Joe -

last day

_____________________________________________________________________________ **Datum: 2008-12-31 Klockslag: 20:29:58
På året, innan jag åker.
Allt har ett slut och 08 har varit helt okej.
Jag tror inte jag ska klaga iaf, mitt första sm där vi blev trea, sommaren som var helt jävla sjukt bra, all damhockey som varit riktigt kul sedan har dagarna varit rätt bra i sig. Har försökt vara positiv ochd et ska jag fortsätta med.

Nej, nu är det som sagts nart ett nytt år och det börjas med JVM i tyskland, kunde inte börjat året bättre tror jag. FÖresten slutade inte året så jävla pjåkigt heller, det är för duuuuu :*

Nej, tänkte bara skriva några rader här så ni evt vart jag tar vägen dom närmsta dagarna ochs ka försöka uppdatera när jag har tid och har dator.

GOTT NYTT ÅR MINA VÄNNER!!!!!!
and wish me luck in germany.

love to you



Ojojoj

_____________________________________________________________________________ **Datum: 2008-12-29 Klockslag: 15:13:36
Vm närmar sig med stora kliv och jag kan inte gömma min nervositet längre.
Helt sjukt vad jag längtar!!!!

idag kom jag hem vid 12 någon gång och for till frissan och fixade till min kaluffs lite, blev inte stor skillnad förutom lite kortare och lite slingor, vill ha mitt blonda hår tillbaka igen. Men det kommer, det kommer!
Igår var en bra dag och tack för den, precis vad jag behövde. Det där lät ironiskt men jag menar det!!
Ikväll ska jag och ida hålla i u12ernas träning sen tränar vi själv kvart över 8. Sen blir det rejs hem för att hinna se slutet av Jvm matchen som börjar halv 9 ikväll, eller jag tror den var ikväll.

NYÅR? Ja, sandra verkar svika mig så det lär bli med familjen, emelie och hennes familyy förhoppningsvis.
Men det är ju som sagt jvm match då också, så då lär man väl sitta bänkad vid tven och sen kanske man ska orka sig ut och kolla om det är nå folk ute. Men det blir nog en tidig kväll eftersom flyget till stockholm går 12.45 från Umeå. Och jag längtar verkligen inte, usch. Hoppas jag inte dör !!!!!!

mitt mål, min dröm

Ska umgås med min bror, Hare !

dan före dopparedan

_____________________________________________________________________________ **Datum: 2008-12-23 Klockslag: 17:52:45
finns så mycket annat man måste hinna med såhär just innan jul. Har iaf alla julklappar fixade sen förut, rätt skönt. Sen hade vi lilla julafton igår och gjorde poklagrisar, dock inte så lyckade men vi gjorde ett försök. Julstämningen börjar komma alltmer men det känns ändå inte som jul imorgon /: Tråkigt!! Ska iaf njuta av dom dagar jag är kvar här hemma innan man åker iväg!

Nu kommer pappa hem från inventeringen, har har som varit bortblåst den igår. Stackarn..
Puss

CHANGE IT !!!!!!!!!!!!!!!!!!

dålig uppdatering

_____________________________________________________________________________ **Datum: 2008-12-22 Klockslag: 15:34:19
Dagarna bara rusar förbi och det sista jag vill göra är att sitta framför datorn. Så därför kommer uppdateringen bli sämre, men jag kanske tar upp den senare under lovet :)

HIttils har jag inte gjort så mycket, har sett tjejcupen där storuman vann (som vanligt), vilhelmina hade ett nyförvärv som var bra och det visade sig vara jossas kompis. Ja världen är liten! Sedan har jag spelat match, tränat och idag stod jag och packade i påsar i två timmar, kan vara rätt dyrgt men med rätt sällskap och trevliga kunder var det trevligt. Alltid kul att träffa lite folk!!

Nae, ska nog gå och hjälpa mamma. Vi ska ha lilla julafton här. Mys!

förövrigt är jag så jävla besviken.

J U L L O V

_____________________________________________________________________________ **Datum: 2008-12-18 Klockslag: 16:50:21
Min bästisch har en blogg och inte ens jag visste om det !?
www.sandrathomassonn.blogg.se


Nu är det jullov eftersom jag skippar sista dagen imorrn som endast består av träff i klassrummet och kyrkan. Dock så har carro tvingat på oss att spela volleyboll hela natten, men det ska väl bli rätt kul. Sista matchen var vid 2 tror jag, lite trött jag kommer vara. Men innan det ska vi träna med 94erna och ett hoppass efter. Så det blir turbo för att hinna till nästa match.. Måste dra med mig trunken hem efter träningen eftersom jag åker redan vid 8 imorgon, ska gå på stan en sväng med mami! det blir nog mys! Sen skulle vi bgörja åka hem vid 3 så då är vi hemma nån gång vid 6, då blire ladan på direkten där det spelas tjejcup. Alltid lika kul, men inget slår nog första året vi spelade tjejcupen hemma. När sandra gjorde första målet mot lycksele och jag har nog aldrig skrattat så mycket.. Helt sjukt, saknar det iaf!

