Joe -

Only pain

_____________________________________________________________________________ **Datum: 2008-09-30 Klockslag: 22:40:07
Ja, nu har jag sett 3e avsnittet och det avr länge sen jag grät så mycket för ett avsnitt. Det är så himla bra och har tänkt mig att se 4e och kanske 5e ikväll om jag orkar. Får se om det funkar bara, lika spännande varje gång.

Annars rullar dagarna på här nere, vi fick skjuta upp engelskan och tacka gud för det, eller gunilla. Jag hade verkligen inte klarat det, men idag på lektionen gick hon igenom rätt mycket och jag börjar fatta mer och mer. Det känns skönt att äntligen få grepp om lite, sen om det fastnar är en annan sak? :p

Imorrn ska jag gå på is med utrustning, vi får se hur det går. Men det var skönt att höra från läkaren att det inte skulle bli värre om jag tränade. Men det kommer göra jävligt ont så det blir att bita ihop. Men jag får väl grina av mig lite när det gör som mest ont, bara det inte hade varit farligt.

Läkaren sa:
- om du ger fan i att träna i 8 veckor blir du en sämre hockeyspelare eller biter du ihop och kör, men det kommer göra riktigt ont.

Så skön om jag får säga det själv, nu hoppas jag att inte smärtan är alltför stor och att träningen går bra imorrn. Som sagt, seriepremiär till helgen mot linköping hemma. Hoppas bara jag pallar och jag kan spela.

nej, lite mer oth sen sängen.

i must quit before,



oh my god!
joejättekvinnan? haha
 jag saknar.

nörd

_____________________________________________________________________________ **Datum: 2008-09-30 Klockslag: 19:37:18
jag är en oth nörd och har nyss sett 2a avsnittet i 6e säsongen.
det kan bara inte sluta så?! det går inte. jag börjar snart grina. HAHA

jaja, jag och elin ska se lite idol och top model nu sen fortsätter vi nog.
jag blir galen. !!!!

write later,
ses :)

plugg

_____________________________________________________________________________ **Datum: 2008-09-28 Klockslag: 21:52:31
Min kväll har bestått av plugg och det känns som jag inte tagit mig någon vart, matteprov imorrn och engelska gramatik på tisdag. Är det nånting jag är riktigt jävla dålig på så är det engelska gramatik. Nog för att engelska överhuvudtaget inte är min grej. Men jag får plugga imorn med och se om nånting mer kan fastna. Det är vid såna här tillfällen jag behöver mamma !!

Annars vill jag bara berätta att jag har världens snällaste pappa, jag tror nästan han gör allt för mig ! Igår skjutsade han ner mig till lycksele som sagt, sen hämtade han mig vid 11 för det var så kallt och jävligt där. Och det var inte alltför kul när alla var fulla och glada när man själv var nykter och trött. Sen skulle markebyyy köra från åsele idag vid halv 4 och jag kom på det kring 1, så jag kunde inte ta någon buss till åsele för den hade redan gått. Så min pappa offrade sig och skjutsade mig till åsele. Han är underbar och som jag sa tidigare, lätt min man i livet. haha

Imorrn ska jag åka ner på kempis och prova åka lite. Det känns ju lite bättre iaf och jag vill så mycket !

Nej nu ska jag plugga lite till sen sussa.
I just want You

 

Tjaarå

_____________________________________________________________________________ **Datum: 2008-09-27 Klockslag: 13:20:00

Skadan känns bättre och nu har jag äntligen bestämt mig att jag åker till lycksele, jag behöver nånting att göra. Sen är pappa snäll och skulle köra ner, eller jga ska övningsköra ner och sen kör han hem igen. Han är mannen i mitt liv. Helt klart.

