Joe -

Onsdag

_____________________________________________________________________________ **Datum: 2010-10-27 Klockslag: 18:14:49

Dagen började med HG, skönt att få vara med på onsdagar. Brukar inte bli så ofta. Sen var det skola, två lektioner och brandövning. Efter det gick jag på stadium och köpte en jacka till lillebror, mamma ringde igår och sa att han ville ha en. Jag själv behöver inte shoppa nånting, eftersom jag gjorde bort de igår. Shoppartisdagen, blev ett par nya jeans, en tröja, klänning och lite små saker. Sved rätt rejält i min ekonomi. Men tröstshoppningen funkade just då iaf..

Snart dags för träning, irriterande satt den är så förbannat sent. Sen har vi fys med jocke imorgon klockan 8, tror jag iaf. Bortaturnen börjar redan på fredagkväll mot AIK och sedan Ormsta på lördag innan de bär iväg hem hit och sedan till Storuman. Känns skönt att få spendera lovet hemma. Blir nog att fira halloween med de bästa hemma! Vet dock inte vad man ska klä ut sig till?! Något förslag?

Nej dags att börja bege sig kanske!
Puss.


.

_____________________________________________________________________________ **Datum: 2010-10-25 Klockslag: 22:04:29

It hurts.


24 okt.

_____________________________________________________________________________ **Datum: 2010-10-24 Klockslag: 20:28:09
2 månader kvar till julafton?!?!

Igår vann vi mot Munksund med 10-3, lite avslagen match. 3 viktiga poäng och det är huvudsaken. Efter matchen blev det turbon på valla och fixa till sig lite innan vi åkte på Safari med laget, åt mat och hade det trevligt. Sen bar det iväg till begi, lagfest, talangjakt osv. En trevlig kväll, än om den var vit. Skjutsade folk på max efteråt sen hem och försöka sova några timmar, upp med tuppen klockan 9. Åt en ordentlig frukost och hämtade ida. Sen åkte vi till Umeå och kollade på lillebror som spelade mot Hörnefors och Teg, han stod första där de vann med 5-3 och spelade ute andra matchen som de också vann med 4-2! :) Hann träffa pappsen också!

Nu sitter jag här, ätit lite mat och skickat in hemtentan. Inte mitt bästa arbete men jag orkar inte engagera mig mer ikväll.. Ska koka lite te och se sporten på 1an halv nio. Sen blir det nog en tidig kväll, lite sömn de två senaste nätterna och det tär. Har dragit på mig en förkylning också. Måste kurera nuu!






17 okt.

_____________________________________________________________________________ **Datum: 2010-10-18 Klockslag: 22:46:48
Igår var det två år sedan farmor dog. Och det gör lika ont idag som det gjorde då. Världens bästa farmor.

Är för tillfället hemma ett tag till, blir nog fram till onsdag. Jag kände bara att jag behövde det, psykiskt och fysiskt.
Ska till lillbäck på onsdagmorgon sen åker jag nog ner igen.

<3
godnatt.

Mysfrulle

_____________________________________________________________________________ **Datum: 2010-10-16 Klockslag: 10:22:26
Sitter vid köksbordet har nyss ätit en riktigt god frukost, finns en aning mer att välja på här än i lägenheten. Kim har inte stigit upp än.. Som vanligt :P Jag tog faktiskt en riktig sovmorgon. Klev upp halv 10, igår var det ju också tänkt att jag skulle ta en sovis. Vaknade halv 8... Ibland önskade jag att jag var mer morgontrött.

Ska dra ihop lite pasta till lillebror som har match idag, hemma tom. så dagen blir nog på ladan. Ska gå en lång promenad i finvädre, får se om jag hinner innan annars får det bli efter matchen!

Ikväll vet jag inte vad som händer än, antingen blir det lite mys med brudarna och en cider eller två. Annars blir det nog bara familjemys!

Ha en bra dag :)

Hemma!

_____________________________________________________________________________ **Datum: 2010-10-15 Klockslag: 15:23:35
Jag tog mig hem levande, fick stundtals köra 50 och krypa fram på vägarna för att komma någon vart. Som tur var tog pappa audin och mötte mig och vi bytta bil så jag fick köra en bil med vinterdäck och pappa tog pärlan. Vi stannade sedan i Vilhelmina och tog en korv. Blev lite skillnad att köra audin jämfört med nissan. Jag ska få ha audin ihelgen också. Känns som gamla goa tider.
På tal om gamla goa tider tog några tjejer och jag en fika idag på akkan. Riktigt mysigt! Får en sån härlig känsla i kroppen. Känns som jag skulle kunna springa runt jorden. Har sån energi! En känsla som jag inte känt på riktigt länge kan jag meddela.

