Joe -

typiskt

_____________________________________________________________________________ **Datum: 2009-02-26 Klockslag: 22:06:07
Nu när jag tagit mig i kragen och inte ätit godis på ett tag och bestämt mig för att ha godislöfte så är det 2.90 på coop, jaa mna blir inte annat än förbannad. Skulle ändå inte vara fel att slänga sig i soffan imorgon med en fet godispåse, men nejdå. 

Imorgon är det sportlov?! Det var ju nyss jullov! Kommer tyvärr inte åka hem nånting, har match lör, sön, ons, lör, sön. Så det är fullt upp, men det gör itne så mycket, får längta desto mer till påsk. Får då jävlar blir det kalas. hihihi

Skönt att det kändes okej idag på träningarna fast jag hade feber igår, tror jag har någonting i  kroppen som inte riktigt vill bryta ut utan ligger mest bara där och gnager. Hoppas det försvinner snart!

Nej nu ska jag lägga mig i sängen och göra lite matte, om jag orkar. Annars läser jag ett tag.



 

lillebrors favoritdag

_____________________________________________________________________________ **Datum: 2009-02-24 Klockslag: 21:08:52

slapp dag, klev upp vid 9 gjorde pasta till jag och beggan innan vi for till skyttis, hade friluftsdag. Så vi åkte några varv tillsammas med invandrarbarnen och skrattade åt det mesta, rätt trevligt. Man kan inte ha annat än med dom där brudarna. haha Vi for hem där vid 12, gick och köpte oss en semla var och såg sprinten, irri att svenskarna inte lyckades. menmen, efter det tog jag tag i städningen och allt jag skulle göra. bra jobbat!


skrev till lillebror idag, frågade om det var hans favoritdag? Till svar fick jag, ja typ. Han är precis som pappa, fåordig. Men usch vad jag tycker om dom!


gäsp

_____________________________________________________________________________ **Datum: 2009-02-23 Klockslag: 16:59:57

trött tjej.

Vinst igår med 4-3, skotten blev 50-17. Så det säger väl det mesta!!
Ikväll är det träning ocg jag känner mig såå slö, men ska försöka
kämpa mig igenom den. För imorgon är det träningsledigt och
friluftsdag på skolan, börjar 10 och ska åka skridskor nån timma.
dock så ska jag städa hela lägenheten, storhandla, tvätta och
köpa mig en fet goo semla för det är trots allt fettisdagen imorgon.
älskar semlor!!!!!!!!!!!! :)

det förbjudna var det va?



carro har inspirera mig, och oj vad bra!

lördagkväll

_____________________________________________________________________________ **Datum: 2009-02-21 Klockslag: 22:05:55
tillbringas med dom två bästa på hotellrummet i gävle.
nyss, eller idag var vi i stockholm och spelade mot segeltorp.
Förlust där /: men vi spelade bra, riktigt bra stundtals,
dock var denna match min sämsta insats. tyvärr.

imorgon ska vi spela mot brynäs och då jävlar!

VAD HÄNDER?

_____________________________________________________________________________ **Datum: 2009-02-19 Klockslag: 22:23:44
usch, vilken kväll det blev.

Ida hade fått en tackling eller nånting och åkt in med huvudet före i sargen, hon var tvungen att åka till lycksele. Men hon skrev nyss att hon mådde bra men kunde inte ringa och skulle lå en pling imorrn!! Lilla gumman!
Sen hade elina fått kramper, men hon mådde också bra! Som tur är. Pallar inte sånt här just nu!

Men iaf, idag är kusinvitamins dag. Hela 19år? Hur kan det komma sig när honär kortast i släkten, fast äldst! hihi, stackarn vad hon är mobbad för det där.

Nu ska jag packa och skicka in engelskan sen söka mig mot sängen, ska sjunka djupt in i edwards och bellas kärlek. Så bra!

Godnatt


alltid lika bra

_____________________________________________________________________________ **Datum: 2009-02-18 Klockslag: 22:14:49

.

_____________________________________________________________________________ **Datum: 2009-02-18 Klockslag: 15:41:05
vi tänker sällan på vad vi har, men alltid på vad vi saknar

överskrift

_____________________________________________________________________________ **Datum: 2009-02-17 Klockslag: 21:05:56

Har just läst några sidor i "ljudet av ditt hjärta" och ätit lite glass med varma hallon. Lite mysigt, dock så var jag ehlt ensam eftersom dom andra for på matchen, jag var för lat för att följa med /: Men då har jag hunnit skriva LITE mer på engelskan och sovit en sväng. Rätt skönt faktiskt att inte ha nånting att göra!

Imorrn är det onsdag och vi ar ingen natur vilket gör att vi slutar 2! Guuu vad skönt, har även fys imorgon. Hoppas att det blir kondition men som vanligt har vi svårt att kunna vara i någon hall. Lite irri!


Till helgen är det två borta matcher som gäller, segeltorp på lördag och brynäs på söndag. Har hört att brynäsmatchen var lagt sen, typ vid 5. Lite drygt för då kommer vi hem mitt i natten, som vanligt..

