Joe -

tidsbrist

_____________________________________________________________________________ **Datum: 2011-09-27 Klockslag: 21:27:23

Jag jobbar, tränar, äter och sover. Så därför är uppdateringen dålig.

Begravningen gick bra, eller.. Det var jobbigare än vad jag trodde men. Matcherna ihelgen gick okej, vi vann mot Leksand med 2-1 och förlorade mot Brynäs med 3-1. Men vi var med. Och jag spelade center den matchen. Vet inte vad jag tycker om de men de var jävligt roligt och jobbigt.

Nu ska jag nog sova. Jobb imorgon, igen. 7-16.


onsdag

_____________________________________________________________________________ **Datum: 2011-09-14 Klockslag: 12:29:23
Var på is med Carro och Valle som skytt imorse sen var jag med på hg. Rejsade in till stan på arbetsintervju så imorgon ska jag jobba från 7-4. Eller inte riktigt till 4, eftersom vi har träning då men känns bra att ha nånting att göra om dagarna. Det blir städjobb, börjar vara rutti inom den branchen. :)

Har nyss ätit lite pankisar, uppstekta sen igår. Mums! Ska nog lägga mig och vila en stund och är bara allmänt glad över att jag har nånting att göra imorgonoch fredag. wiho!

Puss

Ullas cup

_____________________________________________________________________________ **Datum: 2011-09-12 Klockslag: 09:22:34
Ihelgen spelades den årliga cupen av Ullas cup. Spännande med matcher med de "nya" röda laget. Vi gick obesegrade genom cupen och vann. Finalmatchen spelades mot DamJ, roooligt och lite mer nervöst eftersom det enda som fanns i våra huvuden var vinst, såklart ;) Så det firades med max efteråt!

Mami, papi och Pontus har varit här ihelgen så nu är det mer hemtrevligt i lägenheten. Och imorgon blir det troligtvis Sundsvall och ikea med Carro och Fällman. Roooooligt! Är väl mest små saker jag ska handla men det brukar ju dra iväg ändå... suck! Lite nya kläder skulle också behövas. Beställde lite från Nelly igår som kommer till helgen :)

Jag har världens finaste pojkvän. Saknar dig

Stefan Liv

_____________________________________________________________________________ **Datum: 2011-09-07 Klockslag: 22:33:01
Det här inlägget tillägnas Stefan Liv och tankarna går till hans nära och kära.

Det är helt sjukt de som hänt i Ryssland, helt ofattbart. Det gör ont ändå in i hjärtat och jag tror att hela hockey-sverige sörjer ikväll. Ett helt hockeylag har gått miste om sina liv, många talangfulla spelare och även ledare.

vila i frid.  


på egna ben, på egen hand

_____________________________________________________________________________ **Datum: 2011-09-05 Klockslag: 21:31:59
Jag är hemma för att andas, förstå, vila och ladda om. Det gör ont i hjärtat av tanken att bara mormor finns med oss nu. Huset där farmor och farfar bott ska bort, stugan allt. Alla minnen som blivit påmind av stugan av att gå in i huset kommer bli svagare. Farfar somnade in tidigt på lördagsmorgonen, fick reda på det just innan vi klev på båten från Finland till Sverige. Kände att jag var tvungen att åka hem för att förstå vad som hänt, för att underlätta känslorna på begravningen. Allt rivs upp igen, inte bara sorgen för farfar utan även för farmor. Jag kan inte förstå att det är två år sedan farmor gick bort. Det går inte att förstå och det gör lika ont i hjärtat att tänka på det nu som då.

Min relation med farfar var inte den bästa och går inte att jämföra den jag hade med farmor men att båda dom är borta nu är sådan hemsk tanke och jag tycker så synd om Pontus som är 13 år gammal och bara har mormor kvar. Jag har fått ha alla 4 nära under min uppväxt och hunnit delat många minnen med dom. Nu ska vi på vår tredje begravning och jag vet att den kommer bli lika jobbig som dom andra två.

Samtidigt längtar jag så enormt mycket till Övik och mina brudar, min lägenhet och att jag ska få hämta min nya soffa!
Nae ska nog sova snart, behöver sömn när jag sov 12 h inatt. Puss

27 och 31 augusti 2011

_____________________________________________________________________________ **Datum: 2011-09-01 Klockslag: 18:46:53
Imorgon packar vi väskan och på lördag efter sista matchen mot Finland lämnar vi Vierumäki för den här gången. Vierumäki som bjudit på lite jobbig mat(trots de kommer man ha gått upp), korsord och suduko, långa lediga dagar, 6 matcher och 5 vunna. Igår var det en historisk dag, första gången jag mötte Kanada och andra gången Sverige slår Kanada på 69 matcher. Det var sjukt, stort och ett minne för livet. Historiskt. Jag citerar Fällman; Den känslan vill jag bevara i en burk och öppna den då och då.

Den 27 augusti fick vi vara med om ett världsrekord. Holst spelade sin 300e landskamp, en match mot Japan som vi vann med 8-2. En historisk trip helt enkelt.

Imorgon klockan 17 finsk tid spelar vi vår första match mot Finland och på lördag 10.00 spelar vi den sista matchen här och mot samma Finland. En andraplats står på spel. Roooooligt!

Nej snart kvällsfika då, blir två skosulor med ost och skinka på. För 11e kvällen i rad. Mums. Eller kanske pajen som blev min middag idag...

Älskar K



RSS 2.0