Joe -

en tisdag eftermiddag

_____________________________________________________________________________ **Datum: 2009-03-31 Klockslag: 18:18:29

Nu tänkte jag ta tag i det här och skriva ett litet mer seriöst inlägg, har mest blvit några få ord den senaste tiden. Men iaf så rullar dagarna på med en hel del läxa att göra innan lovet, men det är väl som vanligt. Gjorde iaf bort svenska talet idag och det kändes riktigt skönt, höll dock på att svimma på slutet, vet ej varför? Måste varit för att jag spände mig så mycket att jag inte fick blod till hjärnan men det gick bra det också. haha

Igår körde jag rodd intervaller, var kul och varierande. Visste inte riktigt vart det tog men det var rät tjobbigt och blåsor fulla händerna fick jag på köpet. Bea cyklade bredvid mig som en tok så hon hade det nog en anign värre.

Som ni såg i mitt tidigare inlägg åker vi utomlands den 2a juni, precis som efter planeringen. Blir kanon de, för då missar jag varken balen när min fina kusin ska gå eller när hon tar studenten eller när 9orna går ut. Perfekt.

Den 8e maj smäller det, ja pappa blir 50 år och gammal gubbe men det händer någonting mer också, det får ni se efter! :) hihi lite nyfiken ska jag göra er.

Ikväll är det sista träningen för sessen med laget, känns lite tråkigt. Det har dock varit endast 12 spelare ungefär dom sista träningarna så nu lägger vi ner och börjar tagga inför barmarken, puh. Vi tränar med hg fram tills isen försvinner, är inte riktigt säker när dom tar bort den. Vi har iaf två träningar den här veckan och ida ska återigen få åka till stockholm. Vi i hg ska spela en cup där, typ distriktscup och ida ska med, det blir nog kul. Vi ska även hinna med någon liten timma på stan på lördag eftermiddag. Ska kolla på en bikini och skor. Sen får jag se om någonting annat följer med också. Kan ju alltid hoppas, än fast man inte har mycket peninga, det mesta for till utomlandsresan. Tur att den som spar hon har. hihi

Imorgon fyller min bästa Therese som jag känt sedan vi var 4 år, hon fyller hela 18år. Önskar jag fick vara hemma och ge henne en stor kram men. Ett stort grattis på dig gumman!

jag saknar dig, dig, dig!



du gör mig glad min vän


JAAAAAAAAA

_____________________________________________________________________________ **Datum: 2009-03-30 Klockslag: 21:23:35
Precis vad jag behövde för att rädda denna vecka, resan är nu beställd och det blev tillsut efter många om och men bulgarien, sunny beach. Norra sidan tillsammans med favoriterna, begg och carro! det passade bra med datumen vi ville åka och vi kunde åka från umeå. 2 juni bär det iväg och oj vad nervös jag kommer vara över flygresan men förhoppningsvis överlever jag den! haha


Hotellet

Godnatt

.

_____________________________________________________________________________ **Datum: 2009-03-29 Klockslag: 21:36:00

Jag orkar verkligen inte med den här veckan.


dålig uppdatering

_____________________________________________________________________________ **Datum: 2009-03-23 Klockslag: 21:01:44

På något sätt är det jobbigt att säga att säsongen är över. För nog har den varit den bästa på länge och vad gör man om inte tränar under veckorna och åker på matcher på helgerna. Varit med laget den mesta tiden och oj vad kul det är. Men det är väl nu man ska ta fram sin fritid lite mer. Iaf fram till barmarken börjar för då blir det spyis varenda dag, men jag längtar faktiskt lite, lite. Springa bort lite man lagt på sig under vintern. Det ska bli skönt.

Helgen spenderades i sandviken, sm slutspel. Det blev en tredjeplats, precis som förra året, dock kändes det inte likadant! För vi ville nå högre, mycket högre! Men det kommer, nästa år då jävlar! Vi vann iaf mot brynäs med 3-1 i bronsmatchen och det kändes aldrig riktigt hotat :)

Nu till helgen åker jag troligtvis hemåt sen nästa helg är det en distriktcup i stockholm någonstans. Ska bli kul, bara vi i hg och någon till ska vara med!

nej, om jag borde ta tag i skolan. Vore på tiden.

Puss


Semifinal

_____________________________________________________________________________ **Datum: 2009-03-15 Klockslag: 19:23:26
I sandviken till helgen efter 2-1 i matcher mot Leksand, efter en tung förlust i onsdags vann vi både igår och idag. Viktigt! Nu återstår det att se vilket motstånd vi möter men troligtvis lutar det åt aik annars blir det segeltorp, men det spelar ingen roll. Till final ska vi och guld!

Nej nu ska jag gröa någon nytta, kanske. Om jag orkar.

Saknar dig

det är på valla det händer

_____________________________________________________________________________ **Datum: 2009-03-12 Klockslag: 20:04:30
det kan man verkligen säga, vilka vänner man har. Lånar ut en nyckel och när man kommer hem är rummet fyllt av toapapper, dock var det väldigt fint och noga gjort. Elin och Bea kan inte ha haft mycket att göra eftersom bagge också fick en fin överaskning, en aning snuskigare men. hehe

Tänkte därför bju på det fina konstverk dom åstadkommit medans jag varit i leksand.

1.                                                                            2.

