Joe -

underbara helg

_____________________________________________________________________________ **Datum: 2008-06-30 Klockslag: 23:14:46

Helgen med stort H.

helt klart den bästa hittils. Min bästa josefiné kom hit på fredag förmiddag och vi tillbringade dagen på "stan", marknad och massa trevligt folk. Vi var ute på kvällen men lite drag var det väl, mer än vanligt men dom flesta smet in på hotellet senare så jag och jossa gick hem och la oss för den stora dagen var ändå på lördan. Klev upp vid 10 och fikade lite gick ut på marknan, samma sak som fredagen. Sen var det fotbollsmatch på hälla klockan 3 så vi gick dit och jag såg första halvlek innan jag och kusinvitamin for och stod parkeringsvakt i en timma. Alltså från fyra till 5. Stressade hem och duschade,klädde på mig innan far min skjutsade jag, jossa, therese och julia till pullarn. Där vi grillade och fixade oss inför kvällen. Vi började med grillen vid 6 och vi åt väl vid 8 nån gång. Riktiga kockar kan man inte erkänna att man är, men vi blev klara tillslut ändå.

Sedan drog vi ut efter lite skitsnack om allt möjligt. Träffade lite folk innan vi gick in på dansgalan. Dansade och så, hade en riktigt snygg danspartner iaf. hihihihi nej men jag tyckte kvällen var kanon. Andra sidor kom fram på vissa, eller vad säger du ida? Galen tjej tycker jag. Tyvärr gick jossa hem tidigare än mig, ryggen :/ jag tycker så synd om den där tjejen och hennes rygg. Stackarn.

Men tack för kvällen. underbart.

Nuuu är det packning för jag åker till gunnarn på fotbollsskola, blir skönt med lite extra peninga.




:) :) :) :) :) :)

_____________________________________________________________________________ **Datum: 2008-06-29 Klockslag: 19:25:34
helt sjukt bra helg.

orkar inte skriva nuu, för ska snart till ida och se finalen. det går inte att missa. men mer uppdatering kommer senare!!

:(

_____________________________________________________________________________ **Datum: 2008-06-24 Klockslag: 22:54:25
http://vk.se/Article.jsp?article=198480

hemskt !!!

Dom hade med sig en hund som klarade sig helt oskadd, och eftersom två av dom tre som var med i bilen avled och den tredje åkte på sjukhus ringde dom till moster och hörde om dom kunde ta hand om hunden. Eftersom hon har hundkällarn, men dom hade löptikar hemma och alla jobbade så då ringde hon hit och hörde om vi kunde ta hand om hunden ett tag. Och när mami licks är ledig så kunde vi ta hand om den. För den skulle bara stanna nån dag. Så när jag kommer hem från träningen kommer en liten vit brun hund springandes mot mig, väldigt söt och sprallig. Vi gissar att den är valp och vi har sett att det är en tik. Men vet varken namn eller någonting annat. Rätt hemskt faktiskt.

ska till petra imorrn en sväng sen
är det match mot vilhelmina, taggen nu brudar.
godnatt

lite, lite ljusare

_____________________________________________________________________________ **Datum: 2008-06-24 Klockslag: 00:27:29

Farmor har blivit lite bättre, efter sin andra opperation som hon gjorde igår. Det ljusnar lite, lite, lite.
Jag hoppas !!!!

Nu sitter jag och sandra här, och ja. Vädret är det bästa jag sett på länge, det känns som man är utomlands. Jag lever livet och ligger på stranden och steker och känner livslusten. INTE. Jag blir snart galen på det här jävla skitvädret. Vad ska man hitta på när man inte jobbar, jag och sandra har slagit vad om att det kommer vara kanonväder när vi börjar jobba. Jippie, skit kul. Fan, vad irriterad jag är. Tur jag har sandra som skiner upp min tillvaro just nu.

Åker till vilhelmina på onsdagkväll, match !!! Sista matchen innan uppehållet, hoppas på vinst. Eller det är snarare ett måste. Vi vann ju i söndags mot tvärålund med 7-0 och min måltorka tog slut och fick göra tre pyts. Det var skönt och välbehövligt.

Jag kommer inte på någonting mer jag vill skriva ner.