Godnatt.


helgen

_____________________________________________________________________________ **Datum: 2009-02-15 Klockslag: 22:07:26

Det har varit några händelserika dagar.

Torsdagkväll såg vi foppas comeback, första modomatchen jag går på den här säsongen. Som även blir vinst, kanoners! Efter matchen åkte jag hem med härgestam, kom hem där vid halv 1. Då var mami vaken och väntade på mig. hihi På fredag åkte jag 9 km skidor med mamma, jag vet. Jag hatar skidor men det var faktiskt rätt skönt, men jobbigt! Efter det blev det fika med ida och elina på akkan. Myspys! Ida har ju som sagt hela helgerna uppbokade av massa hockeymatcher så jag tillbringade tiden mellan middag och fikat med henne. Såg twilight och pratade, alltid lite behövligt!!

Fredagkvällen tillbringades med sandra till en början, såg när ida tränade och så. Sen hamnade vi hos mig? Som vanligt, suck. Såg tv och sådär. Blev film senare på kvällen med kim och thomas. På lördag for vi ut på en efterlängtad skotertur, jag, sandra, paulin, therese och zara! Och på kvällen såg vi melodifestivalen och en film tillsammans med ante och jack. Fattar egentligen itne varför man ser den men, det är ju typ av en tradition sen skulle ju zaras klasskamrat amy vara med, lite coolt. Jag har verkligen tagit avra på tiden medans jag varit hemma känner jag, vilket jag inte brukar göra men. Har blivit sena kvällar och tidiga mornar! Men det gör mig inget!!

Söndagen bestod mest av hockey och hemresa.
När jag satt i bussen i mina djupaste funderationer samtidigt som jag lyssnade på musik, jag fyller snart 18 år(i juli, mne ändå.) Och då är jag vuxen, usch. Jag mår nästan dåligt av det, jag vill vara 16 eller 17 flera år till. Nog för att det ska bli kul att kunna ta körkort och gå in på hotell och sånt där. Men jag klarar mig!

Jag har redan flyttat hemifrån och känner att det steget var nog stort. Tänk när jag kör bilen från Storuman till Övik, utan mamma eller pappa och istället med ida.
ojoj, hemska tankar!

nej ska nog leta mig mot sängen och forsätta läsa twilight boken. Är på den tredje nu och den är fortfarande lika bra!

you make me happy


Skön kväll

_____________________________________________________________________________ **Datum: 2009-02-11 Klockslag: 16:11:08
Ja helt klart.

Idag gjordes matteprovet och fy vad jag gruvade mig men jag tror nog att jag klarade det, hoppas jag! Sen fick vi tillbaka naturen som jag trodde skulle gått skit men alltid kul med överaskningar! :)

Idag ska Bea bjuda mig på mat eftersom jag gjorde som jag skrev igår, överaskade henne med tjcokpannkaka. Dock blev det lite bränd men jag tycker ändå jag lyckades hyffsat.

Ikväll har vi sen träning, kvart i 9. Puh, trött tjej lär jag vara imorgon men har endast en lektion på morgonen, seminarium på relgionen/svenskan. Efter det är det hg vid halv 2 till 4, sen får vi väl se om det blir träning på kvällen eller om man kanske skulle pillra sig till banken för att se alagets första match. Har inte sett en enda på hela säsongen och då skulle det inte sitta fel om foppa spelade också. Nejmen, får väl se hur det blir med den saken. Efter den matchen elelr träningen så åker jag hem till Storuman. Skulle få åka bil med någon som skulle på matchen, kanoners!

nej, nu ska jag lyssna på lite musik och njuuta av att jag inte har någonting att plugga på!
Så himla skönt!! :)

Och ida, tror du att du kan offra en timma för mig ihelgen? ;p


 

enskilda och lagfotot, bjuder på det

tisdag eller måndag?

_____________________________________________________________________________ **Datum: 2009-02-10 Klockslag: 14:39:57
Så var ännu en helg över och även fast det är tisdag känns det som måndag. Eftersom vi var lediga måndag så tillbringade jag den hemma i Storuman, så underbart skönt!! Efter matchen på lördag som blev vinst med 4-3 efter straffar. Lite onödigt att släppa in dom sådär på slutet men, iaf så åkte jag med pappa hem.. Kom hem till Storuman efter att inte varit hemma sen nyår. Det var riktigt skönt!

På söndag vaknade jag av goolukt från köket så jag klev upp och åt lite frukost innan jag och mami tog en prommis till ladan coh såg Pontus sista match för säsongen. Som tyvärr blev förlust. Efter det blev det inte så mcyket mer gjort, såg hockeyn på tven sen var släkten på middag på kvällen. Mammas surprise! haha

På måndag skulle jag egentligen åka buss klockan 11 men jag orkade och det slutade med at tpappa skjutsade mig vid halv 4 så jag kom precis till träningen. Snäll som han är ! Vore ingenting utan min pappa!!!!

