Joe -

.

_____________________________________________________________________________ **Datum: 2011-01-31 Klockslag: 17:31:27
Magsjuka-feber-sträckning.

Livet är en dans på rosor, med stora taggar för tillfället.

again, again, again, again

_____________________________________________________________________________ **Datum: 2011-01-30 Klockslag: 21:55:06

!

_____________________________________________________________________________ **Datum: 2011-01-18 Klockslag: 21:54:22
Jobb idag med, började dock två timmar senare än dom andra pga magen. Nu känns det bättre som tur är! Sen spenderades kvällen med Elin och Lise. Och nu väntas sängen efter en tung svensk förlust i handbollen. klockan ringer just efter 6, tur man är morgonpigg!

It hurts.

_____________________________________________________________________________ **Datum: 2011-01-17 Klockslag: 19:43:26



världens bästa


Blä och usch

_____________________________________________________________________________ **Datum: 2011-01-17 Klockslag: 19:26:28
Vilken måndag det blev. Började med att klockan ringde 06.10, helt död var jag men tog mig rätt så lätt upp.. Som vanligt. Sen rullade väl dagen på fram till lunch, hade svia i magen. Svårt att säga hur det riktigt kändes men irriterande var de iaf.. Efter lunch vred det bara till uppe på taket och jag var tuvngen att spy, försökte skynda mig nerför trapporna men hann inte. Så det hamnade på marken nedanför ställningen. Fy sjutton, men jag grinade inte. Som jag alltid brukar göra innan jag ska spy..... Lite mycket detaljer men äh!

Jaja, jag spydde och det kändes bättre. Gjorde hela dagen klart, men det var jussepass jag orkade eftersom all mat hade kommit upp. Så sista timman var en aning dryg. Och nu sitter jag här. Har tagit en varmdusch eftersom det itne blev någon träning ikväll.. Får se om jag vilar imorgon eller om jag åker och jobbar. Beror nog på om jag får i mig någon mat ikväll och hur jag mår. Får se, får se...

Ska sätta mig framför tven och försöka dricka lite :) Är inte alls sugen men hungrig som ett djur! Önskade att mami var här och passade upp mig. Men icke..

Puss

6 poäng

_____________________________________________________________________________ **Datum: 2011-01-16 Klockslag: 21:03:18
Så jävla skönt att börja om efter juluppehållet med 2 segrar och 6 poäng!
Igår vann vi mot Segeltorp med 3-1, sista målet i öppen kasse och det var en riktig laginsats där alla verkligen gjorde sitt. Idag tog vi oss an Linköping, 1-0 i baken men lyckades göra två mål innan första var över. Sen började grisspelet som det alltid lyckas bli mot dom och de fortsätte matchen ut. Slutresultatet blev 3-2!

Så helgen har varit bra hockeymässigt och så har även pappa, mamma och Pontus varit här så det har varit riktigt mysigt. Delade säng med pontus inatt, det är tur att han inte är så stor.. än.. Det enda dåliga var väl att inte jag fått träffa Kim. Vet inte när det blir nästa gång och det känns så förbannat jävla jobbigt. På ren svenska!

Jaja, till veckan blir det troligtvis ingen skola utan jobb. Det känns riktigt roligt, än fast vi ska vara ute och skotta tak. Ska bli skönt att få vara ute, hoppas bara på att det inte blir alltför kallt eller mycket snö i veckan. Helst sol och -2. Det vore bäst!

Älskar dig!

Fredag!

_____________________________________________________________________________ **Datum: 2011-01-14 Klockslag: 21:01:49
Somnade 3 inatt så hockeygym klockan 8 kändes inte alltför lockande. Så när klockan ringde vid 7 bestämde jag mig för att sova till 9. Klockan 10 skulle klassen vara på ortopedtekniken, var där till klockan 12 innan jag rejsade hem och gjorde mat, städade och renbäddade! Klockan 2 la jag mig i sängen för att vila lite och precis när jag skulle fara på träning började skidskyttet... :/

Efter träningen åkte jag och bea på ica och handlade sen blev det tacos hos Tusse! Myspys!
Bra beskrivning av dagen, precis allt som jag gjort idag kom med... ;p Haha

Första matchen på det nya 2011. Vinst.

Kylskåpfan

_____________________________________________________________________________ **Datum: 2011-01-12 Klockslag: 22:34:36

Jag har klagat hela dagen över mitt förbannade kylskåp som har lagt av. (De gjorde de redan i dec innan jag åkte hem på jullov) Så på träningen satt jag och beklagade mig eftersom jag varken kan ha mjölk eller smör hemma. Men då sa Bea att jag har ju för sjutton ett till kylskåp under spisen som jag inte nyttjar! Smart Johanna....! Men nu har jag satt igång de och det verkar funka i min gamlägenhet. Så nu slipper jag ha frysta ägg coh mjölk :)

Saknar K redan, kom hit nu.....
Godnatt! PUss


illamående

_____________________________________________________________________________ **Datum: 2011-01-10 Klockslag: 10:11:27
Har sovit helt värdelöst inatt, vaknat varannan timma och haft ont i magen. Känns inte som en rolig start på första skolveckan. Men det känns en aning bättre nu och jag hoppas jag är pigg nog ikväll för möte och träning!

Puss

2011

_____________________________________________________________________________ **Datum: 2011-01-07 Klockslag: 01:00:42
2010

När jag tänker tillbaka på 2010 kan jag enkelt säga att det var de bästa året i mitt liv, hittills. Mycket svett, skratt och tårar. En bra hockey säsong 09/10 där jag lyckas göra 10 poäng, bra för att vara jag. Riktigt bra. Ett SM-brons än en gång, annan valör detta år! Underbart Påsklov med K, familjen och släkten i Tärna. Studentfirande med bästa klassen, studenten kom, balen. Allt bara sprang förbi men jag försökte njuta så gott jag kunde. Den första (och bästa) hockeygym klassen i Örnsköldsvik med tjejer gick ut. Knöt riktigt starka band med vissa, som jag inte visste då, skulle bli bland några av de starkaste. 13 underbara tjejer som jag fick dela tre oförglömliga år med. 

Flytt från Valla som sved i hjärtat, en trygghet försvann i och med de. Skolan, valla och hockeygym var någonting jag älskade. Sommaren kom och jag jobbade på ica, en bra lärdom och tufft. Hela sommaren på ica där jag försökte trycka in träning, en del partaj och även kvalitetstid med vänner, familj och K. Lika snabbt som studenten var över, försvann också sommaren. Hösten kom och jag valde att gå en ledarskapsutbildning på Hampnäs, leva snålt på bidrag och träna, det är väl så min höst sett ut. Jag flyttade till en liten etta, centralt i stan. Försöker trycka bort min rädsla för mörker och att vara ensam och det går framåt. Jag och K slets isär för en stund men hittade tillbaka till varandra och nu är det starkare än någonsin.

Ny tränare, nytt lag, med rätt många gamla kvar och ännu en hockeysäsong började. 10 vinster i rad till följd av 3 förluster men vi avslutade bra med en seger innan juluppehållet. Ligger med i toppen av tabellen och alla är med i båten igen, vi ska högst upp iår!

Jag har utvecklats inom hockeyn men också som människa. Jag har gjort debut med damkronorna där jag spelat några matcher och fler vill jag att det ska bli, hårt jobb.

Just nu ser jag framemot 2011, mycket kan hända och framtiden ser ljus ut.

pain in my heart

RSS 2.0