Lite sol imorrn så man har en liten bränna skulle jag inte tacka nej till.
snälla



inte bara jag som har en fetröv?
vem kan detta vara?


när orden försvinner

_____________________________________________________________________________ **Datum: 2008-06-23 Klockslag: 00:18:09

just denna vecka kommer vara tung.
mycket tung.

jag hoppas du klarar det
jag vill
jag vet att du kan


utan dig..... nej det går inte att tänka sig !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!



If I hope

_____________________________________________________________________________ **Datum: 2008-06-21 Klockslag: 14:20:35

Kvällen igår var rätt trevlig, dock inte lika mycket folk som förra året och lite mer dött på dansfronten iår också. Men jag hade det trevligt ändå, faktiskt. Blev mest styrdans men det var kul det med.

Vi kom hem vid halv 3 då började jag och sandra koka lite ägg och göra fika, alltid viktigt att äta nånting när man varit ute hela kvällen och dansat. Vi somnade väl vid halv 4 och vaknade halv 12. Fy tusan vad jag hatar att vakna så sent. Men rätt skönt att sova ut eftersom kvällen blev rätt sen.

Mamma ringde och berättade att farmor hade blivit sämre, eftersom familjen är i stugan. Farmor har operearat hjärtat för lite mer än en vecka sen och har blivit mycket sämre igen. Det känns grymt jävla jobbigt. Tror det blir en cykeltur upp till stugan, orkar inte sitta här i Storuman helt själv när man känner såhär. Men jag hoppas verkligen att hon blir bättre, annars vet jag inte vad jag gör. Men man ska hoppas på det bästa.

Imorgon spelar vi mot tvärålund hemma, känns riktigt kul. Hoppas bara att dom ringer från sjukhuset i umeå och säger att hon blivit bätte annars ska vi åka ner dit imorrn. Och då missar jag nog matchen också. Men spela roll, jag hoppas hon mår bättre och jag får spela.

Nej, nu ser jag framemot en vecka med träning. Det behövs vill jag lova. Motivation = med noll men jag tror det beror på allt som har hänt.

Ska göra mig iordning, pusss


midsommar

_____________________________________________________________________________ **Datum: 2008-06-20 Klockslag: 13:43:03
regn, regn och åter regn. vad fan gör man?

Känner mig lite deppig med tanke på vädret men jag hoppas ändå på att det blir en bra kväll. Middag hos sandra som sagt. Sen hoppas jag träffa mycket trevligt folk, för då kan nog kvällen inte bli annat än trevlig.

Sen är jga extra glad för min bästa josefiné ska komma nästa helg på storumandagarna. Det kan fan inte bli bättre känns det som, eller jo. Fint väder skulle också vara bra och inte alltför mycket att kräva tycker jag? Lördag kväll med en början hos pullarn med grillat för att sedan fara ut och träffa alla förra 9or. Åh, jag längtar !! SÅ MYCKET. något tagged man är.

Nej, funderar på att ta en löprunda om regnet slutar. Annars får det blir imorrn. Hoppas på mycket dans ikväll så man får ha ont i fötterna. Då har jag oftast haft kul om jag har ont i fötterna. Ett bra tecken. haha

Hoppas klockan blir nog mycket snart så jag får fara till Sandra för just nu sitter jag bara här som ett tidsfördriv och äter lite jordgubbar. mums.

glad midsommar

I don't try anymore

_____________________________________________________________________________ **Datum: 2008-06-20 Klockslag: 00:25:19
trött chej.


Imorrn är det midsommar och det innebär middag med sandra och hennes familj och efter det åker vi ner till Jenny där det lär vara massa brudar och senare på kvällen åker vi till pauträsk.

det blir nog bra,
orkar inge mer nu..

Godnatt

tung tid

_____________________________________________________________________________ **Datum: 2008-06-18 Klockslag: 16:18:56
Dåligt väder och förkylning, slut på plantering tack vare min jävla rygg. Fan vad less jag blir !! 
Vi börjar med planteringen, jag kan inte fortsätta eftersom min rygg gick av, typ. Jag kunde inte sova nånting och hade så himla ont när jag vaknade. Så mamma sa att jag inte skulle fortsätta. Men som tur var har hon fixat ett annat sommarjobb åt mig. Okej, inte världens roligaste men jag bryr mig inte. Jag behöver pengar !!! Jag ska städa hela Juli men det är bara 6 timmar om dagen så det är lugnt. Sen så får jag rätt bra betalt också, så det känns helt okej. Jag har börjat fundera på en städkarriär efter skolan är slut. För jag börjar rätt rutinerad, städningen på pappas jobb förra sommaren + dom 150 timmarna jag kommer städa i sommar. + Pappas jobb också, som jag fortfarande håller i. Kanoners.

