Joe -

R A S T L Ö S

_____________________________________________________________________________ **Datum: 2010-04-29 Klockslag: 09:06:32
Med stora bokstäver.

Jag går och lägger mig tio, senast! Och kliver upp åtta. Alltså har jag absolut inget liv just nu. Har haft feber, söndag/måndag/tisdag men kände mig bättre igår och tränade lite lätt. Nu har jag nyss ätit frukost och funderar på att jogga en sväng i det fina vädret. Får se hur det blir!

Bagge har ju anlänt till Övik och jag fick inte vara där och ta emot henne. Kändes trist men ska pussa på henne ordentligt nästa vecka. Jag har varit hemma i en vecka imorgon. Det känns sjukt, men skönt. Har väl varit rätt rastlös om dagarna när jag mest bara legat. Men längtar tills helgen och jag hoppas den bjuder på en hel del sol. Som det ser ut nu blir det stugan och sen kanske jag är chaffis. Synd att pärlan står i övik. Saknar den! Jag känner inte att jag vill köra runt i chevan. Nog för att den har sina fina sidor den med. Men, haha!

Nej, funderar på att gå och läsa mammas att-göra-lista. Känns inte allt för inspirerande.

Saknar Övik.


Myskväll

_____________________________________________________________________________ **Datum: 2010-04-21 Klockslag: 22:59:17

Ja, blev en riktig myskväll hos Elin och Lise med lite blåbärspaj och hockeytittande, och så vann Djurgården också. Så det blev ett bra avslut på dagen trots allt. En annan bra sak denna dag var min och carros löprunda, en lagomt jobbig springtur i solen. Jag fattar inte vad det blivit med mig, nästan så jag tycker om att springa.. Kanske inte skulle sagt det där för det försvinner nog lika fort skulle jag tro. Men jag njuuter så gott det går just nu iaf.

Har gjort bort en hel del skolarbeten nu också så man börjar kunna koppla av lite mer. SKickade in geon, som jag varit klar med ett tag har mest bara fixat små saker och sen gjorde jag bort seminariet på den idag med. Imorgon är det ännu ett seminarium i samhäll och projektrapporten skall också in. Tur att vi varit klar ett tag så vi ska bara skriva ut den och fixa lite på egna analysen! Sen ska den också ur världen!! :) Till fredag ska en sak in på idrottsmedicinen, prestationsprofilen och sen hade jag tänkt försöka få utvärderingen av idrottslektionen ur världen också. Lite finslip på den behövs...

Nej, det som gnager mest i huvudet är den där förbannade resan, för just nu ser det ljusare ut och Ks mamma hade ringt till ving idag och dom tyckte inte vi skulle avboka eftersom det lättade. Men tänk om vi kommer dit och inte hem?!?! Missar studenten och hela köret. SKulle nog inte vara alltför lyckat. Men tur att vi åker så pass tidigt. Har ju någon vecka på mig att ta mig hem om vi skulle bli fast... Usch, och sen lär inte min flygrädsla bli bättre om vi ska åka i ett flyg högt i luften med massa aska runt..... :s

Åhnej, jag som skulle hoppa i sängen direkt efter hockeyn. Men nu har K nånting att läsa när han kommer hem och förhoppningsvis inte är alltför full! Puss!


...

_____________________________________________________________________________ **Datum: 2010-04-19 Klockslag: 22:27:58

Jag saknar K redan!

Det ser inte ljust ut med vår resa... Får hoppas det vänder annars vetti tusan om vi avbokar den. Jag vill inte dö innan studenten....

Veckan består av plugg, plugg och plugg. Ikväll var det tänkt att det skulle bli en helkväll med plugg, men det slutade med att jag umgicks med Elin och Lise och såg lite hockey istället. Pappa behöver ha hem en bil så jag tänkte vara snäll och köra hem den och sen åka buss tillbaka. Måste tänka på alla gånger han har kört mig... Får se om det blir mitt i veckan eller till helgen.

Usch vilket ovärt inlägg!
Måste bara säga att nu har jag sökt en hel hög med sommarjobb och hoppas på att få ett iaf. Annars vetti tusan hur jags ka överleva nästa vinter!

Godnatt.




15/4

_____________________________________________________________________________ **Datum: 2010-04-16 Klockslag: 11:03:55
Igår var en speciell dag på många vis.

- Vi 91or gjorde vårt sista ispass på HG tillsammans. Historia!
- För första och troligtvis sista gången vann mitt lag ligan. Trots sista platsen inför slutspel.
- Pappa fastnade i Stockholm tack vare de där jävla vulkanutbrottet. Och fick köra bil hela vägen hem.
- Tänker på Värmis som är i Egypten och snart ska flyga hem!!!!!
- Tänker på min och Kims utlandsresa till Turkiet?! Ska man avboka? En jävla tur att man tog avbeställningsskydd.
- Djurgården vann, 1 + till.
- Jag gjorde bort min idrottslektion som jag väntat på att få ha i evigheter. haha
- Tydligen fyller alla år den 15 april, 9 månader efer semestern! Jag hade några vänner som fyllde år.


