gymnasiet. Jävla skola! Men man inser inte vad man har, försen man förlorat de. Klassiker.

Nu sitter jag i min ensamhet och har nyss tryckt lite lunch efter har varit på gymmet och kört ett cyklingpass. Känner mig inte inspirerad till nåt. Ska nog gå ut och skjuta och göra av med lite frustration. Fast först ville lillebror ha en panpizza till fika. Tur att han behöver lite fett på kroppen, lillspillivinken.




Nyår 08/09?


Mamis dag och 2 år.

_____________________________________________________________________________ **Datum: 2011-05-29 Klockslag: 13:16:07
Idag är det mammas dag, tråkigt nog är hon i Umeå på massagekurs och Pappa är i Estland på något med företaget. Pontus tillbirngar helgen i gunnarberg så det är bara jag och Jonte hemma. Så igår gjorde vi mysmiddag, blev grillat! Och nu har vi städat halva huset, ska snart bege oss på gymmet en sväng innan det blir tårta hos mormor!

Måste bara säga att det var otroligt fina par på balen i fredags, trots regnet! Jag var en stolt kusin och syster till de finaste paret om jag får säga de själv ;) Blev en liten utgång för mig, hade riktigt trevligt trots allt. Bilder kommer senare!

2år idag.

Tänkte bjuda på lite bilder sen påsken, bättre sent än aldrig!










Gymmet med bror nu! Hare!

lördagkväll

_____________________________________________________________________________ **Datum: 2011-05-28 Klockslag: 22:31:20
Ja, och vad gör man? Ligger i soffan i källaren och ser fotboll med wilma snarkandes vid fötterna. Känns inte riktigt som mig för fem öre! Meeeen, vad gör man. Hoppas ni har en trevlig lördagkvällen!

Jag kunde göra de ingen gjort.

_____________________________________________________________________________ **Datum: 2011-05-23 Klockslag: 20:23:42

Jag sa nej till Pappas hjälp med flytten och nu ångrar jag mig. Jag är så dålig på sånt här.. Det är kaos överallt, kartonger överallt, kläder, skor, rat... Finns inte en chans att jag ska klara det.. Eller det är så jag känner iaf! Men måste ta tag i de största sakerna för imorgon kommer Ulf och hjälper mig att flytta dom sakerna. Sen får jag nog hålla på 24 timmar om dygnet om jag ska hinna det här innan fredag.

Önska mig lycka till!


Paniiiiiik!

_____________________________________________________________________________ **Datum: 2011-05-18 Klockslag: 16:56:02
Stressad, sömnbrist och less är precis vad jag är nu. Lägenheten står fortfarande kvar som den stod för någon dag sedan så ikväll efter träningen måste jag göra att ryck. Gjorde klart cykeltestet och en redovisning så nu har man knappt något i skolan. Men allt annat bara gnäger sönder mig. Snälla ta mig nån annanstans!

Ska iaf på träningen nu och glömma allt!

JO

_____________________________________________________________________________ **Datum: 2011-05-17 Klockslag: 17:44:46

balance

_____________________________________________________________________________ **Datum: 2011-05-17 Klockslag: 15:20:46
Jag hoppades att ni fattade att det var digestivekexen som var min drog och inte alkoholen för så illa är det faktiskt inte ;)

KAOS i lägenheten, saker överallt och flytten gör mig stressad. Som allt annat i min tillvaro just nu. Hatar beslut över huvudtaget. Därför ska jag lägga mig i sängen, stoppa musik i öronen och sova en timma!



min drog.

_____________________________________________________________________________ **Datum: 2011-05-16 Klockslag: 16:18:08
Skulle som sagt skriva drog på överskriften och höll på att skriva grogg. Kan det bero på för mycket alkohol sistone? Hm... Nu ska jag iaf vara nykterist ett tag, förhoppningsvis maj ut. Och så ska vi fira Paulin på lördag. Hur ska de gå? Haha, är inte ens i närheten av alkoholförbrukningen förra våren och då tog jag studenten. Men, vad gör man. Lite nöje ska man väl få ha? ;)

Lite kris i lägenheten för tillfället, digestivekexen tog nyss slut. Vad sjutton ska jag nu äta? Nog för att jag har en hel frys med mat och jag ska flytta ut nästa vecka. Kommer nog rulla fram efter veckan. Men digestivekexen är ju nånting speciellt.

Tillbringat dagen i skolan, vi var nog rätt så effektiv idag, kan det bero på att vi har en redovisning på onsdag? hehe! Sjukt att det är två veckor kvar av skolan sen är det sommarlov igen. Kommer trots allt sakna klassen, jag och Valle insåg de när vi spenderade förra veckan i Stockholm!

Snart ska vi ha spänstträning på nola, blir nog intressant och skönt att göra nånting annat än löpning. Har föresten träningsvärk i min högra skinka efter hinderbanan igår. Hur de nu kom sig? :P

Årets sommarplåga?!

frågan är ju: Vill du ligga med mig då? Om sanningen ska fram...

_____________________________________________________________________________ **Datum: 2011-05-14 Klockslag: 00:05:24
Låten som gick varm under veckan!

Galen och rooolig vecka med klassen i sthlm, hade kanon väder hela veckan också. Nu är man tillbaka i övik och sängen väntar, har blivit rätt så lite med sömn den här veckan och träningen har väl inte heller varit den bästa, därför ska jag upp imorgon och röra på fläsket! Två timmars sömn från natten till torsdag, det känns vill jag lova. Men kul har jag haft de, Tack! :)

Natti!

estockholmo

_____________________________________________________________________________ **Datum: 2011-05-08 Klockslag: 23:03:54

Bra helg med de bästa som avslutades med lite tester. Ser framemot veckan med klassen i Stockholm!

Kort och bra uppdatering!


dags igen kanske

_____________________________________________________________________________ **Datum: 2011-05-07 Klockslag: 00:04:14
Ja, tänkte skriva någon rad igen. Blir långt mellan gångerna nu, vet inte om det är positivt eller negativt. Tar det iaf rätt positivt. Tillbaka i Övik och skolan, verkligheten. Skönt och mindre skönt. Jag trivs rätt så bra ändå.

Imorgon är det lagfest/avslutning. En aning sent kan tyckas när nästa upptaktsträff är på söndag. Måndag åker vi till stockholm med klassen, är där till fredag. Ja så ser väl min kommande vecka ut. Helt ok tycker jag!


RSS 2.0