Joe -

ingen rubrik

_____________________________________________________________________________ **Datum: 2008-08-31 Klockslag: 11:33:00

Ihelgen känns det som om jag hunnit med en hel del faktiskt. Jag tog bussen till umeå klockan halv 1 i fredags, kom fram vid 2 och gick en sväng på stan. Sen kom mami och pontus halv 3 och så gick vi och strosade runt i umeå ett tag innan vi åkte hemåt just innan 5. Vi stannade av i lycksele på lassa som planerat, träffade farmor. Och mamma tyckte hon hade blivit mycket bättre, men tänk dig att din farmor säger: Nej nu ger jag upp, jag orkar inge mer. Det kom nån tår från mina ögon kan jag säga. Usch, jag klarar inte av sånt eller sjukhus överhuvudtaget.

Vi for därifrån halv 8 och var hemma runt ahlv 9 nån gång, jag fixade mig lite och for ut med ida och emelie. Jag är faktiskt lite åkrädd när jag åker med dom, likaså när jag åker med elin. Vet inte varför men så är det iaf. Vi var väl ute ett tag och kollade på fyllan eftersom det var höstglöd sen for vi hem och skulle se en film. Men både jag och ida slocknade efter vi druckit uppn vår varmchoklad och ätit en macka. Kul att man tar vara på tiden när man väl träffas. Inte bra.
Jonte väckte iaf oss när filmen var slut och dom tog sina moppar hem och jag la mig i sängen och läste boken.

Vaknade vid halv 10, fikade lite sen frågade mami mig om jag skulle följa med och plocka blådär. Vickan och petter skulle ocså med. Jag hade inget bättre för mig och följde med ut, men jag blev lite chockad över mig själv. Det sista jag brukar göra är att följa med ut i skogen. Men bra jobb av mig där, vi plockade en hink och åkte hem fikade. Sen for jag och hjälpte till på inventeringen, kul att få träffa fotbollstjejerna och mindre kul att räkna alla saker. Men jag och therese fick nog det värsta, lampjävlarna !! Det var ett stort kaos där, alla lamporna var på olika ställen och inegn ordning. Vi blev galna, eller iaf jag. Hon fick göra klart dom medans jag började med nytt, mitt tålamod är inte det bästa /:

Mamma hade bjudit vickan och kenneth på middag så när jag kom hem stod maten klar på bordet. Tacopaj var det och det kändes att jag inte ätit alltför bra. Gött som fan var det !

Mamma gjorde nog dagens insats igår, hon gick sin vanliga morgon promenad med wilma när en utav våra grannar (längra bort på kavrteret) kommer ut alldeles röd i anstiktet och kunde inte andas. Mamma släppte wilma och sprang mot henne och slog henne på ryggen och tillslut var hon tvungen att ta sånt där grepp och trycka till. Efter ett tag började hon hosta och hon fick upp det som fastnat och tydligen var det en skorpa som hade satt sig snett i strupen och när hon hade känt det så fick hon panik och stressat upp sig. Men som sagt, man vet aldrig vad som väntar när man går utanför dörren. Helst inte här i storuman. HA

I torsdagskväll/natt var jag den lyckligaste av alla. I typ 5 min. Sen brast det, vet inte om det var glädje eller om jag var ledsen. Men det kändes så bra att höra din röst. Jag var helt enkelt lycklig i... ungefär 5 min. Bättre det än inget.

jaja, nu ska jag ut med far min och köra så nu åker brillorna på.
hejs

 såhär såg petter ut när vi skulle ut i blåbärs skogen. Lite söt eller?

än om jag säger att jag saknar dig, hjälper det inget. känns det som, det gör bara mer ont. men jag måste få lätta på hjärtat och säga det om och om igen. för du är så mycket mer för mig..... än vad jag var för dig...


when you say nothing at all

_____________________________________________________________________________ **Datum: 2008-08-28 Klockslag: 23:00:33
ah, den var bra. helt klart.

Det är sjukt hur trött man kan vara. Än fast jag inte sover lite blir jag grymt trött och så får jag även lite huvudvärk. Drygt. Och dom som sover lite blir också trött, det såg man på milla imorse. Sötisen höll på att somna redan på första lektionen. haha Idag hade vi hockeygym från 1 till 4, hur kul som helst. Tyvärr inte lika kul för jossa den stackarn som vrickade foten? Vet inte om det blev något allvarligare. Men iaf, vi skulle hoppa över rätt så höga häckar och SISTA gången jossa skulle köra så kvadda hon. Såg inte så skönt ut, men vi får hoppas att det bara är en vrickning och inge mer.

