Joe -

snart kims dag!

_____________________________________________________________________________ **Datum: 2009-10-30 Klockslag: 23:50:08



du betyder så mycket


torsdagkväll

_____________________________________________________________________________ **Datum: 2009-10-29 Klockslag: 23:52:44
sökte på dansband och då kom; de sista ljuva åren upp och jag kunde inte hålla emot tårarna. Jag saknar farmor så mycket. Precis lika mycket som jag saknar morfar. Snart allhelgona och jag kan inte vara hemma, blir inte förvånad längre att jag inte kan vara med. Vi skulle äta middag med släkten på hotellet och sen åka och tända ljus på graven...
Men, finns inte mycket att göra. Vi har iaf match mot aik på söndag. Kim fyller år på lördag och jag saknar han redan... /:


Jag har iaf varit hemma sen i lördagskväll/natt har hunnit med en massa, träffat vänner och mest tagit det lugnt. Sett när jonathan spelar ute, första gången i mitt liv. Iaf som jag kan minnas och det var riktigt kul att se, snacka om att grabben har energi för sig och en hel hög till.

Nu håller jag på med svenska talet, men kommer inte på mer. Frustrerande som fan.
Längtar redan till jullovet men precis som idas pappa sa är det bara 7 veckor kvar.

nej, sängen nu då!
godnatt

imorgon

_____________________________________________________________________________ **Datum: 2009-10-21 Klockslag: 22:26:46


Kommer denna tok!!! :)

IRRI

_____________________________________________________________________________ **Datum: 2009-10-21 Klockslag: 13:23:36
Jävla parkeringsböter från satan, 600 spänn. Och vi har stått där sen skolan började, men det är väl bara att bita i det sura äpplet och betala. Jossa fick också en, tur dom vill  göra oss fattiga studenter pank.

Frustrerad!

tisdag

_____________________________________________________________________________ **Datum: 2009-10-20 Klockslag: 15:36:03
4 dagar till lov. Det känns otroligt skönt och välbehövligt, man är guds less på det mesta nu. Men fyra dagar går fort och på torsdag kväll kommer sandra och hälsar på, tror nog jag ska bjuda på hennes favorit rätt då. Tur att hon inte har alltför svår maträtt ;p

På fredag kommer familjen och kanske kim. Så det lär nog gå fort.

ihelgen var det fredagsmys med brudarna, ante, elias och krille. Det var riktigt trevligt, sen på lördag for vi ut i skogen och grillade innan vi friåkte. Hann även med att tvätta bilen innan maten, tur man har sina bröder! Sen på lördag blev det lugnt, såg på tv och lite film. Mådde lite halvdåligt på kvällen och det visade sig att jag hade feber så hela söndagen låg jga i soffan och tittade på tv!

Igår innan jag åkte hade det snöat sjukt mycket, så himla mysigt. Hoppas den ligger kvar till vekcan då jag kommer vara hemma från troligtvis lördagkväll till onsdag. Det är mer än jag trodde så det är bra!

Nej, undra om man ska ta och göra någon mat snart, tror det blir potatisbullar! mums.


helg

_____________________________________________________________________________ **Datum: 2009-10-15 Klockslag: 17:44:56
Så skönt med helg, hade idrott och projektarbete idag, inte alltför ansträngande faktiskt. Sen har jag inte gjort mycket mer, bara varit. Målat naglarna och myst med bagge.

Imorgon har vi hg på morgonen sen åker jag hemåt vid 10.
Jag längtar! Helst när det blir kul på fredagkväll, eller jag hoppas iaf på de.
Vi får väl se om vi lyckas styra ihop nånting mys!

nej snart dags för träning, och så måste jag tanka innan också.
det kommer svida i plånkan vill jag lova.

onsdag

_____________________________________________________________________________ **Datum: 2009-10-14 Klockslag: 17:56:52
Älskar att vi har träningen 21.30-22.20. Det är nästan så att man kommer sova sista tjugo minuterna, fast man ska ju se det från den positiva sidan, vi har inge hg imorgon. så man får ju sovmorgon till halv 8. Det gillas.