Nej nu skiner solen ute, om man nu törs vara ute. Enligt tidningen kan man vara ute om man inte anstränger sig. Så där försvann min springtur senare idag. :(

Ska prata lite med papi tror jag, och se biggest loser. Som för tillfället är de bästa på tven just nu!
PUSS

!!!

_____________________________________________________________________________ **Datum: 2010-04-14 Klockslag: 23:01:26
Hade en sån bra dag fram till jag märkte att min skiva till idrottslektionen är spårlöst försvunnen!? Jag har och har haft paniiiik länge, funderar på om den ligger i skåpet men törs inte lita på det. Så nu msåte jag bränna en ny, men har inga låtar. Tur att Elin finns! Hon räddade min natt och dag imorgon! PUSS!

-
Shoppingen i sundsvall gick helt okej, kom hem med en studentklänning. Hittade en som jag blev kär i så den fick det bli, hade först tänkt sy min men efter mycket om och men hamnade den vita, lite dyra klänningen i min hand!
Det blev även en jeansjacka, kortare modell och tre tröjor/tshirts och ett par leggings. Hade trevligt sällskap som gjorde den resan riktigt kul. Skrattade största delen av den lilla tripen!

Ett + till mig att jag börjat spånat i lägenheter till nästa år och hittat en litegrann sådär, med hjälp av Malin. Får se hur det hela slutar, åker iaf och kollar på den nästa vecka sen får vi se! Men det känns spännande! :)

Nej, snart är skivan fixad ska bara bränna den sen blir det hopp isäng för imorgon efter finalen i ligan på HG åker jag hem. MYS!

Kram

en månad.

_____________________________________________________________________________ **Datum: 2010-04-13 Klockslag: 21:20:22

Tisdag den 13e.
En månad kvar till jag och älskling åker till turkiet i en vecka och mår gott.
Åh, vad jag längtar.

Tydligen blir det ingen lagfest ihelgen och jag funderar på att åka hem och åka lite mer skoter. Hoppas bara på bra väder och lite kyla innan helgen, det skulle sitta som smort. Blir nog att jag åker hem redan torsdagkväll då, eftersom vi bara har två lektioner på fredag. Har knappt haft några lektioner denna vecka och imorgon är vi lediga, eller vi har komma ikappdag. Men istället blir det en tur till Sundsvall, HG på morgonen sedan åker jag, sara, malin och jenny på en trip. Var himla längesedan jag tog en riktig shopparsväng. Det blir riktigt kul, men mindre kul för mitt skafferi som K skulle sagt. haha

Ett + till mig som har skickat in anmälan på två distanskurser till nästa år!!


Ett hopp i säng skulle sitta fint.
Godnatt.



Puss :)


Nöjd.

_____________________________________________________________________________ **Datum: 2010-04-11 Klockslag: 23:06:23

Skola återigen.

_____________________________________________________________________________ **Datum: 2010-04-11 Klockslag: 22:29:37
Varför går allt så fort? Jag får paniiiiik!

Iaf så är jag tillbaka på valla efter ett helt underbart lov, som gick alldeles för fort. Det har bestått av en hel del skoter och mys, men lite fest och galenheter också. Som ni kanske ser i mina tidigare inlägg, haha. Men dom ska bort!

mitt lov har lite kortfattat bestått av
- Skoter
- Fångat en storfirre, bra för mig som inte har bra tålamod när det gäller sånt.
- Jontes fastkörning med pappas gam + jontes rat på sladden där bak.
- Kört på vatten
- Första bilolyckan, som tur gick det bra. en backspegel flög bara.
- första blåskontroll och koll om körkort
- Ätit gotta så jag rullar fram
- Ätit grillat första gången detta år
- Bott trångt

nej, undra sa flundra om man ska dra sig mot sängen.
(bilden på min jätte firre kommer imorgon)
Om jag nu kan sova utan Kim, kommer bli tungt.....

Puss Godnatt.

gästbloggg

_____________________________________________________________________________ **Datum: 2010-04-09 Klockslag: 23:32:46
elin här, joghanna är redigt full msåte jg a berätta för er.
det är ttyp sjukt niajs folk, ett mystersumn hur kvällen sluar
piussswssss
/eli stenlund

långfredag och tärna

_____________________________________________________________________________ **Datum: 2010-04-02 Klockslag: 21:15:19

Åkte hem i onsdags och upp hit igår. Riktigt drygt med alla bilar och helst när en dumjävel kör 50 där det skulle vara 100. En lång bilkö bildades och det var några tokar som började köra om i kurvor. Åh, vad förbannad jag blev.

Idag har dagen spenderats vid stugan men imorgon blir det en tur. Hoppas på inte alltför många fastkörningar. En hade fastnat här nere på sjön. Inte braaa, och jag som hatar vatten på sjön. Huvva!

Nej, nu ska jag vara social. Lite kortspel väntar, om kim orkar hämta kortleken ute i husvagnen dvs. haha.

Glad Påsk!
Kram


RSS 2.0