Idag har det verkligen vräkt ner, himlen öppnade sig redan under natten och har hållt på hela dagen. Så imorse när jag och elin gick till skolan var vi rustade. Iaf jag, jag hade tom regnbyxorna på mig. Rätt skönt att inte vara dyngsur om kläderna, men däremot skorna och sockarna var bara att byta. Tur man hade med sig extra saker. Men nere vid trafikljusen var det som en flod. Usch vad jag hatar regn !!!!!

Nejmen, imorrn blir det som sagt hemresa. Endast en träning och både jossa och elin har redan åkt hem. Därför tar jag mitt pickochpack och drar hem. Mamma skulle komma upp till umeå imorgon och hämta mig. Hur gullig är hon inte? Jag älskar henne. Så nu behöver jag bara åka buss från övik till umeå. Ska försöka hinna gina i umeå också, innan vi rullar hemåt. Sen tror jag det blir en sväng förbi farmor på lassa i lycksele. Var ett tag sen jag träffade henne och nu ligger nhon på rehab och är mer kontaktbar vilket känns bra. För när jag såg henne på intenstiven var det bara jobbigt. Jag fick tårar i ögonen hela tiden och fick inte fram nå ord. Usch, jag hoppas hon kommer tillbaka som vanligt. Jag behöver min farmor !

nejmen, ska nog packa ihop det sista. Sovmorgon till 09.20 imorrn, UNDERBART.
men först tänkte jag bjuda er på en glasögonbild..... jag tycker inte riktigt om det än. Men det kanske kommer, om inte annat så ska vi skaffa linser snart också. Brabra.



alltså, jag diggar denna låt !!!


Råd frågning

_____________________________________________________________________________ **Datum: 2008-08-27 Klockslag: 15:51:38
Jag behöver lite hjälp, vad tror ni skulle passa mig bäst?
den ska sitta sådär ->

1. "Amor vincit omnia" - Kärleken övervinner allt

2. "Carpe diem" - Fånga dagen

3. "Alis volat propriis" - Hon flyger med egna vingar

4. "Ex animo" -Från hjärtat

5. "Verae amicitiae sempiternae sunt" - Sann vänskap är evig

det är det latinska som ska stå, men sista är nästan för lång, men ja. Vad tycker ni?
hjälp mig!!!!!


first day

_____________________________________________________________________________ **Datum: 2008-08-26 Klockslag: 22:12:35

Första dagen i skolan och som andraårselev. Ny klass och en hel del nya lärare, känns faktiskt rätt bra. Hoppas på att man valt rätt inriktning men just nu känns helt okej.

usch, har ingen aning om vad jag ska skriva.
känner mig allmänt nere och därför ska jag ta min bok och lägga mig och läsa. Köpta den idag, ps jag älskar dig. Typisk johanna bok som elin säger. Jag tror hon har rätt också. Jag ska se filmen sen, efter jag läst boken.

jag saknar dig så det gör ont !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


I will love you 'til the day I die

_____________________________________________________________________________ **Datum: 2008-08-25 Klockslag: 23:11:38

               


ett liv utan

_____________________________________________________________________________ **Datum: 2008-08-24 Klockslag: 23:34:00

Söndagkväll hemma.
Imorgon åker jag tillbaka till övik och på tisdag börjar vardagen igen. Känns lite tungt, eller mer ångest. Men samtidigt ska det bli kul att gå andra året och fått välja inriktning. Men våran superklass vi hade förra året spittras nu, tungt. Men dom flesta har valt spil, utom carro, jossa, begg och renberg. Så det känns bra att inte alltför många försvinner. Men vi nöter nog på varann ändå. Vi har ju hg tillsammans <3. hihi

Nej sängen nu.

joe

lite gör så jävla mycket


sista dansgalan

_____________________________________________________________________________ **Datum: 2008-08-24 Klockslag: 17:27:25
Galet bra kväll det var igår, eller hela dagen överhuvudtaget var bra.