Nej nu ska jag packa, sen åker jag.
Love, joe.


oth

_____________________________________________________________________________ **Datum: 2008-09-27 Klockslag: 00:08:09

det är mitt liv nu, helt sjukt jävla bra <3

Ligger i sängen med mamis bärbara och har nyss sett klart sista avsnittet på 5e säsongen. Om något program får en att fälla en tår så är det verkligen det här. Så himla bra. Längtar tills jag är back in övik för då blir det sjätte säsongen.

Har verkligen beslutsångest om jag ska orka åka till lse imorrn, får väl se vad jag hittar på. Nu ska jag sussa iaf, Night.

did you ever miss me? 


in my heart.

_____________________________________________________________________________ **Datum: 2008-09-26 Klockslag: 00:20:03
Åhh, så mycket jag skulle vilja skriva nu. Allt som rör sig i mitt huvud och just ikväll går det nästan varmt. Men jag tror det är bäst om jag håller det för mig själv....

Har just sett två oth avsnitt men borde sova, ingen text så jag måste tänka en hel del. Så jag får fortsätta imorrn.

Night



If I can turn back time

OTH

_____________________________________________________________________________ **Datum: 2008-09-25 Klockslag: 21:40:19
Oth hela natten lång, så underbart bra. Jag måste försöka bli lite gladare än fast det är lite svårt faktiskt. Meeeen imorrn måste jga åka till lycksele, fixa mitt pass. Sen hem och till optikern klockan kvart över 1. Stressigt? JA.
Men jag hoppas jag och min far får ihop det. ANnars så tänker jag tillbringa min dag med kusin vitamin, det blir nog bra. Sen kasnke man ska försöka ta dig till lycksele på lördag, måste bara hitta en sovplats. Får väl se hur det går med den saken. haha

Nu ska jag hem från ida, har sett idol här. Erik gick inte vidare, inte erika heller. Trist!!!
Snart kommer papi, Puss.
Jag saknar dig


Home.

_____________________________________________________________________________ **Datum: 2008-09-25 Klockslag: 11:13:19
Mamma hämtade mig igår ungefär mitt på dagen så nu är jag hemma. Har dock inte haft så mycket hemlängtan denna gång men deppen har väl varit mest över revisbenen.  Igår tog jag och mami en promenad och jag stanande på ladan och tittade på pontus träning lite. Jag vill också vara på is !!

Sen gick jag hem och såg idol, drack varm choklad och myste. Sen somnade jag väl vid 11 och vaknade halv 10. 10 och en halv timmars sömn? Helt sjukt, jag brukar inte kunna sova. Men det behövdes lova jag. Efter haf vaknat drog jag på mig nå kläder och tog en långpromenad med wilma. Försökte rensa tankarna lite, reda ut en del och försöka igen. Det funkade inte....

Igår var det även Sofia stora dag, hela 18 år. Jag gissar att hon är något taggad för helgen. hihihi
nejmen idag blir det iaf pluggning och sånt. Sen ikväll skulle nog jag och ida ha mys.

I hate this part.



haha, söt tjej.

Klagomål

_____________________________________________________________________________ **Datum: 2008-09-23 Klockslag: 22:24:10
Det här har blivit en dålig vana, att jag sätter mig här och klagar. Men skönt att få skriva av sig lite, men tråkigare för er som läser det. Men iaf, så säger mami att hon kan komma och hämta mig ifall jag vill. Jag gör ingen nytta här.

Satt tre timmar uppe på akuten idag eftersom jag fick så himla ont och dom sa att om det blev värre skulle jag komma upp igen för säkerhetsskull. Nu kunde dom iaf utesluta att det inte var levern eller något annat organ har gått sönder. Han kände på magen och vid revbenen och han sa att det troligtvis var musklerna och det andra som fanns mellan revbenen som hade sträckts ut och fått blödningar. Så hur länge jag blir borta vet jag inte, och det är väl det som är värst. Själva smärtan kan jag väl leva med men att inte få träna gör mig galen. Jag klarar mig inte utan träning och is!! Jag hoppas verkligen det här vänder och att jag är på is nästa vecka? för vem vet, under kan ske! JAG SLUTAR ALDRIG HOPPAS OCH JAG VILL, VILL, VILL!

