Joe -

ny vecka

_____________________________________________________________________________ **Datum: 2009-08-31 Klockslag: 16:34:48
nya tag.

Helgen var som sagt planerad i kempis med träningsmatcher, tester och mys. Var rätt trevligt än om söndagen var jobbig, 4 h sömn och cooper på det. Jag kände hur jag flög fram, nej men jag genomförde det! Hann även med en snabbvisit i lycksele hos älsklingen. Det betydde så mycket. Det är de man får leva på nu under veckan för imorse när klockan ringde halv 8 kändes det som om jag var död eller nåtning, kände mig nästan som begg. Så begg, jag förstår att du har det jobbigt på morgonen. ;)

Nej men annars finns det väl inte mycket att säga, jag och ida beställde kläder igår. Puh, vad det sved i plånkan men tur att jag får lön i sept. Då känns det bättre :) Lite iaf. Måste även tanka bilen och tvätta den.... :/ det känns inte bra, men funderationerna över helgen fortsätter. Kanske skippar tvätten och väntar på lillebror. Han kan det mycket bättre än mig. :)

Nej, snart ska jag och elin äta lite mat sen rullar vi ut mot kempis, som vanligt! Is och uppdelat lag, rätt skönt. Då slipper man trängas 6 femmor på isen. hehe

  

onsdag

_____________________________________________________________________________ **Datum: 2009-08-26 Klockslag: 21:45:34
Det känns att man inte är van tidiga mornar och skola, har varit trött hela dagen idag. Kanske inte så konstigt eftersom det blev ett tidigt ispass också, 07.45 var vi på. Puh, vad tungt det gick men skönt efteråt. Känns rätt bra ändå att börjat skolan, har inte det bästa schemat men nog överlever man nog. Förhoppningsvis.

Annars rullar väl dagarna på, börjar snart få in rutin som förut. Känns bra, det enda som fattas är alla repriser på top model kl4. Måste nog ta tag i det där, var en tradition där ett tag. haha

Tänkte bju på lite bilder sen bulgarien som jag fått av carro.
jag vill vara bruuuuuuuuun!

  

  

  


Nej nu ska kim ringa, godnatt mina vänner.

skolstart

_____________________________________________________________________________ **Datum: 2009-08-24 Klockslag: 21:20:50

imorgon smäller det, sista året på nola och därmed spil3. På ett sätt ska det bli skönt med ett nytt skolår men eftersom detta är det sista här i övik tillsammans med dom underbara människorna här. /: Och vad ska man göra sen, stanna eller flytta, plugga eller jobba? Det är så mycket i mitt huvud nu. Men först ska jag klara av detta år och bagge sa att hon skulle njuuta av det så mycket som gick, och jag håller med henne ehlt klart! Det här ska bli det bästa året!

Annars hann jag med en snabbvisit i storuman från torsdag till lördag, åkte en sväng till lycksele också för att hälsa på kim. Riktigt mysigt ! Igår kväll raggade vi runt lite här i övik och vi fick ett napp, och oj vad vi skrattade. Blev även en glass på willys. myspys. 
 
Nejmen, har lite skavanker nu och då känns det som, just nu är det i ett lår. Får hoppas att jag inte har så ont imorgon så jag kan göra alla tester. Förhoppningsvis. Jag orkar inte med småskit.

Nejmen, undrar om man ska borsta gaddarna och inte ringa kim som hade besök. Så det får väl bli några sidor i boken istället!

 :)


ovik

_____________________________________________________________________________ **Datum: 2009-08-17 Klockslag: 17:43:06
Ja, nu är man i övik. Har hunnit med två ispass sen i lördags, alltid kul! Men vi är huur mycket folk som helst på nu men, :) Slog i knäet igår så har förbannat ont men hoppas det går över så jag kan vara med på onsdag då vi har ispass halv 10 på kvällen, sjukt sent! Men så är det väl när man är tjejer i en mansdominerad sport! Huvudsaken vi får något ispass, har även två till i veckan ! haha, låter himla fjuttigt men man ska väl tacka för det man får. lördag och söndag :)

nej nu ska bea hjälpa mig med spotify så förhoppningsvis har man de sen :)
Slänger in bilder i nästan inlägg för hoppningsvis.

SAKNAR KIM

grattis till mig

_____________________________________________________________________________ **Datum: 2009-08-14 Klockslag: 14:11:21
helt obeskrivligt underbar känsla.
imorgon tar jag bilen till övik, SJÄLV :)

grattis till zara med såklart! :*

:)

_____________________________________________________________________________ **Datum: 2009-08-10 Klockslag: 15:01:48
puss

RSS 2.0