Gick och la mig hyffsat tidigt på fredag kväll och vaknade utvilad på lördagmorgon vid halv 10. Jag och jonte tog lite fika och satt och oss såg os. Och ungefär halv 11 ringer peter och frågar om jag vill spela pga sjukdomar och jobb så var dom inte så många. Jag hade just då suttit och funderat på vad fanken man skulle ha tränat. Så då var det problemet ur världen och jag fick mig en riktig genomkörare på matchen. Som sagt vra matchen mot serieledarna där vi förlorat dom båda matcherna tidigare. Och rätt stort också. Men vi tar ledningen med 1-0 sen tappar vi lite och dom vinner tillsut med 4-2 men helt klart godkänd insats av oss. Bra jobbat brudar !!

Efter matchen blev det turbon för att hinna till bussen. Som tur kom mamma och pappa ner så dom skjutsade mig till bussen och sen när jag kom fram släpade jag på väskan som lätt vägde 1 ton upp till elina. Och jag lovar dig elina, den gjorde det ! Väl framme så började vi fixa oss och sååådär. Eller jag gjorde det, elina var redan snögg.
Sen bar det iväg till Frida A, där sofia också var. Innan vi for på dg. Helt klart en super kväll, tack för dom som gjorde den. Dansade så föttren värkte och hes var jag också. Huuur kul som helst. :*

Kanske kommer lite bilder, har inte sladden med mig hem så jag kan lägga in dom från telefonen. 
 
Kram, J

home

_____________________________________________________________________________ **Datum: 2008-08-22 Klockslag: 22:30:14
Nu är jag hemma i Storuman över helgen, rätt skönt. Men jag skulle vara smart och åka till umeå igårkväll för att kunna ta en tidigare buss hit idag. Men då lyckas jag missa bussen från umeå till storuman imorse, kändes väldigt surt. Men eftersom jag slapp åka buss på kvällen till umeå utan fick istället åka lastbil så kan man inte ha tur med trafiken alla dagar. Jag försökte alltså se det positiva imorse när jag klockan 7 stod på busstationen och nästa gick 10. Jag och Frida tog iaf en tupplur på en bänk en timma innan vi gick och fikade lite. Sen hoppade vi på den förbannade bussen och åkte hem. Väl framme vid halv 2 så hämtade jag ut mina glasögon sen kom pappa och hämtade mig och vi körde upp till strömsund till lillbäck, fick ryggen fixad och körde hem. Så ikväll grattade vi ida, rätt mysigt. Blev bara lite tårta och sånt.

Imorgon ska jag försöka hinna träna innan jag åker på matchen klockan 1, skulle vara grymt kul att spela. Men jag får hålla mig. Tror inte min kropp pallar en fotbollsmatch, tyvärr. Efter den tar jag bussn till vilhelmina, sista dg och jag är väl inte så taggad men jag hoppas verkligen det kommer imorrn !! Ska bli trevligt att börja hos elina och sedan ser vi vart tåget går.


P, säger att han är bäst?

 

kim somnade på min axel när vi åkte hem från förra talludden.
haha sött

En sak till, Elina fyller 17 idag. Grattis :)

18e

_____________________________________________________________________________ **Datum: 2008-08-18 Klockslag: 23:47:49
Igår var det ett år sen jag flyttade ner hit till Övik, dåligt fort tiden har gått. Jag blir nästan rädd. Men tänk om jag inte tagit mig in och inte flyttat hit? Usch, jag är glad att jag är här iaf. Hgbrudarna, laget, hockeyn. UNDERBART. Det var nånting annat speciellt igår också, Ida fyllde byxmyndig. Hoppas du hade en bra dag gumman. <3 + att jag saknar dig grymt mycket.. redan :s

Annars händer det inte så mycket om dagarna, tränar, ser os och njuter av sista veckan man har sommarlov. Man njuter ju lite extra också när dom andra börjar gå till skolan redan nu. Men även jag ska upp tidigt imorrn, klockan 6. Inte för att gå till skolan utan se handbollen. Damerna spelar kvartsfinal mot Norge om nån missat det. Sen får man väl sova nån timma innan man ska träna. Annars lär man nog vara död.

Sen till helgen ser det ut som att det blir vilhelmina, men är inte 100 % säker än. Men det blir iaf hemresa, än fast det känns drygt med buss så är det värt det. Ska samtidigt passa på att gratta ida och elina, sen massa mys med familjen också.

