Joe -

mina 3 ben

_____________________________________________________________________________ **Datum: 2009-05-26 Klockslag: 21:27:32

en enda vecka kvar nu tills vi åker, det känns helt underbart skönt! Fast veckan är fortfarande lång, tester och ett prov och en rapoort + muntlig redovisning. Men det ska jag nog överleva, förhoppningsvis. Sen är det bara flygresan dit som jag också måste öevrleva! Går väl bra om jag sitter med carro för begg lär nog sova hela vägen, som vanligt! :p

Helgen blir troligtvis trevlig, mina tre ben ska följa med mig hem. Begg, bagge och bea, blir så att vi tar beggs föräldrars bil också, dunk hela vääägen hem till storuman då. haha nejmen det blir trevligt, full bil också eftersom ida kommer ner och ska göra tester och åker med hem sen. hehe

Helgen lär väl bestå av myyys, sen ska vi titta på balen och så. Det blir nog kanoners skulle jag tro!

tror jag ska bjuuuu på lite bilder!


 

  



   


less

_____________________________________________________________________________ **Datum: 2009-05-25 Klockslag: 17:39:03

jag blir så jävla på min allergi eller vad fan jag har i kroppen.
Helt slut i varenda jävla muskel, huvve och ben.
Känns som jag bär runt på den största sten som finns
och näsan är igenproppat med nånting. åh!



fredagskvällen var trevlig fram tills senare, vissa saker ångrar man men kan inte göra så mycket åt det. när jag knappt minns, fan.

Nej, ska försöka fara på träningen och förhoppningsvis träna bort skiten.


hej och hå

_____________________________________________________________________________ **Datum: 2009-05-21 Klockslag: 18:05:33
Hemma i storuman nu, kom fram vid halv 12 igår. Körde från lycksele till storuman och bilen jag körde med var svår. Men dom pappa säger, det är bra att variera sig! Har även varit ute idag och tränat på att parkera, och med den bilen slet jag nästan håret av mig. Så mycket svårare det är när man inte kan köra med kopplingen lika mycket!

Meeen, har även hunnit vara med ida idag, vi tränade tsm och så mcyket roligare det är. Har skrivit 1 sida och lite till på natur uppstatsen så det känns riktigt bra! Men ska nog slita mig nu, fast det är riktigt intressant. Håller på att skriva om hudcancer! Nej, snart mat! Pusshej!


lång helg

_____________________________________________________________________________ **Datum: 2009-05-20 Klockslag: 17:15:24
Tänkte slänga in ett inlägg här innan jag tar bussen hemåt,  det har kännts som en vanlig lång vecka så det är riktigt skönt att helgen blir lite längre än vanligt. Iaf så planeras fest och umgås med vänner, ser riktigt bra ut. Är grymt tagged på en liten fest! Var ju som sagt ett tag sen om jag inte räknar med lagfesten! hehe, kul att träffa massa folk också.

Snyggingarna som ska ut här ikväll hoppas jag får en kanon kväll!
Nej ska kolla om allt är med och bege mig.

Ha en super helg och njuuuut av livet mina vänner!
Puss

lööööve it

_____________________________________________________________________________ **Datum: 2009-05-19 Klockslag: 21:33:25

alis volat propriis

_____________________________________________________________________________ **Datum: 2009-05-18 Klockslag: 21:24:55

tattoooo

_____________________________________________________________________________ **Datum: 2009-05-15 Klockslag: 17:49:01
Ja nu sitter den där, efterlängtad var den och gjorde inte alls lika ont som jag trodde.

Tänkte iaf berätta om min händelserika dag igår, började med att vi gjorde religionsprov som gick åt pipsvängen, sen slutade vi tidigt och jag hann gymma innan jag åkte till umeå klockan halv 3, väl i umeå blåste jag bort (nästan) medans jag väntade på pappa, sen for vi och gjorde tatueringen. Efter tatueringen var på plats övningskörde jag i umeå, det var en riktig upplevelse. haha Körde två varv i en rondel för jag och pappa missade i kommunikationen. haha Sen när vi väl var hemma där vid 9 skulle jag och mamma ta en prommis med wilma. Efter en bit träffade vi christina och vi stod och pratadse ett tag, mama stod halft på vägen sen kommer det en dumjävel, vet vem det var men tänker inte skriva det här. Iaf så kör han om en annan bil just där mamma står och är kankse 1 dm från henne. Huvva, trodde nästan jag skulle bli utan mamma!