Nej nu ska jag snart ta mig an lite matte eftersom vi har prov imorrn, wihoo vad kul.. Sen måste jag fundera ut nån god middag också, hmmmm. Blir svårt, funderar på att överaska Bea med en tjockpannkaka. Det vore väl nånting? ;)

Jag försöker även styra upp nånting till helgen, typ äta eller nånting. Skulle vara riktigt kul eftersom vi inte umgås alla brudarna så ofta längre!!!

Nej, matten kallar.

You change your mind
Like a girl changes clothes



Fredagkväll

_____________________________________________________________________________ **Datum: 2009-02-07 Klockslag: 00:08:50

Jag har haft en otroligt rolig kväll tillsammans med tjejerna. Det hela började med träning klockan 3 till 4 sen blev det lite tårtkalas hos jossa eftersom hon fyller 18 år imorgon! Grattis till henne! :) Vid 7 for vi till mat companiet i själevad och åt, skrattade och hade allmänt trevligt. Efter det for vi till Linkan och sjöng singstar med temat abba! Vad annars? Hela lägenheten gungade tror jag. hihi Nejmen en helt klart godkänd fredagkväll! :)

Nu väntar sängen men ska försöka mig på nå matte tal innan jag slockar också, om jag orkar. Imorgon spelar vi hemma mot brynäs klockan fyra, det enda som gäller är seger!!! Efter det  åker jag hem med pappsen, och blir hemma tills måndag. Ska se Pontus sista hemma match och njuuuta av Storuman. För man kan faktiskt göra det, när man inte varit hemma på ett tag! :)


jag kan inte säga annat än att jag saknar dig
men vad gör man.



 

  
 
  




sum pics


5/2-09

_____________________________________________________________________________ **Datum: 2009-02-05 Klockslag: 23:28:01
Tänkte bara skriva några rader eftersom det troligtvis har varit en jobbig dag för mamma på skolan samt alla andra som kände Mats. Idag avr det sorgens dag, begravningens dag. Precis som det var alltför många gånger hemma i Storuman nu på sistone. Jag hoppas inte det här fortsätter för jag orkar inte med mer.

Åh, ibland är livet så orättvist. Varför skulle denna man behöva drabbas av någonting sånt?  Han var helt klart centralskolans solstråle, iaf under min tid där. Hade han endast i matte men tyckte helt klart att han var bästa läraren. Nu på sistone har han alltid varit nyfiken på hur det gått för mig och frågat mamma lite då och då. Det är så orättvist!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nej nu ska jag försöka sova, men kommer somna med tårar i ögonen.
vila i frid

onsdagkväll

_____________________________________________________________________________ **Datum: 2009-02-04 Klockslag: 21:51:38

Det ahr blivit lite mycket bilder på slutet men har som inget att skriva så därför lägger jag in en bild nån gång bara för att hålla er uppdaterade. Idag spelade vi hockey med klassen i arenan, alla hade utrustningar så det var riktigt kul! Jag hamnade i målet, puh, vad tungt det var och svårt. Det där är nog inte riktigt min grej och sen har jag trots allt abra stått en gång tidigare och då var jag kanske 12, 13?

Annars haar dagen bestått av fys imorse med hg, innebandy intervaller sen hade vi endast två lektioner innan idrotten. Rätt skönt med tidig träning också, hade från halv 7 till halv 8. Så det blir sängen nu!! :)

Imorgon är det mördartorsdag och vi ska skriva en uppsats/ artikel där man är för eller emot tex abort, dödstraff. Vi ska skriva från 8 till 11. Puh, jag kommer dö, elller iaf få hjärnsläpp som vanligt. suck

Nejmen sen kasnke jag åker hem på lördagkväll med pappa efter matchen eftersom vi är ledig på måndag, IGEN! :) Har inte bestämt mig till 100 % än men troligtvis blir det så om vi inte hittar på nånting kul här!

Jag är ensam här i lägenheten nu cokså, renberg åkte hem idag. Det känns lite både och, hatar kvällarna när man ska sova och man vet att man är ensam. Men annars kan det vara lite skönt, ibland!

Godnatt !


-

_____________________________________________________________________________ **Datum: 2009-02-03 Klockslag: 21:49:16


my love

bara för att dom behöver det mycket just nu!

_____________________________________________________________________________ **Datum: 2009-02-02 Klockslag: 23:12:29



snöplig förlust

_____________________________________________________________________________ **Datum: 2009-02-01 Klockslag: 20:47:15

5-4 till aik... Tungt!

Nej om man skulle ta tag i engelskan så den blir klar nån gång, för den skulle tydligen vara klar på tisdag. Suck och stön vad jobbigt det kändes! Tur att man glädjas åt att vi äe lediga imorgon och ska endast träna från halv 9 till 10 sen åker jag, carro, bagge, elin och stina till Umeå och shoppar lite! Det behövs verkligen vill jag lova. Men det är även träning 19.40 på kvällen med laget. Hoppas att min rygg håller, fick en smäll idag så jag har himlans ont nu!!

Nej nu ska jag snart se beck och skriva engelska.


RSS 2.0