Nae, ska fortsätta packa lite innan jag åker på träningen!
hare bra mina vänner, pusspuss

TURBO

_____________________________________________________________________________ **Datum: 2008-12-16 Klockslag: 21:19:22

Tiden rusar förbi och nej jag hinner inte med !!!!!!!!

Igår hade vi tre ispass och ett fys, sen hann jag även med att göra en redovisning på skolan och tre timmars skoterkurs. Så dagen igår sprang förbi och dagen idag likaså. Hade tre och en halv lektion innan jag hade skoterkurs igen, hade endast kvar uppkörningen och det var inte svårt alls. Så nu har jag gjort bort de också, och guuu vad skönt det känns !!

Imorrn är det mördarfys och sen resten avd agen har vi julkuldag !! Ska dock hinna med en engelska redovisning sen är allting klart innan jul. Men vi får en ledarskapsuppgift som vi ska göra under lovet, ska försöka börja på den i veckan så slipper man ha kvar allting. Har även en religionsuppgift som måste göras under lovet.

nu vill jag att det ska bli 19e, jullov, umgås med familjen och släkten, vännerna och du !

Föresten måste jag säga att ida var kung på tryouten, min lillbiff!!!
Pusspådig


Går inte att beskriva känslan

_____________________________________________________________________________ **Datum: 2008-12-14 Klockslag: 22:21:46

Helgen har spenderats med begi hemma i storuman! Mycket snö och inte så kallt, helt underbart!
Vi har sett hcokeymatch x3, grattat lennart och ätit oss tjocka, åkt skidor (fort), sett harrypotter och sist av allt är jag schack mästare, dock var det endast jag coh begg som var med. Vi hann inte spela klart men begg hade endast kvar kungen och 3 bönder och jag hade dom flesta kvar så jag ser det som en seger! haha

Annars så spelade vi mot lärarna i fredags och det gick inte alltför bra. Innan det fick vi reda på vilka som tog sig med i jvm truppen. Och hela 6 stycken från Modo, inte dåligt :) Jag blev riktigt chockad när dom sa att jag kom med och som vanligt kunde jag inte hålla tårarna tillbaka. Min dröm och mitt mål för iår klarade jag !!! Och det lär bli en upplevelse som inte går att beskriva! :)

Imorgon är det tryout och jag hoppas det kommer gå riktigt bra för ida !!!!
Föresten var det henne jag menade i mitt förra inlägg, hon var Lucia hemma. Och jonathan hördes hela tiden under hela filmen, jag fick mig ett gott skratt!

Nu måste jag sova, en hel dag på kempis imorgon sedan blir det skoterkurs med begi. Jag vet att det är sent... men bättre sent än aldrig ;)

Krampåer


Torsdag

_____________________________________________________________________________ **Datum: 2008-12-11 Klockslag: 22:39:47
Pissig träning med endast 6 utespelare, inte så jävla kul faktiskt. Men man får väl göra det bästa av situationen och vi höll på i en timma sen var vi klar. Efter det så underhöll brallan oss, några killar duschade när VI skulle duscha så brallan gick in med Carros mask och en handduk... Dagens skratt!

Iaf, så kommer röbro ha världens finaste lucia imorrn. Önskade verkligen jag kunde vara hemma och se den, Jonathan ska också vara med i luciatåget! Därför tänker jag sura lite och skippa lucian imorrn, orkar inte gå dit och titta på några jag inte känner. Det är inte så jätte kul, faktiskt! Sen har vi inte några andra lektioner på hela dagen, endast match mot lärarna klockan 2 på kempis. KOmmer nog bli kul och vi har ju som sagt pressen på oss...Enligt alla!

Pappa kommer ner till slutet av matchen sen blir det turbon hem, se luciatåget som pappa skulle spela in. Hoppas det blir bra!! Sen ska begi följa med hem. kommer nog bli en kanon helg!!