Sen har jag drabbats av en förkylning, min näsa är spott tätt och så har jag lite feber. Hade tänkt mig ut på intervaller nu men dom får jag göra nån annan dag när jag mår bättre. Blir istället städ på pappas jobb och fotboll. Ingen missar väl matchen ikväll?!?! Vi blir iaf några stycken som ser hos mig, myyyys !!

Idag klev jag upp tidigt och for på gymmet med mamma, efter det åt jag lunch och sen åkte jag med stellan som visade vart jag skulle städa och så. Sen ringde sandra så vi for på akkan och tog en glass med elina. Himla trevligt att bara prata ut sig lite. Underbart

Nej, ska hjälpa till med maten.

..... vad såg jag hos dig?
helt ärligt!!



min bättre halva
love



tre moment, två för mycket.

_____________________________________________________________________________ **Datum: 2008-06-15 Klockslag: 11:06:30

Jag har snart haft lov i två veckor och jag känner ingen sommarkänsla längre. Skit väder och ingenting att göra, jag blir snart galen. Men som tur börjar jag plantera imorrn, jag ser faktiskt framemot det. Skönt att tjäna lite kosing och så ska jag plantera med Paulin så jag tror nog det går rätt bra. Men pappa sa att en sak med planteringen är att när jag sen ska springa coopers kommer det gå lätt, psykiskt. Inte fysiskt.

Pappa berättade att det är ganska lätt att plantera, man skulle bara stoppa ner plantröret, stoppa ner en planta, trycka till med foten. Tre moment sa pappa, två för mycket svarade jag och sandra skrattade så hon gick av. typ.

Men som tur har vi midsommar att se framemot till helgen, pauträsk med Sandra, Paulin och Hanna. Jag hoppas det blir kanon. Sen kommer alla bra helger på rad känner jag. Kanoners.

Ihelgen har jag inte gjort mycket. såg när Sverige fick stryk igår. Helvette vadf nära att vi skulle klara 1-1. Vi klarade inte av att se utan stängde av tven och gick upp och åt en tårtbit. Sen gick vi en promenad, men det var lika dött som annars så jag och Sandra for hem till mig och såg en film.

jag finns inte i ditt liv,
inte än.....

Nej, mitt rum är en katastrof. Borde städa det.... suck.
Hejs



midsommar förra året i pauträsk.


lugn

_____________________________________________________________________________ **Datum: 2008-06-11 Klockslag: 22:59:08

Imorgon går niorna ut hoppas verkligen att dom får bättre väder än studenterna fick. Annars blir det deppigt. Men Hanna kommer till mig tidigt imorrn så jag måste pillra mig upp vid halv 7, puh. Hur ska det gå när jag sovit ut nästan varje dag sen vi fick sommarlov. Föresten har vi haft sommarlov i en vecka nu, det går fort, för fort. Nästa vecka börjar ja plantera, det känns faktiskt helt okej. Är så rastlös nu om dagarna och helst när vädret är skit.

Efter jag fixat hanna så åker jag med moster till kyrkan och tittar, sen går dom ut. Åhhhh, jag minns det som igår när vi gick ut. Och det är ett helt jävla år. Kan inte tiden bara stanna upp ett tag.

På kvällen blir det middag i Gunnarberg hos kusinerna eftersom Amanda går ut. Mycket trevligt, sen har jag paxat emmi för kvällen, skönt med en bil !!

måste kolla vad jag ska för kläder imorrn och sen sängen !

alltså, jag tränar inte mycket nu men ändå stressar jag dagarna till ända, men får fan ingenting gjort. Jag blir galen !!!! Måste lugna ner mig innan jag börjar jobba sen ska jag ta tag i träningen. Blir galen på hälen också, gör ont när jag går nu också. Helvette. Stress stress stress !!! L U G N    J O H A N N A ! ... fan

you make me smile

lite pictures







missmissmissmiss


sad

_____________________________________________________________________________ **Datum: 2008-06-10 Klockslag: 23:23:50
Jag är på dåligt humör och det beror på min fotjävel. Eller det är hälen, kan inte ha vanliga skor. Inte springarskorna heller vilket gör att jag inte kan springa. Cyklade 2,4 mil med en cykel som knappt gick framåt i måndags men det känns ändå trist. Jag vill köra lite intervaller och sånt. Hälen är iaf infekterad pga mina skavsår. Det är inte trevliga skavsår och vissa är infekterade sen har jag en blånagel också så mina fötter är rätt snygga nu måste jag säga.

