Joe -

Johanna

_____________________________________________________________________________ **Datum: 2011-07-30 Klockslag: 20:55:09

time

_____________________________________________________________________________ **Datum: 2011-07-27 Klockslag: 21:20:54
Nu sitter jag och väntar på att K ska komma sen ska vi rå om varandra hela natten och helgen. Ska njuuuta ordentligt innan jag åker till Gotland och efter de rullar livet igång på riktigt igen.

Men som sagt, först mysa och ta det luuugnt hela helgen!

Puss

Söndag

_____________________________________________________________________________ **Datum: 2011-07-24 Klockslag: 19:25:27
Mitt humör är som en bergochdalbana. Ena stunden är jag glad och nöjd och andra sekunden blixtrar de om mig. Är inte nöjd med tillvaron och hatar att vara ensam när jag är hemma i Storuman. Kanske därför mitt humör är som de är..

Min helg har tillbringas i Gunnarberg. Jag, Amanda, Jonte och Isac har haft huset själv. Så vi har myyst, gått långprommis med hundrana, lagat trerätters och njuutit av tystnaden. Har varit lite småsjuk ihelgen och haft lite feber och tror de sitter i än idag så ingen träningen idag... En till anledning till mitt humör..

Kvällen hade jag tänkt måla verkstan meen, precis när jag kom ner så började de regna. Kul? Nej, så då får jag typ måla mån, tis och ons istället. + mitt städjobb och träningar på de. Puh, veckan kommer nog bli små jobbig. Det jag har att se framemot är iaf onsdag för då kommer bubben hem igen. Ska bli skönt!

Sen åker jag till gotland V31 och sen blir det back in buisness v32 i Övik. Har jobb den veckan också så jag lär nog pendla lite framochtillbaka. Får se hur jag löser de.. 18 augusti får jag min fina lägnehet. Jag längtar! :)


bajsless

_____________________________________________________________________________ **Datum: 2011-07-21 Klockslag: 15:44:57
idag är jag less på allt.

Jag vill också fara på semester och slippa jobba, träna, laga egen mat. Åka bort i två veckor inte tänka på nånting annat än att må bra. Meeen, icket. Just nu är jag less på mitt liv.

19 juli

_____________________________________________________________________________ **Datum: 2011-07-20 Klockslag: 22:43:45
Tiden går för foooort, för nu är sommaren så gott som över. Åsele var ihelgen och jag hade det riktigt trevligt med mina vänner. Förtärde en heldel alkohol och dansade så att fötterna värkte men det var det värt, helt klart. Min födelsedag var också riktigt bra och tack för alla gratulationer och presenter! Blev en dyr sväng på boa efteråt, som tur var hade jag fått presentkort av dom bästa tjejerna! :)

Ikväll har vi grillat med gunnarbergarna, ätit oss så mätta så det är nästan hemskt, men bara nästan. Och imorgon åker mamma, pappa och pontus på semester.. Och ja, jag jobbar och tränar.. wiho!

Finns inte så mycket mer att berätta än att jag fått något fel, vill sova hlea tiden och är så sjukt trött så därför ska jag hoppa isäng och längta till på onsdag. Då kommer K hem igen.

Puss

Sista dagen

_____________________________________________________________________________ **Datum: 2011-07-12 Klockslag: 00:00:35
Imorgon åker vi hemåt, 11.15 går planet. Känns bra efter en hård vecka, känner mig lite sliten och trött kan jag säga, men nöjd. Vi förlorade sista matchen mot gula med 2-1, meeen vi gjorde det bra ändå!

Sen skulle ju vi som sagt ut i solen men när vi går ut efter matchen så regnar det. Så där försvann mina små soltimmar den här veckan. Men jag och rebban gick och köpte en glass och vips så kom solen fram så vi satt ute i solen i drygt en timma. Skönt de iaf!