Man uppskattar saker så mycket mer när man inte kan göra dom, att få ta på mig utrustningen och vara med på träning skulle göra så mycket. Jag vet, det kanske låter töntigt.
Men samtidigt kanske det är bra att det händer? Jag blir mer sugen osv, men det är faktiskt itne värt det. Jag älskar det så mycket ändå!! Helt sjukt. Jag önskar bara att jag kunde ta tillbaka det där bytet. Sen känns det så mycket bättre när jag var till Erika idag och fick lite laser. Sen sa hon; du kunde ju hittat nån annan stans att skada dig, det är otroligt svårt att det läker här. JA? Jag vill inte veta sånt, hon kunde väl för tusan varit tyst istället för att säga det. Sånt där tar ju knäcken på en, faktiskt.

Sen dom som känner mig väl vet att när jag inte tränar så känner jag mig fet, ännu jobbigare för psyket. Jag vet det är töntigt, men jag är väl tjej?

Töntigt var ordet på detta inlägg.

some pics

  
    

Just a little

_____________________________________________________________________________ **Datum: 2008-09-23 Klockslag: 08:36:47
Vad hände? Har så sjukt ont igen, imorse när jag skulle försöka sätta mig upp i sängen, small det till och jag visste inte vad jag skulle göra. Gjorde så ont !!!!

så nu är jag tillbaka på noll igen, känns det som. eller kanske minus -10.

Nej, jag har sett framemot den här dagen, hade tänkt gå på stan och sen efter det hoppas jag på att begg äter med mig ute innan matchen på banken. Blir nog tyvärr ingen målning för mig, känns som jag måste måla med vänstern och då vet man aldrig hur det slutar. HA

tack alla ni som bryr er, det värmer mycket :)
puss.

one step forward, two step back.

_____________________________________________________________________________ **Datum: 2008-09-21 Klockslag: 23:06:04
Jag försöker verkligen, det gör jag. Men vad jag än gör så slår det tillbaka. Ett steg fram, två bak. Precis så känns det. Helst av allt skulle jag vilja vara hemma med familjen men icket, skolan måste skötas. Jag hoppas bara det blir bättre för ikväll har jag haft grymt ont och det som kändes bättre imorse. Vet inte om jag pallar skolan, det gör grymt ont när jag suttit och ska ställa mig och tvärtom. Och det är sån konstig smärta på något vis, typ som en kniv fast inte lika vasst, lite mer gnagande. Ja? Svårt att förklara.

Annars idag har jag sett finalen, tung förlust där mot brynäs. Vi (jag säger vi eftersom det känns bättre, än fast inte jag spelade) spelade upp oss i slutet av matchen efter en tam början men räckte dock inte hela vägen. Men jag tycker vi var bättre. Ni var grymma ihelgen brudar!!!!! :)

Imorrn är det hg, som jag inte kan fara på så jag börjar väl vid 12. Borde klara av två lektioner? Jag ska nog testa hoppas jag, om jag kan sova inatt bara. Innan john blund besökt mig så blir det oth för hela slanten. Har så svårt att sova på rygg och det är skönast att ligga så nu. Men det blir bättre, DET BLIR DET.

Ni som känner mig vet att om jag inte tränar blir jag galen, så ni vet vad ni har er att vänta dom närmaste dagarna. Känns även som jag kommer rulla fram efter det här. Men får väl se.

Nu ska jag lägga mig så skönt som möjligt och njuta av oth.

Head under water,
And they tell me to breathe easy for a while.
The breathing gets harder, even I know that

:/

_____________________________________________________________________________ **Datum: 2008-09-20 Klockslag: 23:19:19
ännu en dag i lättja eller?

Vinst i semifinalen mot något stockholmslag och imorrn är det finalen. Känns inte lika kul när man måste stå bredvid och titta på, något less man blir. Jag klarar inte av det!