Imorgon blir det gym iaf, ska cykla dit också. I tofflor <3. suck

Bra att Sverige vann iaf och mormors älskling gjorde ett riktigt snyggt mål, syftar på zlatan iaf. haha Sen det andra målet var väl inte direkt snyggt men. Good !!

Borde krypa till kojs snart. Godnatt !

Snögg

everybody dance now

_____________________________________________________________________________ **Datum: 2008-06-10 Klockslag: 10:09:58

Nu var det ett tag sen jag skrev här, men när jag har haft min korta stund att sitta här har det inte funkat.

Meeen som sagt har begg varit här hela helgen och vi har väl gjort det mesta man kan göra i Storuman och det är inte så mycket. Trevligt var det men hon lämnade mig igår vid två snåret. Trist måste jag säga.

På lördag spelade vi borta mot flurkisarna och vi fet losa med 6-0 men man kan säga att vi höll emot ett tag innan dom kom på att om dom skjöt under ribban gjorde dom mål eftersom vi hade charlotta i mål som inte är så jätte lång. Meeeen efter förlusten började vi tagga lite i bussen till både dg i villis och talludden. Vi hade bestämt att vi skulle åka till villis meeen man blev nästan lite sugen att fara till talludden där hela storuman var, nästan. Men jag hade riktigt trevligt i villis, med tanke på omständigheterna. Vissa fattar mer än andra. Nejmen, helt klart en kanon kväll, snygga människor överallt! haha

Har fanken inga bilder därifrån än fast jag hade med mig kameran, dåligt gjort av mig. Men ida hade 5 stycken så jag skulle få dom sen.

Tisdag idag och det är studenternas dag, trist att det regnar bara. Hoppas det blir uppehåll när dom går ut så man slipper stå där i paraply. Imorrn är det cabare sen torsdag är det 9ornas dag, måste fixa alla saker snart känner jag. Min planering är sämst. 
 
Jag börjar titta på mitt schema och varje helg är fullbokad, endast denna helg som kommer som är ledig och sen en till i slutet av juli. Midsommar, storumandagarna, swampis, dansgala i villis eller dunder jaa sen flyter det på med åselemarknad och yran. Shit pengarna kommer fara.....Tur jag har jobb,  fast det är tre veckors slit, planteringen ja. Men jag kan ju tjäna lite peninga och då ska jag väl vara nöjd än fast det är riktigt skitgöra.


dom få bilder jag hade...


taggade tjejer , hihihii

     
   


The day

_____________________________________________________________________________ **Datum: 2008-06-05 Klockslag: 01:29:37
Det är över nu.

Så var första året i gymnasiet gjort och det har verkligen varit ett underbart år tillsammans med underbara människor. Helt galet bra !!! Jag har fått nya vänner och dom är fan helt underbara dom med. Jag vet, det blir mycket underbara/t just nu men det är så jag känner. Underbart.

Det enda som inte känns riktigt helt underbart är väl själv sommarlovet, eller jo nog är det skönt med lov men trist att åka härifrån på ett sätt. Man ska klara sig utan dom man nött på hela vintern, klagat och älskat. Jag har inte riktigt hunnit med att längta riktigt heller, och det blev en lite annourlunda avslutning iår, men helt okej.

Jag orkar inte skriva mer, men jag tänkte dela med mig av lite bilder sen kvällen.

en bild säger mer än tusen ord

image18
hgbrudar är dom bästa + stina, hihi


image19


för vi är från valla
fyfan va vi är bra!


tomorrow

_____________________________________________________________________________ **Datum: 2008-06-03 Klockslag: 22:42:21
Sista dagen innan skolavslutningen och på nåt sätt känns det jävligt jobbigt att första året är slut. För nu kommer våran super klass att splittras när alla valt olika inriktningar. Så jävla trist och sen en hel jävla sommar själv på träningen. Fy tusan. Men en sommar hemma med mamma och pappa och vännerna där hemma är väl inte så dum heller. Jag ska nog inte klaga.