Nej, ska göra lite läxor.
Pusspådig


Lucia 06

Free fallin'

_____________________________________________________________________________ **Datum: 2008-12-10 Klockslag: 21:24:07
Nu tänkte jag försöka anstränga mig att skriva ett litet längre inlägg. Har varit lite lat på den fronten

Idag började dagen med spyis fys, det var så himla jobbigt. Och jag tog i för hårt i början så innan slutet var jag hyffsat trött kan jag berätta. Men jag klarade det och oj, vad underbart det känns efter.
På ledarskapen hade vi föreläsning av en diakon, det var inte alltför intressant men hon pratade bara i en halvtimma drygt. Sen efter det hade vi bara matte och idrott. På idrotten så hände det nånting i min rygg, eller dom som känner mig vet att jag har problem med bäckene, det brukar rotera. Och idag började det ila i höften så det var bara att söka upp någon som kunde fixa det. Fick tid redan vid 4 idag, men missade träningen pågrund av det. Lite trist, men har tre imorgon så jag klarar mig nog.

Annars ikväll har jag slått in julklappar, gjort klart mammas och pappas julklapp. Och ja, det var riktigt petigt och jobbigt. Har köpt en ram med fem olika kort som jag ska he in, dock var dom för små och jag var tvungen att klistra och klippa. Men med hjälp av bea, gick det rätt bra :) Sen har jag även hittat på lite rim, det är inte ofta jag gör det. Men rätt kul!

Föresten har jag ingen aning om vad man ska hitta göra på nyår? Vad ska du göra?! Verkar redan som folk bokat upp sig lite överallt.. Så om ingenting sker så lär det väl bli familjen, men det kändes inte så lockande eftersom jag lär umgås med dom hela julveckan, då vi ska ha lilla julafton, julafton och allt som mamma hittat på.

Jag funderar på sängen? Låter kanske tråkigt, men vad gör man.. Känner mig inte pepp på att ta tag i engelskan. jaja, ska iaf göra nånting bättre än att sitta här! Godnatt mina vänner!

jag saknar dig


tisdag

_____________________________________________________________________________ **Datum: 2008-12-09 Klockslag: 22:03:01
Har inte fått mycket vettigt gjort idag, skulle räkna några mattetal men icke, ingen engelska blev gjord heller. Så nu har jag det kvar till slutet av veckan! Typiskt mig, har iaf lämnat in religionen, svenskan och psykologin idag...

Jag kasnke åker hem ihelgen, pappa var tvungen att hämta en bil här på fredag och ida ska åka ner på tryout på söndag. Det passar väl perfekt!? Så nu ska jag försöka få mig lite julstämning :)

Sängen kallar, fys imorrn 8.10 !!
Pigg och gla !!

puss

ny vecka, nya tag

_____________________________________________________________________________ **Datum: 2008-12-08 Klockslag: 22:06:19

Det har hunnit vara andra advent och det känns verkligen inte som det. Kanske beror det på att vi var nere i södra Sverige där det inte fanns nån snö utan mer bara massa gegga.

Vi spelade tre matcher mot syd, väst och öst samt tre träningar. Dock så förlorade vi två av tre och kom på tredje plats men jag tycker inte resultatet speglade hur vi spelade, för jag tycker vi var det bästa laget där. Men vi utnyttjade inte våra lägen och kunde inte riktigt hålla igen. Men vi gick runt på tre femmor varje match tillskillnad från dom andra lagen som inte gjorde det. Så en godkänd insats tycker jag :)

Annars så rullar dagarna på här, var dö trött imorse och har varit det hela dagen. Såg hemskt ut på träningen också, meen. Nya tag imorrn :)

Tänker bju på lite bilder!
Kram

 

öst - norr


 


tvillingsjäl och jag

flum?

_____________________________________________________________________________ **Datum: 2008-12-02 Klockslag: 18:28:44
Jag känner mig allmänt flummig idag och jag vet inte varför. Men det är nog ett bra tecken tror jag. :)

Idag tycker jag att jag varit duktig, jag hade på mig linserna för första gången på skolan. Redovisade både engelskan och religionen och som vanligt blev jag redface, men det får jag bju på. Sen har jag skrivit lite på religionen och nu även börjat på svenskan men måste göra nånting annat snart. Är guds less, men snart jullov?

Nu har jag även blivit duktig på att lägga mig om kvällarna, har gått och lagt mig varje kväll före tio nu på slutet. Kanske inte somnat direkt men det får man väl ta. Det känns bra.

Hörde att det skulle vara tjejcup den 19e så då blir det nog att titta på det, om jag åker hem. För mamma skulle köra upp till umeå då men hon ville kanske stanna och se när jontes lag skulle spela mot lanza chiefs på lördag. Meen får väl se hur det blir.

Annars tränar vi klockan halv 10, så nu ändras mina sömnrutiner. Men det går inte att göra så mycket åt. Annat än att jag lär somna på träningen, men smällar man får ta. haha

Jag hinner nog inte skriva mer den här veckan, åker nog till sundsvall redan imorgon därifrån till katrineholm på torsdag morgon där regionsturneringen håller hus. Hoppas det blir kul!!

Åter till läxhögen, löve it....

RSS 2.0