Men dom spelade bra idag, vinst mot sundsvall, lika mot leksand och så stockholmslaget blev det vinst. Så finalen imorrn spelas mot Brynäs klockan 11. Good luck :)

Spenderade några timmar på sjukan idag också, sen dom andra blev som sagt i kempis. Men på sjukan fick jag göra ultraljud för att kolla att inte levern fått nå stryk, och  det såg okej ut men om jag fick mer ont var jag tvungen att åka in igen och göra om det. Slapp göra röntgen iaf, dom trodde inte det var nånting. Skönt. Men blir väl ändå borta ett tag.
SUCK, jag pallar inte. vad gör man?
lägger sig och sover. typ.

sry för deppis inlägg men sån är jag ikväll och kan inte rå för det.
jag älskar hockey och nu kan jag inte spela, deppis. JA

jag hoppas iaf att smärtan försvinner så jag kan börja träna men om jag börjar för tidigt riskerade jag mycket sa dom.. :s



jag vill, NU

ullas cup

_____________________________________________________________________________ **Datum: 2008-09-20 Klockslag: 08:42:13
Blev tyvärr inte längre för mig än en match. Första bytet igår fick jag en tackling och avr en bit från sargen så jag for in i den rätt hårt. tappade andan och kände att det gjorde riktigt ont i revbenen på höger sida. Men det tänkte jag inte på då, eftersom det enda jag ville var att kunna andas igen. Låter kul men ja.

Jag körde på hela matchen men på slutet av den hade jga riktigt ont och det som bubblade där inne, som tydligen var blödningar samtidigt som det värkte rejält i revbenen just under bröstet. Och nu inatt har jag haft svårt att sova eftersom jag inte kan ligga i vissa lägen, men har  iaf kunant sova nån timma. Sen imorse när jag skulle nysa gjorde det så jävla ont !!!! samma sak är det när jag snörvlar. Men, nu håller mamma på att ringa till sjukan för att jag ska kunna få en tid och röntga. Sen får jag väl hoppas på det bästa. Matchen vann vi iaf med 7-0 tror jag? Bra jobb tjejer !!!!!

Just nu är jags å jävla depp så jag vet inte vad jag ska göra... jag vill ju spela !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
och inte sitta och titta på, det är fan det värsta som finns.

men man vet aldrig, det kasnke vänder och jag kan vara med i eftermiddag. Man måste ju alltid hoppas på det bästa !!
än fast det inte känns så.

Ny match klockan 11 mot sundsvall och vi åker väl snart dit. LYCKA TILL TJEJER !!! :*

kram, depp J

fredag - ullas cup

_____________________________________________________________________________ **Datum: 2008-09-19 Klockslag: 17:16:56

Ska bli kul att få tillbringa helgen på kempis, ullas cup och nu jävlar. Första matchen ikväll klockan 8 sen kommer mami, papi och pontus ihelgen också. Mys.
Kanske uppdaterar senare under helgen ananrs får ni höra på söndagkväll eller måndag. Annars kan ni ju ringa en pling eller ett sms är också trevligt.

"att bajsa är skönt"
citat: carro.
skön tjej !

taggen


onsdag

_____________________________________________________________________________ **Datum: 2008-09-17 Klockslag: 22:19:38
Idag bestämde jag och carro oss att ha ett godislöfte för jag äter alldeles för mycket godis nu. Blir nästan rädd för snart rullar man väl fram, men iaf så hakade jennifer och sara också på. Men vi får äta lite nån gång, för annars blir det bara värre sen när man börjar äta igen. Men sockerberoendet måste bort !!

Sen kasnke elinas kompis petra ( petrras.blogg.se ) ska hjälpa mig med en ny design. Hon är jätte duktig och det skulle vara kul att få nånting nytt och fräscht här.