Idag var jag och pappa inne på audioochvideo och vi lämnade in papper för att jag ska byta till Telia max 25 och sen beställde vi en telefon också. Blev en Htc desire HD. Får väl se vad jag tycker omd en är stor och så. Men jag känner mig nöjd nu :)

Nu väntas en Pn och mys med (stora)lillebror. Sen ska jag iväg på avslutningsmiddag med fotbollen och sen blir det idol med brudarna!

Älskar K
 

Favorit

_____________________________________________________________________________ **Datum: 2010-10-13 Klockslag: 22:13:45
Fruktsallad, naturell yoghurt med honung i.
Det var dagens bästa!!!!

Annars har mördaronsdagen rullat på som vanligt, tre träningspass och två lektioner så inte har jag varit rastlös idag inte! Sitter och njuter av kvällsfikat innan jag ska dra ihop en packning. Imorgon blire det nämligen hemfärd. Såg nyss på facebook att det hade snöat ikväll också.. Roligt med sommardäck då... Kommer sluta med diket :s

Får ringa och prata med pappsen hur jag ska göra...

Jaja, får skynda mig lite så man somnar innan 12 iaf!
Puss

fullpott

_____________________________________________________________________________ **Datum: 2010-10-10 Klockslag: 21:48:32

Fullpott återigen, skönt att vi kan ta 6 poäng trots att vi inte kommer upp i vår kapacitet riktigt.

Annars så har familjen varit här och vi gick på matchen, modo - södertälje och vi åt lite mat i resturangen. Har aldrig gjort det förut men det var riktigt trevligt. Vi sov allihopa här för första gången, var en aning trångt men det gick väl de också. Är ju van valla lägenheterna där man kunde röras lite mer! Så nu är det städat och fint här igen :) En aning mer ensamt nu bara!

Annars så har jag ont i min ljumske, blir en aning less på den! Först höftböjare och sen ljumske, jag skyller på ryggen men får se imorgon när jag ska på behandling hos hillevi klockan 8. Så där försvann min sovmorgon.
Får se hur mcyket is det blir resten av veckan, får bli fys och rehab. Eftersom vi är spellediga till helgen! Då blir det nog hemgång :) Mysigt värre!

Nej, kanske dags för sängen snart...





Torsdag

_____________________________________________________________________________ **Datum: 2010-10-07 Klockslag: 22:16:44

Idag var en jobbig dag, dagen började med Jocke fys, alltid roligt. Mindre roligt med regn och allmänt less så jag och Valle bestämde oss för att inte gå till skolan. Och så blev de, for till Elin och pratade lite innan HG sen hem och äta, blev hos Idis sen träning med laget. En vanlig dag helt enkelt. Är riktigt trött i buggarna idag så hoppas det lättar till matcherna ihelgen. Motståndet ihelgen är Ormsta och Aik, båda hemma. Så därför kommer familjen också ner. Alaget spelar på lördag halv 7 och pappsen har bokat bord. Lite mysigt! :)

Har pratat med mami i 45 minuter. Mycket har hänt hemma! Vi har nyss fixat vatten till vår stuga i Tärna och tror du inte på fan att någon dumjävel har grävt av ledningen. Ja, så nu ska det också fixas. Och mamma var allmänt upprörd över en annan sak, hon var tvungen att få vara en mamma och vara upprörd sa hon :P haha!

Nej, sängen nu. Behöver väl all liten sömn man kan få!
Puss :)


6 poäng

_____________________________________________________________________________ **Datum: 2010-10-05 Klockslag: 15:25:57
Vi kammade hem full pott ihelgen, 5-2 mot leksand och 4-1 mot Brynäs och en riktigt bra laginsats!

Idag är det vilodag och det enda ansträngande jag gjort var att gå på engelskan, gick inte så bra men det var första gången och det kan väl bara bli bättre då hoppas jag. Igår var det däremot en aning jobbigare, efter ett småslappt HG som jag höll i, blev lite ploj. Några mer seriösa än andra! Sen var det fys innan träningen med laget, blev lite hopp och så. Och ispasset med laget var 1.20 och det var riktigt jobbigt, men oj så skönt efteråt.

Väntar på att Bea ska sluta skolan och att Carro ska komma sen ska vi gå på stan en sväng, fördriva tiden och förhoppningsvis inte slösa upp några pengar. Känner mig riktigt fattig just nu :(



Jaja, ett litet inlägg idag. Framsteg :P
Puss


 


Fredagkväll

_____________________________________________________________________________ **Datum: 2010-10-01 Klockslag: 21:24:00
Sitter hos Elin och Lise och ser idol, riktigt mysigt. Innan de har vi haft träning och lagat tacopaj med marre, värmis och ida. Vi åkte en sväng på arenan och kollade på J20matchen men jag gav upp rätt snabbt och hamnade här. Har smaskat i mig lite gotta! :)

Imorgon åker vi till Leksand och spelar mot dom sen på söndagmorgon åker vi till Gävle och möter Brynäs! Riktigt spännande helg, och tuff. Men rolig :)

Hihi!
Nu ska jag vara social. Pusshej!

RSS 2.0