Joe -

ny dag, nya möjligheter

_____________________________________________________________________________ **Datum: 2008-10-29 Klockslag: 10:32:18
eller?

Idag ska det tränas iaf och kanske man ska sola en sväng också, är verkligen blek för sommaren gjorde en inte mycket brunare. Ska göra det med ida men när hon vaknar vet amn aldrig. Så ska kanske orka göra lite läxa innan man beger sig. Kanske? nae.

Pontus har blivit en datanörd som sin bror och kanske som sin syster? Så om man ska få sitta på datorn en sväng får man slåss fram till den. Men det är bra, brukar inte sitta alltför mycket när man väl är hemma!

nej, ska få nånting gjort idag.
namnlös 7

Just ja, mina kort har kommit och dom flesta var bra. Ska fixa en stor svart ram och ett fotoalbum sen ska jag sätta igång med dom också. Hoppas det blir bra!

:/

_____________________________________________________________________________ **Datum: 2008-10-28 Klockslag: 23:00:12
känner mig tråkig när jag inte orkade ringa till therese och dom andra flickorna när jag väl kom hem. är helt jävla död i kroppen och knoppen. ja hela jag helt enkelt. meeen imorrn är det klassfest och det känns himla kul att få träffa allihopa igen. dock så lär det bli en lugn kväll för mig, både på gott och ont.

annars så har emmi, ida och jag spenderat dagen i umeå. blev lite shopping och subway :s
igårkväll var det fest i övik och rätt bra fart i våran trappuppgång och det var trevligt när man skulle upp halv 7 för att hinna med bussen till umeå imorse. fy tusan, jag höll på att bli galen när dom inte kunde vara tyst.

nej nu ska jag sova en god natts sömn och sen imorrn ska jag träna lite innan kvällen, hoppas verkligen det blir en lyckad kväll. kläderna imorrn har jag ingen aning vad jag ska slita på mig, men det får jag väl se. bara jag ser någorlunda pigg ut, måste nog sova 12 timmar inatt om jag ska se lite utvilad iaf. inte bra!

jaja, lite läsning av tina nordlund - genom helvetet.
så gripande bok! läs den om du inte gjort det.

natti
jag saknar dig farmor

Linköping

_____________________________________________________________________________ **Datum: 2008-10-27 Klockslag: 10:09:39

Kom hem från vår resa inatt nån gång vid 2 halv 3, rätt trött faktistkt. Vi åkte som sagt i fredagsmorgon vid 8 och var väl framme nån gång vid 7 på kvällen, ganska sliten efter en hel dag i bussen. Men vi hade en lugn kväll på hotellet så det var skönt. klev upp där vid 9 på lördan och åt frukost innan vi hade träning halv 11. Sen var det att gå tillbaka på hotellet, äta lite till och ladda inför matchen. Matchen slutade med vinst, 3-1! Riktigt skönt!

Sen var det söndag och vi spelade vid 12, tur att man skulle ställa tillbaka klockan till vintertid och vi fick en extra timmes sömn, det behövdes ! Iaf så förlorade vi med 5-3. Dom gjorde mål i öppen kasse på slutet. Vi spelade väl sådär men ryckte upp oss rejält i sista och hade endast ett måls underläge. Men lyckades inte trycka in pucken trots fina chanser så dom punkterade matchen i öppen kasse, 5-3!

Annars har helgen varit trevlig, lite drygt med sådan lång bussresa men om man sover så går det ju fort ;)

Jaja, snart ska jag till läkarn sen blir det plugg. Ska försöka göra bort det mesta i början av veckan så man slipper ha kvar det! Ska försöka skirva klart engelska recensionen och göra psykologi uppgiften, sen kanske mna ska orka räkna nåt mattetal.