Engelskaboken nu.
night.


ps. i love you

_____________________________________________________________________________ **Datum: 2008-09-16 Klockslag: 23:23:42
Aahaaa, den var riktigt bra. Men långt ifrån boken!
Har nyss skämt ut mig för grannen men vad gör man inte för sin roomie som inte har sovmorgon imorrn som vissa andra. 10.00, underbart.

sängen nu med begg, hihi. mys

Is what I was tryin' to do

_____________________________________________________________________________ **Datum: 2008-09-14 Klockslag: 21:34:53
Ännu en helg gjord och den har bara bestått av hockey, åkte till nordmaling på fredagmorgon sen hade vi tre ispass och ett fys och likadant igår. Sen imorse hade vi bara ett ispass då vi spelade. Tråkigt nog så gick det sämst för mig men det kommer en ny helg nästa vecka och den består också bara av hockey, då jävlar är det skärpning.
Annars hade jag och erika en rätt hård fight. ha-ha
Nämen helgen var kul och lärorik.

Veckan ser rätt lugn ut, inte alltför mycket i skolan tror jag och träningarna är väl som vanligt. Ullas till helgen och allt rullar på. Har som inget nytt kul att berätta.. som vanligt? /: tråkig jag är.

Saknar familjen mycket just nuuuu, mamma, pappa, jonte och pontus.
nej snart sängdags och det är dom här tiderna sånt kommer.

Wherever it is, I'll fly
Whatever it takes, I'll try



I'm really missing you
I wanna be where you are

inte bra.

_____________________________________________________________________________ **Datum: 2008-09-11 Klockslag: 22:35:24

9 nya plagg till garderoben, eller jag får väl se om allt passar men det är vad jag beställt ikväll från ellos. Billigt och bra blev det, synd bara att favoritplagget inte kommer försen oktober. Sen har jag tittat på skopunkten också, funderar på att köpa stövlar eller snarare tre stycken, hittade några som jag skulle kunna tänka mig. Så nu är dom också beställd. För det är ju som sagt, tag tre betala för två. Utmärkt.

Inte bra att vara sjuk och sitta hemma en hel kväll själv, det resulterar i det här!!!!
Men imorrn blir det troligtvis nordmaling, har gjort allt jag kunnat idag för att jag inte ska vara mer sjuk imorrn. Ätit massa cvitaminer, druckit te, honugsvatten, nån bra röra? jaa, jag har gjort det jag kunnat för att det ska bli bättre.
Men hockey blir det för hela slanten ihelgen och jag klagar inte. I love it.

Godnatt.

lite söt? hihi


citat: begg.

_____________________________________________________________________________ **Datum: 2008-09-10 Klockslag: 11:51:11
"du har såna där modellmuskler som killar har"

I know what i want and i want it now, i want you

_____________________________________________________________________________ **Datum: 2008-09-09 Klockslag: 22:50:47

  
   


  

nej, ikväll säger jag: en bild säger mer än tusen ord.
godnatt


close to you

_____________________________________________________________________________ **Datum: 2008-09-08 Klockslag: 22:30:10
Helgen spenderades som sagt hemma i Storuman, rätt skönt faktiskt. Gjorde som ingenting. Var lite småkrasslig fredag coh lördag. Halsont och sånt skit. Så dom dagarna bestod av promenader med elina och mys. Sedan ringde peter och hörde om jag var sugen att lira på söndag. Jag tackade ja och matchen var klockan 3 så jag missade alltså tvåbussen och 6bussen kändes inte så frestande. Skulle vara framme kvart i 12. Nej så snäll som pappa är skjutsade han ner mig igår kväll.

Matchen vann vi iaf med 4-1. Frida gjorde hatrick och jag lyckades trycka in en boll. Rätt kul att få springa av sig lite och det var verkligen nånting min kropp behövde, har ont lite överallt. Men det är så det ska vara. Vi spelade väl hyffsat tycker jag, stundtals riktigt bra. Men helt klart grymt jobb av allihopa. Och ida är ju kungen som vanligt !