Neeej, nu ska vi äta grillat och det är jag som är kocken, undrar hur det smakar!
Hare

onsdag

_____________________________________________________________________________ **Datum: 2009-05-13 Klockslag: 21:34:20
Imorgon blir det tre lektioner, fys och sen åker jag till umeå för att sedan åka hem med far. Ska hinna med en sak i umeå också, eller iaf förhoppningsvis. Får se hur det hela slutar, är lite spänd faktiskt.

Meeen, undrar om man ska slänga sig i sängen och läsa igenom religionen en sista gång. Det lär gå åt pipsvängen imorgon, flr ingenting fastnar i mitt huvud just nu, irri!

meeen, har nog inge mer att berätta förutom att jag är trött jämt.
så godnatt

.

_____________________________________________________________________________ **Datum: 2009-05-12 Klockslag: 16:19:19

hej och hå vad skönt att nationella är gjort, men bagge måste nog vara den sötaste människan på denna jord. hennes svar var klockrent! slutade därvid 11, riktigt skönt och fram tills nu har jag inte gjort mycket, tagit en pn, sett lite oth och försökt mig att förstå sig på religionsprovet som vi ska ha på torsdag. puh, inte lätt!

Ikväll är det styrka på schema, blir nog kul och imorgon är det återigen intervaller! lär nog spyis på skyttis som alltid!




måndag

_____________________________________________________________________________ **Datum: 2009-05-11 Klockslag: 16:55:50

Puh, vad jag är trött. Helgen tog på men det var inte så farligt som jag trodde, så det var skönt iaf. men lika skönt att den är över också. FLygresorna gick också bra, lever nu så :) haha

Ikväll blir träning och så har jag pluggat lite på matten tills imorgon, naitonella och det lär inte gå bra. Men på något sätt orkar jag inte bry mig! Det är riktigt illa men jag hoppas verkligen jag klarar det, men just nu ser det inte ljust ut.
Det är inte länge kvar nu innan det är sommarlov, några prov och inlämningar tills man får glömma skolan ett tag iaf! Men dock blir det plugg för körkortet men det känns nog mer värt skulle jag tro!

Har nyss pratat med ida, saknar henne!

Nejmen på torsdag smäller det förhoppningsvis och tydligen har jag tandläkaritd på fredagmorgon, får se hur det hela slutar men måste nog bestämma mig. Har ju som sagt varit prat om klassfest men! Får se hur det hela slutar helt
enkelt.
 

I BELIEVE

fredag

_____________________________________________________________________________ **Datum: 2009-05-08 Klockslag: 12:02:28

usch vad dåligt jag sov inatt, ringde till mamma där vid 1. Stackarn som var tuvngen att vara social med mig, men hon är van, jga brukar jämt ringa när jag inte kan sova! Skönt att prata var det iaf och ett tag senare somnade jag gott fram till 7 då jag var klarvaken och redo för engelska nationella. Kanske inte redo men uppe i varv för det var jag iaf, meeen nu är det gjort och guud vad skönt. Nu får man bara hoppas på det bästa!

Det enda som återstår för dagen som jag gruvar mig för är flygresan ner till stockholm, puh. Hoppas man kommer fram levande... haha flygrädd som man är.

Föresten fyller min bästa pappa 50 idag, så tråkigt att jag inte kan vara hemma! Men, grattis till han!

Wish me luck!
Hare


update

_____________________________________________________________________________ **Datum: 2009-05-06 Klockslag: 21:11:52

Hm, tänkte ta och skriva ett ordentligt inlägg för det var ett tag sedan nu.

Iaf så har kvällsträningarna börjat med laget och det känns underbart skönt, äntligen har man timmarna klar för kvällen. Helgen är fullplanerad och det blev verkligen inte som jag tänkt mig, men jag överlever förhoppningsvis.  Längtar mest till den är bortgjord. Sen är det bara ynka veckor kvar till sommarlov och bulgarien och som jag längtar! Det var bara fyra veckor kvar igår, helt otroligt! Men fy fan vad skönt det ska bli, efter testerna är gjord för sommaren åker vi och troligtvis så är skolan också klar. Innan vi åker ska jag se balen hemma, emmi kommer vara finast! Och efter går jonte ut 9an och emmi tar studenten. Jag kan inte tro det själv men, nästan bara ett år kvar tills man står där själv. huvva, vad jag ska njuta av det jag har kvar i skolan!

Nej nu ska jag göra lite läxa.

botten är nådd.


KLAD

_____________________________________________________________________________ **Datum: 2009-05-05 Klockslag: 15:16:13

Är så glad för beggs skulle, grattis gumman, så jävla bra! Även mimmi klarade körkortet idag, grattis!


http://www.youtube.com/watch?v=WBN2LgkBhyg
denna låt gör mig glad

RSS 2.0