Joe -

T U N G T, fiasko?

_____________________________________________________________________________ **Datum: 2010-02-25 Klockslag: 08:27:43
Känns jävligt tungt att Sverige åkte ut, vill typ gå och lägga mig nu och inte kliva upp på hela dagen. Meeen, om det ändå vore så enkelt. Har idrott tio, orkar inte lägga mig och sova innan heller. Så det blir väl lite frukostmys med bagge, synd bara att man inte har alltför mycket att välja på. haha

Nej, träningsmatch ikväll. Lär sova mig igenom den, hinner inte ta en pn innan heller. Förbannat!
Hoppas jag inte somnar när jag kör hem ikväll. Risken finns.....


24 feb.

_____________________________________________________________________________ **Datum: 2010-02-24 Klockslag: 15:53:16
Veckorna springer förbi. Helgen var trevlig, alla tog utklädnaden inför OSfesten riktigt seriöst och det var kul hur alla lyckades likna de olika sportmännen/kvinnorna. Ida vad nog den galnaste under kvällen och Jossas kväll tog slut lika fort som sist! Matchen innan vann vi med 7-1.

Imorgon åker jag och ida hem, var ett tag sen sist nu. vi har match imorgon från 5-7 efter det brassar vi hem. Damkronorna spelar bronsmatch mot finland klockan 8, men vi får lyssna på radion. Det brukar vara riktigt mysigt, sport på radion och mörkret utanför bilen! Maria Lindh ska också åka med hem, hon var så glad att hon skulle få åka skoter OCH sparka till affärn. Hon får sig nog en upplevelse! :)

Idag är det mördaronsdag. Jobbig is + pyramiden = död. Men det är ju så skönt efteråt!

Det är så kallt och min bil håller på att frysa ihjäl. Det tar ett tag innan jag tryckt på knappen och innan den startar. Jag tycker så synd om den :/ Tur att den får värma sig under helgen! :)


KUL att det går att ladda upp foton. Förbannat.
Mat nu.

18 feb.

_____________________________________________________________________________ **Datum: 2010-02-18 Klockslag: 23:48:34
ÅHHHH.
Hade nyss skrivit ett långt och bra inlägg. Men nej, då försvann allt.
Då får det blir kortfattat.

Emmi fyller 20 imorgon, helt sjukt! Blir systemet för henne då, åt mig? Nejdå, men grattis stumpan! Hoppas du får en bra dag och tråkigt att jag inte kan vara hemma :/ ♥

Det blev en lång natt med tvtittande, mindre lyckad för damkronorna och bättre för tre kronor. Blir spännande att följa matcher framöver!

Dagen har bestått av friluftsdag, städ, os tittande och en ploj träning. Vi var både dam och damjun och spelade lite. Små kul!

Längtar till helgen och speciellt lördan!
Nej sängen nu!



17 feb.

_____________________________________________________________________________ **Datum: 2010-02-17 Klockslag: 16:56:05

Länge sen man skrev nu, förutom igår då.

Vi vann mot Segeltorp i lördags, grymt viktiga poäng fick åka med oss hem. I söndags var det alla hjärtans dag, men min blev på måndag eftersom jag åkte till Kim på söndagkväll. Det var riktigt mysigt! Vi gjorde inte så mycket men gick ut och åt en mysmiddag :)

Det bästa av allt för tillfället är att när man sätter på tven, spelar ingen roll vilken tid det är så är det sport! Älskar det, man borde dock få vara lediga under os. Nånting man borde framföra kanske? Ikväll blir det alla kolla på damkronorna halv 12 som möter Canada sen herrarna som möter Tyskland i deras öppningsmatch!
Som tur är har vi friluftsdag imorgon och börjar inte försen 10, innan de ska jag ha varit hos hillevi också.

Till helgen smäller det, OSfest i huset med laget! Det blir spännande att se hur vi lyckas med utklädningen. Innan de ska vi ha match mot Västerås, vinst är det enda som gäller!

Kram

   
  
 
  



Denna bild gjorde sig verkligen rättvis! Klockren!


ÄLSKA FERRY

_____________________________________________________________________________ **Datum: 2010-02-16 Klockslag: 22:56:33

Usch jag fick tårar i ögonen. Helt sjukt!
Jag lär somna med ett leende på läpparna!


OS GULD TILL FERRY OCH STORUMAN


11 februari

_____________________________________________________________________________ **Datum: 2010-02-11 Klockslag: 14:30:06
Idag fyller min lillkusin år och även Emmis Tindra, det får ej glömmas!
Grattis!