Imorse hade vi iaf hockeygym och två lektioner och allt rullar väl på som vanligt. Har som inget kul att berätta, förutom att det är brallans dag imorrn så det blir kalas. Och vi slutar tidigt på skolan också, lite skönt eller? Så det blir subway (?!), jag som inte ens tycker om det men jag offrar mig. Sen blir det stan med brullerna. MYSDAG.

jag ler, jag gillare.



damlaget
(peter är seriös, haha)

again

_____________________________________________________________________________ **Datum: 2008-09-07 Klockslag: 00:52:34

Ännu en myskväll.

Igårkväll gick jag och elina en lång prommis innan vi kastade ner oss i soffan och såg filmen som gick på trean, tror den hette min stora kärlek. Helt okej faktiskt. Det var jussepass både jag och elina orkade hålla upp ögonen så mami skjutsade hem elina efter filmen som slutade vid 11 nån gång och jag gick och la mig.

Sen idag har jag inte gjort mycket, träffade therese, paulin och elina på akkan så vi pratade ett tag innan vi gick hem igen. Gjorde middag tillsammans med familjen samtidigt som jag såg hockeyn och övningskörde. Rätt effektivt om jag får säga det själv. Iaf med övningskörningen går det väl bättre och bättre men jag är långt ifrån bra. Puh, måste träna så jag också får ta körkortet nån gång. För hur skönt skulle det inte vara om jag hade körkort sista året i övik. Då skulle ida och elin (om dom tar sig på hg) få leva i lyx på en gång. Lite fuskigt, tycker jag själv. hihi

Jaja, ikväll blev det ännu en myskväll med elina och paulin. Vi köpte lite godis såg fotbollen och efter det filmen som gick på trean igen !! Tro, hopp och kärlek tror jag den hette. Bättre än den som gick i fredags om jag får säga det själv.
Imorrn får jag skjuts tillbaka till övik av min far, han är lätt den bästa jag har. (rim) Nejmen han är för snäll. Så det blir fotbollsmatch innan. Det blir kul att springa av sig lite. hihi


En sak jag inte kan sluta tänka på.
Är dessa kraven som finns överallt.
Egentligen är man aldrig tillräckligt bra utan ska hela tiden upp på högre höjder, utvecklas. Vilket är bra för oftast gör man det också. Men varför aldrig vara nöjd? Acceptera där man är och njuta av just den stunden, istället för att bara blicka framåt och uppåt. Man kanske inte når lika högt då, vad vet jag? Men jag skulle gärna vilja acceptera mig själv mer, se att jag lyckats med en del. Istället ser vad jag inte har gjort och inte lyckats klara av. Visst, ibland förväntar jag mig för mycket vilket gör att jag blir besviken. Men jag vill så mycket och för mig är ingenting omöjligt. Eller nästan ingenting. Jag vill nå högt och jag har så mycket jag vill göra, känna känslan och lyckas. Att jag duger, inte bara för mamma och pappa. Utan även i mina ögon.

Nej, sängen nu. Där kommer ännu fler tankar komma upp, både bra och mindre bra.
Nattie.



GLÄDJE, KÄNSLAN. Ja, helt underbart.
ta mig tillbaka

just a picture

_____________________________________________________________________________ **Datum: 2008-09-06 Klockslag: 10:56:44


in my dreams

Kickoffen

_____________________________________________________________________________ **Datum: 2008-09-05 Klockslag: 10:04:18
Det blev ingen hit precis.