Idag hade vi möte med peter elander och lite tårta på det, gött. Vi började halv tio och var klar 12 så då tog vi bussen till begg, sen hade vi träning 5 till kvart över 6 och efter det åkte vi tillbaka till begg och åt kyckling och ris. Mycket gott måste jag säga. Och nu är vi hemma på valla igen, lånade kläder av begg som jag kan ha imorrn.

Och sen har jag packat ihop dom flesta kläderna nu, eller jag vet nästan inte ens vad jag ska packa ner. ska väl fortsätta med den innan vi ska krypa till kojs.

happy day tomorrow, but I don't feeeeeeeeeeeel it.


image17 

begg följer med hem på torsdag
:*

just like you

_____________________________________________________________________________ **Datum: 2008-06-02 Klockslag: 17:16:36

Igår kom beggs far och hämtade mig på busstationen, jag hade tur för det vräkte ner och inte så kul att gå 2 km hem då. Men iaf, vi åkte hem till begg där jossa, elin och hilda var. Så vi åt middag och glass till efterrätt. Riktigt gott var det, tack begg. Sen när klockan var efter 9 bestämde vi oss för att åka hem till valla och begg hakade på och sov hos mig inatt. Myspys, än fast vi somnade vid 1 så träningen idag gick rätt tungt och jag vill inte tänka på hur intervallerna kommer gå. Jag kommer dö, typ. Annars idag har vi inte gjort ett piss, gick som sagt till skolan tio över 8 halv död och lämnade igen naturboken efter det hade vi träning med hg sen slutade vi och resten av dagen har vi varit på stan. Köpte avslutningskläder till isac, typiskt moster att vara ute i sista sekund. Sen blev det en tshirt, skor och en klänning till mig. Fast jag skulle hitta ett par jeans men det verkar omöjligt. Inte ett par. Jag blir galen, men får väl så lov att klara mig utan ett tag till.

Nu snart är det intervaller. Hoppas det går bra!
och sen hoppas jag att emmi lägger in sina balbilder som jag tog så jag kan få dom. Så länge lägger jag ut dom jag tagit från andra, så ni får se lite!! Alla var hur fina som helst iaf.
 
     

bilderna kommer på www.ejcoo.bilddagboken.se när jag fått dom.


the last days

_____________________________________________________________________________ **Datum: 2008-06-01 Klockslag: 11:11:58
Snart väntar hemresan och det känns faktiskt inte så tung. Ska få sällskap av Sandra till lycksele sen gissar jag på att jag kommer sova. Blev rätt sent igår än fast jag inte hade tänkt det. Sen hade jag hoppats på lite sol idag men icke. Har grymt snygg bränna måste jag säga. Lite bränd på framsidan och likblek på baksidan. Det är inte så värst snyggt. Men jag hoppas jag får slipa på brännan  i veckan lite.

På måndag blir det nog mest träning och lite skola, har ingenting kvar att göra men, rätt skönt. Sen tisdag har dom andra friluftsdag och vi skulle ha möte eller nånting. Och onsdag är det avslutningsdagen, då blir det nog middag med brudarna. Sen är det hela slut, jag tycker det känns rätt tungt. Inga peppningar i sommar när man ska träna, måste hitta en träningskompis. Eller jag har väl Jonte men, han duger så länge. På torsdag kommer far ner och hämtar mig, men först är det föräldramöte. Sen efter det sa pappa att det skulle bli turbon hem, som tur så följer begg med hem några dagar. Jag tror det blir kanon, behöver min tvillingsjälv nu. Sen är det dg och talludden vi får väl se vart vi styr kosan, mamma har iaf lovat att hon skulle skjutsa. Snäll hon är !!!! Men först ska jag njuuta av veckan tillsammans med dom bästa brudarna !!!!!!!!!

Nej, nu ska jag fixa lite och så kanske petra skulle fixa mitt hår lite. För det behövs vill jag lova, det är som en jävla rishög !!

när dom tror att du ska ge upp
men du kämpar vidare
det är sann styrka.  

image6

If I can turn back time

RSS 2.0