Joe -

tester på bosön

_____________________________________________________________________________ **Datum: 2011-06-20 Klockslag: 22:39:21
Ligger i sängen hos Ida i övik, men ingen Ida är här. Känns lite tomt, hoppas dock att jag får hennes coopertid när jag ska springa imorgon eller öns... ;) är lite pirris och har ångest, som vanligt... vi blir väl sisådär 13 stycken som verkar ska göra testerna... ;p jaja, godnatt. Puss

tester på bosön

_____________________________________________________________________________ **Datum: 2011-06-20 Klockslag: 22:35:54
Ligger i sängen hos Ida i övik, men ingen Ida är här. Känns lite tomt, hoppas dock att jag får hennes coopertid när jag ska springa imorgon eller öns... ;) är lite pirris och har ångest, som vanligt... vi blir väl sisådär 13 stycken som verkar ska göra testerna... ;p jaja, godnatt. Puss

Bilder!

_____________________________________________________________________________ **Datum: 2011-06-15 Klockslag: 00:06:59





Nu har jag lagt över lite bilder på datorn så snart kommer nog en bildbomd. Dom här två får räcka så länge, sängen nu! Puss


13 juni

_____________________________________________________________________________ **Datum: 2011-06-13 Klockslag: 22:21:03
En månad kvar tills jag blir 20, jag längtar inte alls faktiskt. Konstigt nog.

Magsjukan har gått runt och jag och Pontus klarade sig, jag vet inte om jag hade en sväng av de på lördagmorgon. Mådde piss och trodde jag skulle spy. Men de gick över, åt nästan ingenting under lördagen mer än mat på kvällen halv 8. Åkte en soffa efter Anders vattenskoter, jag och Elin flög av och man studsade seriöst på vattnet när man flög av. Jag och Elin gjorde en riktig kvadd, men det var riktigt roligt ändå.. :P

Kims student var varm och svettig. Men det var trevligt, umgicks med Elin under kvällen, såg Tove, Elin blom och Minnah. Toves försök att likna Lady gaga var inte särskillt lyckat och det blev en besvikelse.. Men överlag var kvällen lyckad.

Imorgon tar de studenten här och jag försöker fixa det sista och ska försöka hinna träna innan 10 då jag ska vara i kyrkan. Blir nog lite stressigt men.

Har inge annat att berätta än att jag är dödstrött om dagarna. Skulle behöva nånting roligt, annorlunda och galet som piggar upp mig tror jag! Nej nu ska jag gå och sussa. Mamma har slängt ut mig i husvagnen, så nu har jag inte ens ett rum. Tack för de!


one year ago

_____________________________________________________________________________ **Datum: 2011-06-10 Klockslag: 08:48:46
Ett jävla år sen, sjukt. Känns som en evighet men samtidigt som igår. Jag får ont i magen av tanken bara. Jag hoppas mina stjärnor i övik får en underbar dag, den bästa dagen på året, livet, vad vet jag. Eftersom de inte blev något sm-guld. He he. Dusch, lite fix innan jag åker till lse, sen troligtvis övik!

Jobbdag

_____________________________________________________________________________ **Datum: 2011-06-08 Klockslag: 11:54:07
Jonathan har legat i magsjuka två dagar och jag har gått runt med handsprit under den tiden. Har ont i magen konstant, är jag psykisk sjuk tro? Iaf förbannat rädd för att spy. Men vi ser väl om jag spyr tillslut eller om jag bara inbillar mig en massa. Pappa tror på det sista.

Sitter och viker papper och lägger in i kuvert dagen till ända. Är lite less nu men har bara gjort en papercut än så länge, får inte bli fler. Blir så jobbigt när jag använder handspriten så ofta. haha! Imorgon ska det vara fint väder, likaså fredag och lördag. Jag hoppas de håller i sig. Älskar värmen, dock inte åskmolnen den medför. Igår fick jag sitta och vika i mörker för strömmen for! Haha!

Erik Amarillo får svar på sin fråga! ;)




Motivation?

_____________________________________________________________________________ **Datum: 2011-06-05 Klockslag: 18:22:30
Ja tack.

Bröllopspremiär!

_____________________________________________________________________________ **Datum: 2011-06-05 Klockslag: 01:23:06
Japp, nu har jag gjort min bröllopspremiär, som servitris. Roligt jobbigt var de, än om de var jobbigt och fötterna värker. Har även gjort bröllopspremiär där jag minns att jag sett ett bröllop, var på ett antal när jag bara var några få år gammal. Har tjatat på mamma och pappa så dom ska gifta sig så jag också få gå på ett, men icket! Men det var riktigt rooligt och de satt ribban högt med många fina uppträdaden, men vad förväntar man sig av mörtzell släkten?! Kan inte bli annat än lyckat. Kvällen avslutades med dans för Rebecca och Lars till den vackra låten, chris medina - what are words. Det kom en liten tår, precis som under själva bröllopsakten och under sången. Tur att jag över mig lite inför det som komma skall. Emmi? ;)

Sen efter tog jag bilen och rejsade till sandsele och talludden. +2 grader och frostvarning, stod ut en halvtimma sen åkte jag hem igen. Och nu väntas sängen. Ska bara lyssna på låten en sista gång.

Puss!

1 juni

_____________________________________________________________________________ **Datum: 2011-06-01 Klockslag: 09:26:06
Pirris är nog bara förnamnet av vad jag är, ska snart börja göra mig iordning för balkvällen. Kommer bli en lång dag med fixochtrix och hoppas på att natten blir lika lång! Ska se lite big brother och vänta på att Kim ska kliva upp.

Hoppas jag inte snubblar eller nåt, önska mig lycka till!



långt hår, ja tack!

RSS 2.0