Jaja, borde sova, 6 imorrn ringer klockan.
godnatt

kram, J



18e

_____________________________________________________________________________ **Datum: 2008-08-18 Klockslag: 23:31:08


ännu en sommar till ända

Lördagkväll.

_____________________________________________________________________________ **Datum: 2008-08-16 Klockslag: 23:25:17

Det snurrar i mitt huvud och jag är inte full.

Jag är stark, det säger min mamma. Men jag kan inte hålla med henne nu. Bara att höra din röst gjorde att min mur rasade. Allt som jag försökt bygga upp försvann och jag måste börja om. Från noll.



Dagen har spenderats till största del med familjen, har varit en sväng på stan och inhandlat lite nya saker. Blev nya handskar, klubbor och jeans. Tur jag har en pappa som är snäll. klockan 2 hade vi träning med laget sen snabbade jag mig för att hinna äta och handla med mamma och pappa innan dom åkte hem. Så min kväll spenderades på E med en hel hög, fika, gh3 och mys var perfekt en sån här kväll.

Sen har jag fått ett problem till helgen, vi ska ha lagfest och jag hade bestämt mig för att åka hem. Det blir svårt, för är ändå sugen att åka hem en sväng innan skolan börjar och ladda batterierna men samtidigt vill jag inte missa lagfesten, där man aldrig vet hur det slutar? Eller hur jossa?

Nejmen, får väl se hur jag gör.
Nu ska jag iaf sova, tur att begg sover med mig inatt. hihi
Godnatt


godnatt

_____________________________________________________________________________ **Datum: 2008-08-14 Klockslag: 23:58:54
två trötta tjejer som sitter här, sjukt trött och har varit det sen efter träningen.
kanske håller på att bli sjuk /: inte bra !!!!!

jaja, orkar inte skriva mer.
godnatt

if you know

torsdag

_____________________________________________________________________________ **Datum: 2008-08-14 Klockslag: 15:57:30

Ännu en dag i övik, det känns faktiskt riktigt bra. Snart börjar skolan och återigen till vardagen, vilket inte känns lika bra men snart jullov igen? Så snabbt som tiden går. usch.

Bussen hit tillövik gick finemang, jag sov nästan hela vägen medans elin hade lite svårare med det. Men vi kom fram just efter 1 då vi släpade min feta packning uppför backen till valla. Och det blev lätt ett träningspass, riktigt tungt med trunken fullpackad och två väskor med kläder. Och som tur kommer mamma och pappa troligtvis ner imorrn med datorn och det andra jag glömt.

Men dagarna elin varit här har vi mest spenderat på stan, shoppat en hel del faktiskt. Hittat lite tröjor, jacka och väska. Elin har köpt linnen, jeans, väska och lite mer. Sen har vi köpt en present till ida också. Skönt att ha gjort bort det.

nejmen, ska vara social med begg och elin.
hejs


A DROP IN THE OCEAN

_____________________________________________________________________________ **Datum: 2008-08-11 Klockslag: 13:23:11

but i'm holdning you closer than most.


Jösses, vad lång den här natten var. Somnade sent och vaknade varje timma fram till klockan 10. Jag hatar nätterna !!!!!!!! Det snurrar inte lite i mitt huvud, nästan så att man blir galen. Och varje morgon jag vaknar är jag verkligen inte utvilad, något less jag är på det.

Idag blir det iaf packning för fulla muggar, åker tillbaka till övik imorrn. Men är tvungen att ta bussen så därför kommer varken datorn eller nånting annat stort att kunna hänga med. Det viktigaste är hockeysakerna och lite kläder. Som tur så åker nog elin med ner ett par dagar. Skönt med sällskap på bussen och sen också såklart. Önskar bara att jag hade fått lite mer lön så jag kunde shoppa. Men den kommer i slutet av augusti, lite skönt det kommer bli.

Då ska jag åka utomlands till våren med sandra, toligtvis. Om hon inte sviker mig. Ett måste egentligen, visst bruttan? :)


Om vi återgår till övik, imorrn? shit, vad den här sommaren har gått fort. Känns inte som jag gjort ett piss, men har nog aldrig gjort så mycket under en och samma sommar förut. Två dg, talludden, storumandagarna, åsele, yran, dunder, hockeyskolan, jobb i 6 veckor allt som allt, städingen + fotboll och hockeyskolan, varit med vännerna, varit på plajjan, shopping i umeå, varit med a....., och tränat såklart. hihi. en hel del ändå.