Annars idag har jag haft hg och sen klockan 12 40 minuter geografi. Så dagen har inte varit alltför ansträngande, men har trots allt städat, skrivit lite på historian och tagit en pn. Så hela eftermiddage var ändå borta. Men bra gjort av mig, jag åt glass efter som belöning. haha

Snart blir det j20 match fram tills träningen börjar.

Hare

haha, målen sen leksand.

_____________________________________________________________________________ **Datum: 2009-10-13 Klockslag: 16:10:23
www.youtube.com/watch?v=ijh2RSUWauA

hahahaha
jag dör.

bagges kommentar: proffsligan blir filmad.

12 oktober

_____________________________________________________________________________ **Datum: 2009-10-12 Klockslag: 21:56:54

Malin tyckte att jag skrev lite i min blogg, så då tänkte jag ta tag i det här.

Helgens visit i Leksand slutade med att vi åkte hem med 6 poäng, lite mer gris spel. Men vi vann och det är huvudsaken. En ny träningsvecka har börjat redan, vart far all tid? Jag får nästan panik, dagarna rusar iväg och det känns som man nyss klivit upp så ska man lägga sig igen. Men det är väl så när man har kul gissar jag. Skolan är itne alltför jobbig just nu, eller den är inte jobbig alls. Ibland frågar vi oss själv om vi ens går i skolan? Inte så ofta vi är där.. Men det gillas.

just nu gör jag itne alls mycket, fikade nyss gröt och mackor. Riktigt mums, så ska väl snart dra mig mot sängen. is imorgon 07.45. Puh, tur man är van att kliva upp tidigt. För här spelar det ingen roll om man har sovmorgon till 10, man vaknar ändå 07.25 när dom börjar jobba här utanför. Dom river typ våra balkonger eller nånting. Det var nästan rasrisk på dom tidigare så det är bra.
Till helgen åker jag hem, det blir riktigt mys. Ska försöka hinna med så mycket som möjligt, som vanligt. tänkte försöka hinna upp till emmi en sväng. Man ser inte till dom alltför ofta. Sen familjen, kim och det viktigaste av allt. TJEJERNA! Vi måste göra nånting, tycker jag!!!!


Nej, ska väl sussa snart då.
Puss

J



snö, snö, snö, snö

_____________________________________________________________________________ **Datum: 2009-10-07 Klockslag: 21:58:01

 
åh, vad mycket snö det är hemma nu!!!! Vill ha snö här med!

nej, godnatt.


Nytt inlägg

_____________________________________________________________________________ **Datum: 2009-10-06 Klockslag: 17:22:05
usch vad dålig uppdatering. men det är kanske för att varje dag ser lika ut.

Vi vann mot brynäs i lördags och söndagen vill jag itne tala om, den är glömd. Så frusterande, irriterande, nästan skrattretande...

Annars är väl allt som vanligt, vi sket i teatern idag och gick hem och gjorde kladdkaka. jag vet, inte okej. Men vi orkade inte se en teater i en timma och sen diskutera en timma. Efter kladdkakan somnade jag (som vanligt) medans vi såg oth. Sen har vi varit lite allmänt galna, som vanligt.. haha Bagge är alltid värst....

Ikväll är det träning, som vanligt. Mycket som vanligt i dagens inlägg. Men det är väl så det är, dagliga rutiner. Alla dagar ser lika ut. Men Jag gillar det ändå! :)

Nej, nu ska jag busa lite mer. Hare


Ledig torsdag.

_____________________________________________________________________________ **Datum: 2009-10-01 Klockslag: 16:54:51

Riktigt skönt, kim kom igår efter träningen och vi såg idol och myste. Har väl mest bara gjort det hela dagen idag med, sett någon film och många oth avsnitt. Värre för kim som vägrar tycka om de men. Trevligt har det varit.
Han åkte nyss och ska snart vi på kempis för träning och så!

Finns inte så mycket att säga för tillfället.

Puss!


RSS 2.0