  
   
3




Jag vet, det är väldigt stökigt men höll på att möblera om innan vi åkte till leksand, men hann dock inte klart. Föresten blev första matchen mot Leksand förslut. Grymt tungt, vi vaknade för sent, åter igen. Men nu är det två hemma och dom två ska vi ha! Sandviken är vårt mål!

Nu ska jag läsa lite engelska, muntlig redovisning imorgon /:
Kram, j

måndag

_____________________________________________________________________________ **Datum: 2009-03-09 Klockslag: 18:20:31

Fick ryggen fixad idag, det känns underbart! Dock sa hon att jag inte fick skjuta eller gå in i närkamper på träningen ikväll så vi får väl se hur det går med den saken, men ska försöka!

Imorse när jag vaknade hade jag världens hemlängtan, brukar bli så när jag är trött och det känns som en evighetslång uppförsbacke. Skönt att vi bara hade hg och drygt 10 minuters ledarskap. Måndagar är rätt sköna ändå, och imorgon har vi sovmorgon, guld värt! Eftersom vi avslutat psykologi kursen har vi två sovmornar i veckan. Tisdag och fredag! Underbart!


hare


Söndag

_____________________________________________________________________________ **Datum: 2009-03-08 Klockslag: 13:17:37
Igår blev det vinst mot munksund med 7-0! Äntligen lossnade målen lite, men det behövs mer, mer, mer till kvarten. Nu blir det leksand till veckan, lika så där. Bäst av tre, börjar borta på onsdag sedan en ev två hemma. Om vi sedan vinner den så blir det semi i sandviken helgen efter. Och dit ska vi, final och smguld! :) Hann även med att se moa och josefin spela och deras hörnefors vann över modo med 3-1 tror jag det blev, och duktiga var dom!! :)

Igår tillbringades kvällen hos carol, med mat, götta, mello samt en film. Som jag inte hann se mer än två minuter innan jag slocknade. haha sov tills filmen var slut sen kom beggs far och hämtade oss. Sen slutade det med att jag inte somnade försen halv4, itne bra johanna!

Men sov iaf till kvart i 11, det var bra för att vara jag. Sen gjorde jag pannkakor och såg lite tv, nu sitter jag här. Försöker skriva lite på idrottsuppgiften vi fått. Sedan ska jag försöka skriva nån rad engleksa också, men det är så mycket jobbigare! jaja, har suttit och tittat på kort, funderar på att skicka efter på postfoto sen jvm. Så dom itne försvinner!

Nu ska jag iaf göra mig iordning sen kommer begg och hämtar mig, vi ska till kempis och se när moa och josefin spela final mot modo. En repris från igår mot dom skulle itne vara så dumt. Senare blir det bio med begg och hennes föräldrar. Män som hatar kvinnor, hoppas den är lika bra som alla säger :)

you


fredagkväll

_____________________________________________________________________________ **Datum: 2009-03-06 Klockslag: 18:34:07

Idag har jag tränat, klippt mig, köpt en väska och ätit tacotallrik med carro och bagge på uh. Riktigt mysig dag, en perfekt fredag! Nu sitter jag här i lägenheten och väntar på att folket från storuman ska komma som ska bo här med mig ihelgen, det är nämligen sture trophy ihelgen och två stycken tjejer ska vara med i Hörnefors, så jag hoppas att jag hinner se någon match! :)

ikväll blir det mys med bagge, för det är rätt ensamt här på valla just nu.
men lovet är ju snart över och då kommer alla tillbaka igen.



K


fusk!

_____________________________________________________________________________ **Datum: 2009-03-05 Klockslag: 16:12:51
Min far ringde tidigare idag och frågade om jag hade klivit upp, klockan var väl där vid halv 1 och då hade vi redan kört ett pass så det kändes bra. Iaf, så satt familjen inne på kaskeluokt sjön och hade det mysigt. Jag blev en aning avis, skulle inte tacka nej till stugan.

Igår spelade vi mot munksund uppe i piteå, det var en svår match. Vi vann skotten med 80-21 men höll ändå på att ställa till det. Eftersom vi inte fick in puckarna och spelet var mest i deras zon levde dom på kontringar och våra misstag. Men som tur var klarade vi de toch nu återstår förhoppningsvis bara en match på lördag!

Tidig träning, redan kl 18. Skönis, efter det blir det movienight här.


tisdag

_____________________________________________________________________________ **Datum: 2009-03-03 Klockslag: 12:25:07
Igår tillbringades dagen på birsta tillsammans med begg och bea. Blev lite små saker och såklart en fika. Alltid det bästa med att gå på stan.

Helgens matcher blev tyvärr två förluster trots att vis pelade grymt bra och vanns kotten med hela 35-19 på söndagen, lite surt. Leksand slog Linköping med 7-5 och det tackar vi för och kunde behålla vår tredjeplats och får därmed välja först om åttondels, det blev munksund mycket sett ur ekonomiska skäl tror jag. Iaf så är det match imorgon uppe i norr, skönt att få åka uppåt för en gångs skull tycker jag.

Vi är fortfarande kvar hos bea i sundsvall (kovland) och ska åka hem med Frida och annie till övik, träning ikväll! :)
Nu ska jag nog läsa lite engelska och se på när bea och hennes lillebror spelar guitar hero.

Saknar skotern, familjen, stugan och allt som hör sportlovet till.

just you.

RSS 2.0