Nu när det är lov så styr man kosan hemåt redan imorrn, var egentligen tänkt att jag skulle åka till sundsvall med jossa och carro imorrn och sedan ta bussen på onsdag. Men nu har dom gjort om bussarna så det är jätte svårt att inte missa någon, jag vet! Jävligt irriterande! Men istället så tar jag bussen imorrn vid 8 till umeå och kusinvitamin möter upp mig och vi tar en dag på stan. Sen åker jag hemåt vid 4! Bra planerat av mig där.

hare, puss



back in town

_____________________________________________________________________________ **Datum: 2008-10-23 Klockslag: 18:10:47
Tillbaka i övik nu, kom hit i tisdagskväll. Efter en dryg bussresa, men jag tror det var bra för mig. Behövde tänka igenom en hel som har hänt. Och bussen är det bästa stället, helt klart. Musik och ensammen ihopkrupen på ett säte.

Just nu har jag lov och det känns riktigt skönt, var och såg High school musical 3 igår, det var premiär så jag drog med mig begg. Och den var helt klart sevärd om jag får säga det jag tycker. Riktigt bra.

Sen gjorde jag bort naturprovet idag så jag slipper ha det efter lovet och jag vet inte om jag klarar det, det var riktigt svårt och jag hade inte läst allting heller. Meen får hoppas på det bästa. Annars så har dagarna här rullat på rätt bra. Kan inte säga att jag hänger med i svängarna och dagdrömmer mest hela dagarna. Därför känns lovet rätt bra, behöver lite lugn och ro. Men har dock en hel del läxa att göra, men ska försöka göra lite imorrn påväg nerår, dubbelmöte mot linköping. 6 pinnar hem tack, vi ska fan ha det !!!!

Nej, mördartorsdagen är snart över. Endast en träning kvar och det känns skönt.
Ska nog ta och packa ihop mitt pick och pack och börja bege mig neråt för att sedan få skjuts av elins mor till träningen, jaglever i lyx just nu ! Har fått äta mat där, både igår och idag!

Annars har jag beställt ca 100 bilder, så jag väntar med spänning att få åka hem och se hur dom blev. Hoppas verkligen att dom blir bra, sen ska jag gå och köpa en stor svartram och sätta in massa svartvita kort i dom! Jag bara älskar kort.

Nej, träning snart. again.

Kram, J



zac efron

Utmanad

_____________________________________________________________________________ **Datum: 2008-10-20 Klockslag: 23:42:06

 Utmanad av Anna !

Reglerna är följande:
* Länka den som utmanat dig och sätt in dessa regler på din blogg. (check).
* Berätta 7 saker om dig själv, både alldagliga och knäppa.
* Utmana 7 st i slutet av inlägget genom att nämna deras namn och länka till dem.
* Låt dem få veta att de har blivit utmanade genom att lämna en kommentar i deras blogg.

Då kör vi!


1. Jag kan inte sätta igång våran diskmaskin i lägenheten, jag vet inte vad jag gör för fel men den bara halv diskar allting. Så därför har låtit över det ansvaret till min sambo, lite pinsamt men.

2. Jag är ett matvrak, älskar nästan all mat. Och så brukar äta upp mina vänners mat när dom inte orkar mer, så om jag ser ut som jag gör finns det faktiskt en anledning, så ni vet!


3. Samtidigt som jag älskar mat så tänker jag hela tiden på min mage. Det gör nog dom flesta tjejer, men det finns dom som tycker jag är extrem när det gäller sånt.

4. När jag blir riktigt arg så börjar jag grina, jag kan inte kontrollera det. Därför sa jag upp målvaktsbiten rätt fort, för när jag släppte in mål så blev jag riktigt arg. Men mina brorsor har nog inte samma tendenser


5. Jag får ofta höra att jag är en känslig person, eller har gjort det nu på sistone. Vet inte varför riktigt? Förutom att jag vet att jag lätt grinar, både när jag glad och ledsen. Sen har jag nog lätt att visa känslor och är inte rädd att göra det heller.


