Joe -

bilder säger mer än ord

_____________________________________________________________________________ **Datum: 2009-07-30 Klockslag: 15:58:17

L











  





sådärja, nu har jag tagit lite utplock från mammas bilder. Finns dock hundra miljoner till men jag orkar inte lägga upp för det tar så länge också. men det är sen emelies student och bal, jontes avslutning, midsommar och min stora dag. haha
Har suttit lite med körkortet nu och så ska mamma fara och köpa phims, mumma säger jag.

Imorgon har jag min sista jobbdag, inte riktigt sista med jobbar två veckor till med städningen, då endast två timmar per dag. Och nästa vecka är det hockeyskolan också, sen ska jag hinna till stockholm, göra halken och riskettan också. PUH, nästa vecka blir svettig, men trevlig.

Nej, ska duka på bordet och sätta mig i the sun som man inte sett på hundra år känns det som, (förutom igår då.)

torsdag

_____________________________________________________________________________ **Datum: 2009-07-23 Klockslag: 16:26:11
och inte frisk än, men det känns bättre så förhoppningsvis kan jag köra för fullt imorgon. Läste i vk eller vf idag om influensan därför valde jag att inte träna eftersom förkylningarna nu lätt sätter sig i lungorna. Därför blev det en fika med elina på akkan och imorgon efter vi förhoppningsvis varit på gymmet så ska jag ida och sandra göra lite våffelmys. Hur bra låter inte det? mums!

Snart helg också, men det är både tärnamarknan och motorveckan i lycksele, tror jag väljer storuman och en myshelg efter förra helgens röj.

SItter hos kim så ska nog vara lite social med honom.
Puss

ångest

_____________________________________________________________________________ **Datum: 2009-07-21 Klockslag: 15:47:18
som tusan, jag vill vara ute med vänner, träna och umgås dom här sista veckorna innan man åker igen. men då åker man på en förkylning, NÅGOT less kan jag säga. Inte blir det bättre för att mamma och pappa  är borta. Jag vill att mamma ska vara här och göra mat. Har ätit lite fil imorse innan jag var tvungen att fara och städa, trodde seriöst jag skulle svimma och dö i vatten hinken eller nåtning. Sen har jag druckit ett litet glas med fruktsoppa som förövrigt är det bästa jag vet just nu.

Klarade nyss fas F kändes bra ska nog ta mig an slut testet nu, om jag törs. Vet tusan inte om jag gör det. Är sugen på att ta en promenad också, kanske gå en sväng till mommo och säga hej till henne. Men samtidigt vet jag inte om jag orkar klä på mig, för efter jag gjort det måste jag väl vila en kvart och återhämta mig /: åh!

Tur att kim kanske kommer ikväll och håller mig sällskap, har haft tråkigt hela dagen och inte gjort mycket alls. För varje gång jag somnat är det någon som ringt, blir nästan galen!

Föresten har jag även namnsdag så ni vet ! Tänkte om ni missat någonting. hihi

Önskar att jag varit lite mer effektiv med min kamera ihelgen, blev ungefär 6 kort under hela helgen och dom var undet en och samma stund. Inte kul !

Nejmen, ha en bra kväll. jag ska väl fortsätta slötitta på tv eller något annat krävande.


dålig uppdatering

_____________________________________________________________________________ **Datum: 2009-07-20 Klockslag: 18:07:04
jag vet! men orkar inte med datorn.

Ihelgen var det åsele,  trevlig helg var det och extra kul att det var fint väder också. dock är jag rätt sliten nu och har fått feber också. hade bara lite så jag hoppas vara fit for fight imorgon redan.

Snart känns det som om sommarlovet är över men det är 5 hela veckor innan skolan börjar, sjukt länge ändå! Och det är rätt mycket man ska hinna med under den tiden!

jaja, känns som jag inte har nånting mer på hjärtat. förutom tack till dom som gjorde min helg och att jag saknar familjen som är på semester. Men får väl krypa ner under filten själv.

saknar kim !

.

_____________________________________________________________________________ **Datum: 2009-07-12 Klockslag: 15:20:51
Igår var en konstig kväll, kände mig överkörd, illa till mods, gick förbi farfar och saknaden efter farmor gör ont i hjärtat. Hon var så mycket mer än min farmor! Efter det gick jag en sväng, gick in till zara på statoil och köpte lit godis innan jag la mig i soffan och såg ondskan. Som tur kom en och lättade upp det hela senare på kvällen!!

Imorgon är det min stora dag, 18 hela år. Sjukt, men till helgen ska det firas med åsele är det tänkt! Får hoppas att vädret blir bättre bara. Men det ryktas om att det skulle bli bättre till veckan. Kanoners.

Annars var jag i vilhelmina i veckan på körskolan, gick rätt bra, är klar med alla körningar, ska bara köra lite till innan jag kör upp. Sen teorin måste jag fortsätta kämpa med, inte lätt inte!

Nej, om man skulle ta sig ut på en träningsväng. Vore nånting ändå!
Sen måste jag tillägga att jag saknar brudarna i övik, om ni läser detta så sköt om er och må gott!

Puss

1 juli

_____________________________________________________________________________ **Datum: 2009-07-01 Klockslag: 15:55:45
snart 13e, och då blir jag 18. helt sjukt vad fort tiden går.

Nej, veckan var svettig dygnet runt, på ispassen, utomhus i de sköna sommarvädret, och om natten i stugan. Men det var en riktigt rolig vecka och såklart jobbig. När man väl skulle hem kändes det lite vemodigt, hem och träna själv igen. Men ska passa på att njuuta en hel del nu också, sista veckan innan jobbet och körkortet drar igång. Ska ändå blir skönt att ha något att göra om dagarna. Då blir det fullt upp.

nej, ska nog ta och packa ihop lite saker, funderar på att fara till stugan ikväll med mami, skulle ändå bara underbart skönt. tror nog det blir så, sedan får man se om man får med sig någon.

Hare bra mina vänner och njuuut!

Puss

RSS 2.0