Det började bra med utklädnad och massa olika stationer som man skulle göra. Samtidigt som vi letade massa skatter och på så sätt samla massa poäng för att sedan ta hem vinsten. Vi var inte alltför bra på det, medans andra var superseriösa och kom med ett helt hus nästan. Haha, dock startade dom först och kom tillbaka sist, HALLÅ minuspoäng? Jaja, det var vissa som åt kattmat, drack spilblandningen, råa ägg. Tyvärr var jag en fegis och gjorde inget av dom. Vi hade massa lekar, sammarbetsövningar. Vilket var rätt kul, men det var så grymt kallt hela dagen. Och efter maten skulle vi gissa på vem som t.ex. kunde få upp den snabbast, spruta längst osv. En klassiker. Både Emma och Erika var borta i våran grupp så därför var vi tvungen att göra istället för dom. Jag tog på mig emmas uppgift, då skulel vi dricka en blandning som dom hade gjort. Den som  hade druckit upp den först och kastat muggen vann, det var inte gott vill jag lova. Smakade nästan som spya, usch. Drack upp det först iaf, hihi. Men desto sämre var jag på att spruta längst? haha

Det började regna när vi hade som mysigast vid elden, så vi var tvungna att gå in. Stod och berättade inför alla om en i SpIL3. Sedan återstod endast grillning och det regnade fortfarande. Så jag och Cilla sprang ner och tog en korv och sprang tillbaka till tältet. Klädde på oss ordentligt och la oss och pratade. Jag somnade rätt snabbt /: (ovanligt, haha) så jag hörde inte när killarna sprungit in. Jag och milla sov som två stockar. Än fast man hade mycket kläder på sig och jag hade en varm sovsäck så frös jag ändå. Milla, Cilla, Jenny, Malin och jag var dom enda som var kvar i tältet vid 5 typ. Resten hade gått in och där låg vi, frös som tusan. Så Cilla ringde hennes mamma och hon skulle komma och hämta henne och milla. Jag och Jenny hakade på, skönt att vara hemma. Har druckit en kopp te och tagit en varm dusch, så nu känns det som om min kropp finns och jag har inte ont i halsen längre. Yes.

Klockan 11 går bussen hemåt, rätt skönt. Men skulle lätt kunna stanna här ihelgen. Dock är hela valla öde, så det är lika bra jag tar vara på chanserna och åker hem.


Jag saknar dig troligen i onödan och du kommer troligtvis inte tillbaka.
men jag gör det ändå...... jag slutar aldrig hoppas.

Kram, J

dreams......

_____________________________________________________________________________ **Datum: 2008-09-04 Klockslag: 07:49:23

att drömmar kan få en galen det är en sak som är säker.
I want you to know, I´m yours.

Kickoff nu, hej.



Take me up

only you can change it

_____________________________________________________________________________ **Datum: 2008-09-03 Klockslag: 16:38:30

Jag har märkt en stor förändring sen jag flyttade ner hit till övik. Och det är att man uppskattar sina föräldrar mer när man inte bor hemma längre. När man kommer hem efter ett längre tag här och sedan står maten på bordet, det finns inget skönare. Att jag skulle kunna krama ihjäl mina bröder och likaså med mami och papi. Såna små saker som var självklar då är inte lika självklar nu och man uppskattar dom så mycket mer. jag älskar min familj + att jag saknar dom. Men dom kommer till helgen, kanske inte jonathan men dom andra skulle iaf komma. Trevligt.

Ikväll är det träning sen imorrn åker vi på kickoffen och blir borta tills fredag. Jag skriver mer om det sen för jag vet inte mer än att vi ska nånstans och sova i tält och SpIL3 håller i det hela. Hoppas bara på bätter väder för om det är samma väder som idag blir det mer en plåga och alla lär vara sjuka efter, nejmen jag hoppas det blir kul.

 
together we can make it


not good

_____________________________________________________________________________ **Datum: 2008-09-01 Klockslag: 22:30:54

När jag väl skriver nuförtiden blir det milslånga inlägg. Och vem fan orkar läsa ett sånt långt?
Nej så nu tänkte jag korta av det ordentligt och säga godnatt direkt utan massa babbel.


   

ja, jag saknar elina
mamma, pappa, jonte, pontus.
ida, sandra, elin, hanna, therese osv
aaaaaaaaaaaaAaaaaaaaaaaaaa !!

jag börjar ju ändå, åh.
godnatt


RSS 2.0