6. Jag drömmer så himla mycket, allt det jag inte kan få kommer upp under nätterna. Vilket ofta är rätt jobbigt. När man sen vaknar på morgonen nöjd över livet sen kommer man på att så var det visst inte. Och jag blir alltid lika besviken varje gång det sker.

7. Mhm, Ida var tvungen att hjälpa mig med den sista. Så det är väl någonting jag inte tänker på. När jag tar i så stönar jag och likaså om jag tar i åt någon annan som tex ska tackla någon på en match eller någonting annat


Sen lägger jag till en sak till, och det är min tunga. Som jag alltid har ute, ida kallar det för koncentreringstungan. Brukar vara alldeles blöt runt munnen när jag varit riktigt koncentrerad.

Jag utmanar:

www.idasannsell.blogg.se

www.fiskelinaa.blogg.se

www.elinstownih.blogg.se

www.erikagrahm.blogg.se

www.josefineforsen.blogg.se

www.bjoernstad.blogg.se

www.fridagranberg.blogg.se


finns inga ord som kan beskriva saknaden

_____________________________________________________________________________ **Datum: 2008-10-19 Klockslag: 23:17:19
Okej, jag ber om ursäkt för dålig uppdatering. Men jag tycker jag haft en giltig anledning till varför, först och främst har jag varken haft ork, tid eller lust. Sen gick min farmor bort i fredagsmorgon efter en tid på sjukhuset, 8 veckor sövd i sommar efter en stor hjärtopperation gjorde att hon inte orkade mera. Trots att dom på sjukhuset var imponerade på henne. Hon var så himla nära förut men fortsatte kämpa och var på Storumans sjukstuga i början av veckan. Från att varit på intensiven i umeå, lycksele på rehab och även intensiven där. Men hon drabbades av en hjärtinfarkt och hennes njurar och levern var för svag för att orka bygga om allting på nytt, åter igen.

Hon somnade därför in i fredagsmorgon, lugnt och fridfullt sa pappa.
Skönt att hon inte behövde plåga sig i slutet, men efter allt hon gått igenom tycker jag så synd om henne. Hon kämpade så och allt gick så bra, men det var såklart tvungen att komma ett bakslag, som tyvärr var alldeles för hårt för henne. Hon är ändå den starkaste personen i mina ögon, alltid. Min bästa farmor.

Jag kan inte förstå, jag vill inte. Snälla ta tillbaka mig några år och stanna tiden.
Jag orkar inte mer.

vila i frid
17 mars 1934 - 17 okt 2008

Kaos? Ja.

_____________________________________________________________________________ **Datum: 2008-10-16 Klockslag: 23:20:05

Vilka dagar det har varit nu på slutet!!

Igårkväll ringde pappa och sa att farmor har blivit mycket sämre och ligger återigen på intensiven. Jag hade precis lagt mig innan han ringde och jag lovar att jag inte somnade på ett långt tag. Men efter några timmar somnade jag tillslut och sen sov jagr ätt rba fram till halv 7, tittar på klockan och somnar om fort. Sen klockan kanske hinner bli tjugo i, så kommer min roomie in springades i mitt rum och inte kan andas? Jag lovar er att jag aldrig farit upp ur sängen så himla fort. För dom som inte vet har hon haft en väldigt svår hosta i en och en halv vecka, drygt. Så jag ringer ambulansen samtidigt som jag springer ner till jossa och elin för att få hjälp. Man hann inte dra på sig några kläder i farten utan drog med mig täcket iaf.

Jossa och Elin hjälper mig med renberg samtidigt som jag pratar med tjejen i telefonen som frågar hundra frågor och lite till. Hon hjälper oss och förklarar hur vi ska göra för att det ska bli lättare för hon att andas. Just innan ambulansen kommer så ser jag att inte jossa har några trosor? Så hon får låna ett par av mig och elin springer ner till dörren och öppnar. Som tur slutade det hela bra! :)

Med farmor är det sämre men just nu är det stabilt, pappa är fortfarande kvar i lycksele hos henne och stannar hela natten. Usch, jag pallar inte mer.