Igår berättade Kim att han kanske skulle få följa Lyckseles Alag ihelgen, alltså spelar han borta i ö-sund på lördag sedan Kovland på söndag. Det betyder också att det blir inge mys på alla ♥dag. Det kändes en aning surt ska jag meddela. Istället blir det väl mys med bagge, vi skulle kanske åka till Husum och se när Brunflo. Så då får jag se Carre spela, om han nu spelar dvs.

Vi spelar match mot Segeltorp borta på lördag.

Annars sitter jag här med en den plugg, känns inte inspirerande. Har suttit länge men har legat i sängen ett tag, gjort fika, kollat på bilder... Precis allt annat än att skriva nånting. Inte okej. Ska försöka få ihop lite nu tänkte jag.

underbart väder!

_____________________________________________________________________________ **Datum: 2010-02-10 Klockslag: 13:34:50
Jag vill bara ut, gå en promenad eller leka i snöhögarna. Jag skulle kunna tänka mig att bagge kunde nappa på det andra alternativet. Dock håller dom på att skotta bort snöhögarna här på valla?! Varför i hela världen då? varför inte ta bort kanterna vid rondellerna så man inte blir ihjälkörd, nej istället skottar dom bort snöhögarna. Jävla stad.

Nej, ska kanske sätta mig och skriva lite svenska. Har typ tusen saker att göra, men noll inspiration. Ge mig den 26e februari då har vi ledig helg och jag tänker defintivt åka hem till mamma och pappa. Hoppas på att vännerna där hemma är sugen på nånting galet, lite skoter och mys också! :)

-

Jonte har fått räls, tur att man får veta nånting! haha

Puss

många järn varma

_____________________________________________________________________________ **Datum: 2010-02-04 Klockslag: 17:31:50

Känns som jag har tusen saker i huvudet. Skolarbete, fixa tandläkartid, mönster och tyg till studentklänning, sommarjobb?, utlandsresa, vad som händer efter skolan.. Det känns som det aldrig tar slut. Men jag längtar dock itne tills allt är över huvva, då är det största problemet kvar.

Har inget att berätta, Kim ville att jag skulle skriva så han hade nånting att läsa. Han var nyss här, fast det var en hemlis, blev bara en snabbis. Tolka det hur ni vill. Ha - ha
Han kom igår efter min träning och åkte igen idag klockan 3. Jag mådde illa inatt också, inte kul när man skulle försöka mysa lite. Det hela slutade med att jag stannade hemma från skolan och tog igen lite tid med han :)

Imorgon åker vi neråt återigen, tredje gången. Nu möter vi Linköping och det kommer bli tuffa matcher! Mycket spännande.

Träning nu på kempis, som vanligt!



1 februari

_____________________________________________________________________________ **Datum: 2010-02-01 Klockslag: 21:44:04

Månaderna bara rusar förbi, redan den 1a februari idag och jag tycker nyss det var nyår. Det smäller bara till så är det slutspel och ännu en säsong över. Det känns lite jobbigt, men det är trots allt 6 matcher + slutspelmatcher. Spännande. 

Helgens matcher gick vi ut som segrare och åkte hem med 6 sköna poäng. Efter 28 timmar i en buss på 3 och en halv dag så var man lite less. Men resan gick bra trots snöovädret, stort + till Fällman, Erika och Madde som hade fixat expedition Göteborg. Där jag och Hedda bildade par och vi fick namnet svårflörtad? Haha.

Till helgen väntas linköping borta, ännu en lång bussresa där 6 grymt viktiga poäng står på spel. Just nu ligger vi tvåa i serien efter helgens vinster! Känns grymt bra!

Vi kom fram halv 6 imorse och var därför lediga idag från skolan. Så dagen har bestått av pyssel, erika har toppat mitt hår, varit hos hillevi och grattat Carro och Madde. En bra dag helt enkelt.

Imorgon väntas träning 07.55, vi har skjutit fram träningen tio minuter och det känns kanon. Tio minuter längre i sängen. Sen har vi tidig träning klockan 4 eftersom det är  förberedelser inför melodifestivalen i fjällräven till helgen och alaget, J20 och J18 tränar på kempis.

Sitter och kollar på utomlandsresor, åh vad jag vill åka innan studenten. Hoppas bara Elina också är på G, pengar är också en stor fråga men det får lösa sig helt enkelt.

Nej ska spana lite till innan sängen väntar.


RSS 2.0