Det bästa med hela sommaren var nog.... a.
Synd att det tog slut så snabbt bara, för så bra det hade kunnat bli om du bara försökte.
a drop in the ocean.

En sommar med lite sol men så mycket annat att minnas.
En helt klart godkänd sommar, tyvärr inte mer.


a

_____________________________________________________________________________ **Datum: 2008-08-10 Klockslag: 16:50:50


"Vi tänker sällan på vad vi har, men alltid på vad vi saknar."

tallis

_____________________________________________________________________________ **Datum: 2008-08-09 Klockslag: 16:42:00


HAHAHAHAHAHAHAHA, ?!

talludden ikväll, hoppas på mycket folk och en bra kväll. tyvärr blir det lugnt för mig.
It hurts.

again and again

_____________________________________________________________________________ **Datum: 2008-08-08 Klockslag: 20:48:55
Det här kommer nog att bli ett långt inlägg, bara så ni vet.

Jag börjar med förra helgen. Jag hade bestämt mig för att åka till östersund med Josefine, hade tänkt åka med tidiga bussen på torsdag eftersom jag var tvungen att åka hem på lördag eftrermiddag. Hade packat allting på onsdagkväll och var trött som ett as, bara några få timmar kvar innan jag skulle måste fara och städa. Jag orkade inte, varken fara till östersund eller kliva upp och städa. Kände mig dum när jag ringde och väckte jossa och berättade som jag kände.

Var i stugan med familjen istället, försökte samla ihop tankarna och få nånting gjort. Sov bort största delen av min tid där, vilket jag tror behövdes, hade varit lite sömn där ett tag. Sen på fredagmorgon fick jag ett ryck och tog bussen till östersund halv 4 och var där vid 8. Hade en trevlig kväll med J och G, tyvärr slutade den hemskt. Mycket hemskt. Nu efteråt när man tänker, tänk om. Blir det ännu värre. Vi hade tur som klarade ut det hela så bra. Tack för kvällen Jossa.

Klockan halv 4 på lördag satt jag bussen påväg till storuman, snabb visit i östersund var det. Och i söndags skulle hockeyskolan börja så jag hade inget annat val. Än fast jag önskade lite att jossa skulle vara seg och inte hinna upp med väskan till busstationen så jag var tvungen att stanna. Men icket. Som tur var jag dötrött och sov största delen och såklart pratade jag i telefonen. Mitt tidsfördriv på bussen. Väl framme vid 8 så åt jag middag innan jag for ut på bytn och träffade IDA, sandra och elin. Var så länge sen jag träffade kvinnan.

Iaf så började hockeyskolan i söndags och jag skulle vara fadder i äldsta gruppen tillsammans carre och elias. Rätt skönt att få ha äldsta, 92-93. Vilker gör att man slipper hålla koll på gruppen och mest bara finnas till. Men fick köra ispassen med dom också, så 13 ispass blev det. Hel kul vecka iaf, har fått gjort det jag älskar och har inte hunnit med så mycket mer än det. Som tur är, mina tankar är inte bra nu. För negativa.

Meeen veckan har iaf varit kanoners, precis vad jag behövde. Träning.

Imorrn är det lördag och även talludden, blir nog så att man drar dit och tittar vad det är för folk där. Vill träffa lite folk innan man åker ner igen. Föresten så åker jag nog ner till övik på måndag för att sedan åka hem på fredag eller nåt. Måste hem till helgen eftersom Ida fyller år, måste vara hemma på hennes födelsedag. Sedan flyttar man väl ner på riktigt efter det. Det känns faktiskt rätt skönt, hgbrudarna och laget. Underbart.

Imorrn ska jag se damfotbollen sen fara en sväng på ladan, friåka med kim tror jag. Det blir nog kul.

Nej, ska umgås med min far och mor. Pusspådom.
Och elin och ida som gjorde min vecka. :*

låten som vi lyssnade mest på hela veckan var min depplåt som jag lyssnade på den natten, ida lyckades lägga in just den låten....

a drop in the ocean

RSS 2.0