Sängen nu, Godnatt!
Tack :)


no words

_____________________________________________________________________________ **Datum: 2008-10-14 Klockslag: 23:06:53

två riktigt tunga förluster,
vi spelade dåligt och jag var rent värdelös.
men, match uppehåll till den 25.
och tills dess ska jag vara uppe ur det här jävla hålet.


mamma, pappa, pontus och emelie var nere och kollade på matchen, fick hemlängtan som fan !!! :/
meeeeeen, nu blir det oth, renberg sover hos milla och jag har inge nyckel därför spenderas natten hos elinochjossa.

finns inga ord


fredag

_____________________________________________________________________________ **Datum: 2008-10-10 Klockslag: 18:33:20

Idag när jag klev innanför dörren var fredagsmusiken på och massa ljus var tända, maten stod redan på bordet och mamma gav mig en stor kram. Okej, där ljög jag. Inte riktigt så var det. Slutade tjugo i tolv idag och jag spenderade resten av dagen på stan med mimmi, tog en fikade och pratade. Riktigt mysigt och skönt. Sen ringde hon efter sin syster och vi åkte ut på elgiganten för att titta på en ny ipod till mig. Hittade en på onoff tillslut, 8gb blev det och det är lagomt. Ska troligtvis inte ha filmer på den. Den andra jag haft har gått sönder, yoghurt både i och utanpå. Vet inte hur det kommit dit? ;p Men iaf, jag gjorde ett gott försök att få lite fredags stämning, ställde mig i köket och gjorde kyckling, ris och bea. Riktigt gott. faktiskt.

Just nu försöker jag få nån skön mys stämning, har tänt massa ljus på mitt rum och lyssnar på gomusik. Rätt skönt, har så himla mycket tankar i mitt huvud. Och nätterna räcker inte till.

Om jag fick tänka tillbaka i tiden, bara nåt år. När jag spelade med killarna, okej, jag klagade ibland över att vara ensam men nu saknar jag den tiden. Så himla mycket. Samma sak när elina spelade såklart, vi nötte verkligen på varandra. Men åh, vad jag saknar det !! Eller när pappa kom och hämtade mig efter träningen, en sån liten sak saknar jag så oerhört nu. Nej, ta vara på tiden säger jag bara.

Nu ska jag nog försöka få in lite mjusik på min nya ipod.

falsk? ja.




Ledig dag

_____________________________________________________________________________ **Datum: 2008-10-08 Klockslag: 15:14:42
Ja, eftersom det var orienteringsdag idag och jag har fortfarande ont i min fotled så skulle jga ha fys halv 10, sen var jag ledig resten av dagen. Så jag har ätit på joker, städat lägenheten och pluggat lite. Har faktiskt hunnit med en hel del.

Snart ska jag äta, igen?! Sen ska jag åka iväg på en hjärtundersökning. Alla i laget kan göra det och behöver endast betala 300 kronor, så det är en hel hög som ska dit ikväll. Och efter det har vi träning vid halv 7, sen blir det nog en tidig kväll. Är så trött hela tiden :(

Kram, J

deep

_____________________________________________________________________________ **Datum: 2008-10-07 Klockslag: 22:48:11
Så fort jag ska försöka skriva nånting vettigt här, eller nånting lite mer djupt. Så blir det bara fel. Därför känns det bäst att låta bli. Det enda jag säger är att jag saknar dig.

Ikväll har jag tagit det lugnt, sett film och bara myst. Det behövdes verkligen!
Annars har jag och ida lite deeptalk, man behöver lätta lite på hjärtat ibland. Och vi kommer fram till att vi behöver nånting, som varken hon eller jag har.....

jag älskar dig



only you

a

_____________________________________________________________________________ **Datum: 2008-10-06 Klockslag: 22:44:19
JAG SAKNAR DIG

=) =) =) =) (= (= (= (=

_____________________________________________________________________________ **Datum: 2008-10-05 Klockslag: 20:47:38

Det sprätter i hela kroppen, så himla skön vinst idag och även igår.

