Joe -

Älskade Vierumäki

_____________________________________________________________________________ **Datum: 2011-08-25 Klockslag: 21:12:07
Nu befinner jag mig i Vierumäki, Finland. Känns som hela sommaren varit ett enda resande och här är vi ända till nästa vecka på söndag, alltså den 4e sept. Vi spelar en 12nations turnering här, vi har mött Slovakien och Schweiz. Vinst i båda och imorgon är det "vilodag" iaf för matcherna. Men vi ska både ha is och fys. Har kört rätt så hårt nu i veckan. På lördag har vi Japan och Ryssland på söndag. Man är så dagavill när man är här så man har ju ingen aning vad det ärför dag eller vilket datum men idag vet jag vad det är för dag, lönedag! Wiho! 

Internet funkar lite sissådär så jag har köpt med mig en bok, veckorevyn, korsord och sudoku. Allt för att inte bli allt för rastlös. Sitter hos Rebban, hon är den tekniska här så hon har internet nästan jämt iaf.

Jaja, skulle bara slänga in ett inlägg så ni vet att jag lever!
Puss

Livet

_____________________________________________________________________________ **Datum: 2011-08-12 Klockslag: 17:18:28
Förra veckan var jag på Gotland på läger, denna veckan var sista veckan med jobb och därför styr jag kosan mot Övik på måndag. Får min nya lägenhet då! Var och kollade på den förra helgen och jag är nöjd. Ser framemot att få flytta in där :) Nu är det äntligen helg efter en lång dag hos pappa. Ska vila en hel del och ikväll ska nog jag och lillebror på hallen och åka lite, om han får på sig skridskorna dvs. Imorgon åker vi till lse för att se på folkrace både Jonathan och K ska köra, blir spännande att se!

Nej mat nu, potatisbullar på en fredag. Känns konstigt för familjen Olofsson/Karlsson. Bilarna ska fixas tydligen.

Puss

RSS 2.0