Joe -

30 mars.

_____________________________________________________________________________ **Datum: 2010-03-30 Klockslag: 16:52:55
Ska snart ta en långprommis, ända till carro! Hon ska bjuda på ltie mackisasr och körven ;)

Dagen har bestått av plugg, har skickat in tre uppgifter idag och satt 3 timmar efter skolan och pluggade. Slutade dock halv 11 så efter lite mat i magen kände jaga tt det var lika bra att göra bort den skiten. Har geografin kvar nu som ska vara klar efter påsk typ, men den får avra. Någon snöig dag hemma under påsklovet får jag ta mig an den. Känns underbart att påsklovet är imorgon. Det behövs vill jag lova! Ska njuuta riktigt mycket!

Nej, ska väl börja gå. PUss

Fredag.

_____________________________________________________________________________ **Datum: 2010-03-26 Klockslag: 08:26:02

Igår var det tänkt att jag skulle plugga men det gick åt skogen. Hamnade i huset och tog mig inte hem i tid. Men det var trevligt! Tråkigt bara att medeleine åker hem idag :/

Annars så har jag packat nu på morgonkvisten, åker hem för att se skoter vm i malå. Känns en aning jobbigt att köra i detta skitväder. Men det går nog bra! Ska bli myys med gomiddag ikväll och lite mys med familjen skadar nog inte. Men är sugen på lite tokigheter också. FÅr se hur de thela slutar!

Kram


äntligen

_____________________________________________________________________________ **Datum: 2010-03-24 Klockslag: 22:17:36
Så var de ängliten bokat och klart. Blev tillslut sunpark ocean, 4 stjärnigt +. Så det kändes bra. 13e maj blev datumet efter mycket om och men, känns lite tidigt men samtidigt kan det vara skönt att var hemma ett tag innan och hinna fira ordentligt. Får hålla i min bränna med lite solarium. hihi Om jag får någon, kan ju alltid hoppas.




Annars har dagen gått fort, känns som man försöker lägga den lilla energi man har kvar på skolarbeten. Ska försöka göra bort så mycket som möjligt innan påsk så man itne msåte sitta på påsklovet för då ska jg banne mig njuuuta. Fjällen och oooj vad jag längtar. Har inte varit där ännu, familjen har redan varit där en sväng pås portlovet. Vi har fått vatten dit också nu, känns bra med inne toa och att kunna duscha. Annat var det förut när vi hade utedass och inge vatten, men det hade sin charm det också vill jag lova. Hoppar bara att snön ligger kvar och att det inte blir alltför varmt, vill helst slippa köra vattenskoter över sjöarna för att ta sig fram. Rädd som jag är för isarna. Nej men det känns skönt att det snart är lov, igen... Behöver en veckas vila :)

Nu ska jga nog lägga mig och läsa lite. Det känns som en bra avslutning på denna dag!
Puss

Brons

_____________________________________________________________________________ **Datum: 2010-03-22 Klockslag: 13:50:39
Imorse vaknade jag och det kändes så tomt. Ännu en säsong har gått och varje år går fortare och fortare. Det hemska är att det kommer inte vara samma sak nästa år, inget hg, inte samma gäng, vi splittras snart och det är nästan så jag faller en tår nu när jag tänker på det. Men nog kommer vi vara nånting speciellt, första hockeygym kullen på flickhockeygymnasiet i Örnsköldsvik.

-

Vi spelade semi mot Brynäs i lördags, torsk med 2-0. Det var en jämn match och vi var så oerhört besvikna, vi ville spela en final iår, mer än nånsin. Vi lyckades ladda om och slog linköping i bronsmatchen. Låg under med 3-1 inför andra, gjorde 4 mål på 7 minuter och vi hade vänt! Slutresultatet stod sig och vi vann med 5-3.
Men det var inte alls samma känsla som förut. Vi hade lyckats ta ännu ett brons och det är riktigt bra! Men som sagt, vi ville mer!! Vi är stolta ändå, helt klart! Blev en hel del firande påväg hem trots allt :) Vissa mer än andra! hehe

Idag har det varit en lugn dag. Gick inte till skolan eftersom vi kom hem klockan 5 inatt. Har nästan skrivit klart min individuella analys och gjort lite projektarbete. Duktigt av mig. Nu ska jag över till B :)

Puss&Kram

Semi

_____________________________________________________________________________ **Datum: 2010-03-17 Klockslag: 18:30:01
Vi vann sista och avgörande matchen mot AIK med hela 4-0, fällman slog till och gjorde ett hattrick. Inte så dåligt! Nu väntas semi mot Brynäs lördag klockan 15.00 nere i Norrköping!!!
Mamma, pappa, Jonathan, Pontus och Kim kommer åka ner och titta. Och vi åker redan imorgon bitti vid 10, innan de ska vi träna också.

träning nu!

