Joe -

På tiden kanskeee

_____________________________________________________________________________ **Datum: 2010-09-29 Klockslag: 21:47:42


Kände att jag var tvungen att lägga upp en bild på mitt hår, såhär två veckor efteråt! Det känns braaa nu när allt slitet är borta men fortfarande riktigt ovant!

Sängen nu, träning imorgon x3. :)
PUss

Linköping

_____________________________________________________________________________ **Datum: 2010-09-25 Klockslag: 22:55:56
En liten kort uppdatering, vi vann med 3-1 idag mot linköping. Skön seger som satt långt in ändå!
Mami och papi var här men dom åkte redan ikväll eftersom dom hade så mcyekt att göra hemma. Skönt att ha haft dom här ett tag iaf. Sensatt pappa upp de sista på väggarna så nu känns det helt ok här inne ändå! :) En matta och lite små saker fattas men! vad gör man..

Imorgon spelar vi mot segeltorp, samma tid. Skönt med tidiga matcher, tycker jag iaf!

Kim gjorde illa sig på matchen idag, inget var brutet tydligen men han hade riktigt ont :/ Samma handled som förra gången.. Många år sedan var det men.


Jaja, sängen nu! bara att ladda om för ny match!
Krmais

lönebesked

_____________________________________________________________________________ **Datum: 2010-09-23 Klockslag: 22:29:59
Är det bästa som hänt idag, helt klart.  Annars har det väl varit en vanlig dag, med träning, skola osv. Imorgon är det dagen innan seriepremiär. Spännande är bara förnamnet!

Blir skola en kortis innan träning halv 4 och kvällen ledig. Underbart, blir nog att se idol och bara njuuuta. Sen kanske mami och papi kommer lördag, får hoppas på de!

Usch, vad jag har dålig fantasi. Har ingenting att skriva överhuvudtaget.
Så, godnatt då.

Eller kanske ska säg att jag klippt, kort, kort! Eller snarare page. Kanske visas senare! :)

Spännande

_____________________________________________________________________________ **Datum: 2010-09-15 Klockslag: 21:23:09
Imorgon, oh, jag är nervös.

Dagen har bestätt av skola, fys, och is. Ungefär som vanliga dagar. Hade rätt mcyket i skolan också, första dagen jag gick denna vecka. Riktigt skönt! Hade träning mellan 19.00-19.50 så vi skyndade oss hem så vi kunde se lite idol. Första gången jag ser det, live :P Sen nu ska jag packa ihop lite. Åker nämligen hem imorgon efter träningen. Känns skönt att få åka hem en helg innan serien börjar.

Imorgon är det fys igen och sen skola, fix och don och is innan de bär hemåt. Ska köra rätt sent på kvällen så jag får se till att ladda upp lite.
Nej nu ska jag fixa lite här innan sängen.

Puss


Måndag

_____________________________________________________________________________ **Datum: 2010-09-13 Klockslag: 22:01:21

Vilodag.

Vaknade imorse och insåg att jag inte orkade gå till skolan, ringde och sjukanmälde mig. Inte okej, men jag missade inget speciellt så det var rätt lugnt ändå! Sen skulle jag försöka somna om, hm, det gick inte bra! Så jag gick upp vid 9 och gjorde frukost till K. Satt och gjorde lite på ett svenskaarbete han hade med sig, jag vet! Inte okej!

Har gått på stan och varit en sväng hos Hillevi. Sen bjöds de på mat i själevad så kvällen tillbringades där! Och nu väntas sporten och sängen!

Puss


Ullas cup

_____________________________________________________________________________ **Datum: 2010-09-10 Klockslag: 12:56:48
Jag är sämst på att skriva i min blogg men det händer aldrig nånting roligt så ni får stå ut med de. Rutin är hur vardagen ser ut, träning, skola, PN, mat och träning. Har börjat köra fys med JockeB och det var träningsvärk i mina axlar igår vill jag lova men träningen var riktigt kul och annorlunda!

Idag börjar ullas cup och jag har ingen riktig cupkänsla :/ Men det kommer nog! Ikväll spelar vi mot Björklöven sen är det matcher hela helgen! Bra med lite matchträning, har inte blivit alltför mycket av de!

Just nu håller jag på att tvätta, bra jobb av mig. Skulle behöva städa men det blir nog på söndag. Ska plocka llite och så! Eller jag har kommit fram att det gör man alltid, diskar och plockar. Jämt! Jaja, så är det väl när man är själv och slänger sakerna där man känner för det!

Puss

Sängen

_____________________________________________________________________________ **Datum: 2010-09-01 Klockslag: 21:53:54
Japp, mina funderingar kring håret fortsätter jag tror nog det blir så att jag sätter saxen i håret nästa vecka!

Nu ska jag försöka sova, imorgon 05.50 hämtar en taxi oss hos emma. Sen åker vi upp på valla och hämtar maria innan vi åker ut mot flygplatsen. Är lite spänd och pirris men konstigt vore det ju om jag inte var de! Jaja, ska göra mitt bästa sen får vi se! :)

Älskar K

PAGE?

_____________________________________________________________________________ **Datum: 2010-09-01 Klockslag: 16:03:09

Jag ska inte vara hemma, jag blir så rastlös och har länge känt att jag måste göra nåting åt min rishög. Kanske page? Och fixa hårfärgen lite? Vad tror du?!
 
Åh, vad ger jag mig in på. haha


RSS 2.0