Vi vann med 4-1 idag och jennifer gjorde första målet i andra perioden sen slog jag till? Första gången i modo också, så skön känsla. Efter det gjorde erika ett jävligt snyggt mål och sist avslutade tess.
Sista perioden var en riktig röra, men vi klarade det. SÅ SKÖNT. Känns grymt bra att börja serien med två segrar, tyvärr en i sudden där vi skulle vunnit i full tid, tycker jag iaf. Men vi vann, det är huvudsaken.

Imorrn är det måndag igen och den börjar med hg, sen är dagen i sig rätt slapp. Bara två lektioner.
nejmen, jag tror jag ska ligga i sngen tidigt ikväll så jag kan plugga lite, för det skulle behövas. Men först lite fika, pappa har ju varit här och rustat upp lite i skåpen. Gött :)

Kram
en glad johanna


modo -lhc

_____________________________________________________________________________ **Datum: 2008-10-04 Klockslag: 22:48:46
2-1 efter sudden, Erika avgjorde.

Såå grymt skönt, än fast jag tycker att det inte hade behövt blivit sudden, vi skulle ha klarat 3 poäng på full tid. Vi tog ledningen i andra perioden, emmas slagskott i pp. Sen gjorde dom 1-1 i tredje perioden när det var 4 minuter kvar eller nånting sånt. Meeen, kul med en riktig rysare.

Ny match imorrn mot lhc. Blir att ladda om ordentligt och sova gott inatt, För matchen idag sleet ordentligt på min kropp. Meeen, ska nog snart hoppa isäng. Och fortsätta tänka på hockey :)

Kram

seriepremiär

_____________________________________________________________________________ **Datum: 2008-10-03 Klockslag: 22:38:53

Ännu en skolvecka gjord och en helg med hockey att se framemot. Än fast min kropp skriker och mitt huvud vill så mycket mer. Har ont lite överallt och min fotled är fortfarande svullen men revbenen känns helt okej nu. Det är på natten det är som värst och jag brukar kunna sova, oftast. Bara att försöka hitta nåt bra läge där det inte gör alltför ont.

Imorrn är det dags för seriepremiären mot linköping, ska bli grymt kul att lira. Men det blir en tuff match och en mycket viktig. Pappa och kanske jonathan kommer ner och tittar hela helgen. För vi har som sagt dom även på söndag, samma tid, samma plats, samma motstånd.

nej nu ska jag se lite oth, sen blir det sängen. Mycket skönt.



Idag arrangerade vi SpIL2 klassens dag för sp1a, riktigt kul dag.

Kram, J


första träningen

_____________________________________________________________________________ **Datum: 2008-10-01 Klockslag: 22:45:26
Första träningen och det kändes faktiskt bättre än vad jag trodde det skulle kännas men det gör fortfarande ont. Körde kanske inte riktigt fullt ut hela tiden men nu när det kändes så pass bra som det gjorde hoppas jag att jag kan köra lite hårdare imorrn. Bara jag kan sova inatt, brukar vara det som är problemet.

Nejmen imorrn blir det dubbla pass, kanske trippelt om jag kör fysen också. Får se vad jag pallar, vill inte köra på för hårt nu och vara för ivrig. En sak som jag faktiskt lärt mig sen jag flyttat ner hit är att känna av kroppen, att man måste lyssna om den säger stopp. Fast det är klart, man plågar sig rätt ofta bara för att man vill så himla mycket. Och egentligen knaske man borde ge upp för att inte slita sönder nånting eller så. Meeeen jag gillare.
Nej nu hoppas jag bara på spela till helgen.

Min kusin har fixat en hemsida till sina hundar och så. Hon är grymt målmedveten tjej som vet vad hon håller på.
Lycka till ihelgen gumman :)
http://sobeltjejerna.info.se/

sängen nu? JA.
nattie.

RSS 2.0