MOT SMGULD!

kvartsfinal

_____________________________________________________________________________ **Datum: 2010-03-13 Klockslag: 22:54:43
Vi vann första matchen mot AIK igår mer 3-2. Oerhört skönt!
Imorgon gäller det igen, vinst betyder semi och det enda som finns i mitt huvud!


Mamma, Pappa, Pontus och hör och häpna, mormor kanske kommer ner. Hon har inte varit här under dom här tre åren jag varit här. Så det känns kul! :)

Kvällen har tillbringats hos begi med bea och nu snart så väntas sängen. Är riktigt trött efter bussresan idag.

Godnatt.

Modo.

_____________________________________________________________________________ **Datum: 2010-03-11 Klockslag: 22:24:11
Så jävla surt och framförallt pinsamt. Det finns inte att dom skulle förlora mot Södertälje.
Vi får visa vart skåpet stå. Damernas år iår. Helt klart!

Imorgon åker vi ner till huvudstaden hoppas på en favorit i repris. Samma motstånd som sist. AIK, kvartsfinal och bäst av 3. Det finns inget annat än vinst!

Nej, nu ska jag nog slänga mig i sängen. Bussen går 08.15 imorgon!

Godnatt.
Älskar Kim

6 mars

_____________________________________________________________________________ **Datum: 2010-03-06 Klockslag: 10:17:16

Ringde nyss papi och dom skulle precis fara upp till Tärna. Det var strålande sol, precis som här. Lite sugen blev jag trots allt, men får vänta till påsk :)

Det är så frustrerande att sitta här på valla, blir nog en promenad innan träningen iaf. Synd bara att träningen  var mitt på dagen, svårt att hinna vara ute och hitta på nånting innan och efter är det för sent :/

Jaja, igår hade dom fest här bredvid och det var nog den värsta fest jag varit med om. Helt sjukt. Dom slogs här utanför så jag trodde min dörr skulle flyga in, spelade musik så vägarna skakade. Jag trodde seriöst dom skulle slå in dörren. Jag och Jossa funderade på att ringa securitas, men dom lugnade ner sig tillslut. Och tack för det.
Somnade till dunkande musik från höger och vaknade till att dunkade ovanför oss. Nog är det förbannat! Tur att jag inte var c och k markeby. Dom kan inte haft en lätt natt under festen och dom skulle upp 4 imorse. Fy sjutton!

Nej, nu ska jga försöka dra upp kim ur sängen och göra lite mysfrulle och kolla på damernas störtlopp!


_____________________________________________________________________________ **Datum: 2010-03-03 Klockslag: 17:22:12

Idag älskar jag onsdag, förra veckan var det andra bullar. En riktig mördaronsdag! Har haft två lektioner och ikväll är det endast is och inga spyis intervaller! :) Nog för att det inte hade skadat att springa lite men.

Imorgon har vi vilodag, känns helkonstigt att ha vila en torsdag. Eftersom ostjejerna kom hem imorse och kommer ha jetleg så sköt vi upp träningen från torsdag till lördag så dom också skulle kunna vara med! Det känns bra att dom är tillbaka, men mindre kul att det är 18 dagar kvar av säsongen. Iaf till matcherna är över! Vart tog den här säsongen vägen? Det är tragiskt att allt går så fort. Elin kom upp idag och sa att det är typ 3 månader tills vi tar studenten, 3 MÅNADER! Det är helt sjukt. Förhoppningsvis bland dom 3 bästa månaderna i livet, ett smguld och lite studentfirande skulle nog kunna lägga ribban rätt högt!


Nej, jag vill boka en utlandsresa. Sitter och tittar varje dag men det verkar inte bli nånting eftersom elina svek mig!!!!!!!!!! :( Jaja, får se hur det blir. Troligtvis en sista minuten om det blir nånting!

Träning nu :)



Älskar bilden och människorna! 
S och K ♥


1 mars.

_____________________________________________________________________________ **Datum: 2010-03-01 Klockslag: 17:48:41

och 9 månader. Tiden går verkligen fort!

Helgen har varit super. Åkte hem i torsdagskväll, såg damfinalen som var grym. Iaf första perioden! Sen blev det rätt tidig uppstigning för att kunna ta sig till frissan! Efter det har helgen bara rullat på med massa mys med vänner och familj. Har hunnit med en hel del och önskade att jag fick vara hemma en vecka så jag kan ta det lugnt någon dag också.

Tänkte bju på lite bilder :)



  



   

   
  
 


RSS 2.0