Jaja, hackigt inlägg. Men sängen väntar nog snart medan några andra är ute och röjer lite!
Imorgon får jajg krama Kim och Elina ;)

Puss

day 6, 10th july

_____________________________________________________________________________ **Datum: 2011-07-10 Klockslag: 22:31:56
Nu blir det ett kort inlägg, vi hade match idag och vi vann med 5-3. Gick mycket bättre idag och tur är väl de. The blue team är alltså obesegrade och möter Gula imorgon klockan 12. Gula vann över gröna idag med 10-0, sjukt mycket. Men ja, det blir spännande att se. Efter matchen hoppas jag att jag och rebban hinner uti solen en timma och njuuuta lite. Har inte sett solen nånting den här veckan och det är så drygt att inte få vara ute i solen.. Men imorgon klockan 2 är vi klar med all träning, underbart då ska jag njuuta och längta till hemresan på tisdag.

Puss, godnatt!

Day 5, 9th July

_____________________________________________________________________________ **Datum: 2011-07-09 Klockslag: 22:11:25
Börjar bli rätt trött och sliten nu känner jag, fick en allergichock lite tidigare ikväll så näsan blev helt täppt. fick en tablett av Ingvild och nu känns det en aning bättre. Hoppas bara att jag kan sova, tur jag sover som en fisk och andas bara genom munnen ;) haha!

Vi hade gjort bort både dryland training och icepractise före klockan 2 och efter det hade vi "bara" sightseeing och body competition, eller var det nu hette. Muskel och fettmätning, eller ska man säga fett eller muskelmätning ;) Det gick bra, man gick in, drog av sig tröjan och ställde sig på vågen och sen klämde dom på ryggen, magen, armarna och benet med en apparat och fick ut massa siffror och imorgon skulle vi få veta svaret. Jag har gjort de en gång redan i Umeå i våras men inte på samma sätt, då låg jag på en maskin, men det blir kul att se skillnaden och så.

Närmare 40 grader var det när vi skulle in i stan på sightseeing. Det var så sjuuukt varmt och hemskt så det var inge större nöje mer än att få komma ut från ishallen och hotellet som vi annars bara ser.

Imorgon och på måndag är det gameday så det känns bra att det bara är två dagar kvar, faktiskt. Hemlängtan börjar komma fram en aning. Men vi har tidig pre-game imorgon också så klockan står på 06.30. Puh.

Jag hoppas alla som tar sig en kall ikväll har trevligt, för nu måste jag sussa.
PussochKram


day 4, 8th july

_____________________________________________________________________________ **Datum: 2011-07-08 Klockslag: 22:57:15

Jag höll på att skriva day 3, men det är ju day 4. Lite skönt måste jag faktiskt säga. Mindre skönt är det att jag inte kan vara hemma och gratta min lilla lillebror som blir vuxen idag, 18 år. Ja, det är sjukt! Men så är de, saknar honom och jag hoppas att han haft en bra dag! Puss!

Idag startade även swampsoccern hemma och inte är jag med, besviken och lite hemlängtan kan jag säga att jag har idag. Det är ju såå förbannat rooligt att springa i geggan och knuffas och försöka bollen gå framåt. Jag hoppas iaf, att de som är med har bra väder så man inte fryser ihjäl för om det är kallt är det inge nöje alls. 

Min dag startade 06.30, breakfast 06.45 och is 8.15. Back in buisness när det gäller dom tiderna. Eftersom vi nästan alltid under vintern går upp den tiden och har träning. Det var endast isvärmning i en halvtimma eftersom vi hade match i eftermiddag och vi vann med 3-2. Min insats var inte bra för fem öre, men man lär sig väl nåt hoppas jag ändå. Orkade inte lägga så mycket krut och funderationer i den mindre bra prestationen. Men vad förväntar man sig när jag inte varit på is sen april.  


Imorgon skulle det vara en typ av day off, men icket. Drytraining 9.15 och efter de is, lunch sightseeing och efter middagen ska vi mäta lite fett. Spännande, men har gjort det förr. Men hade metall på mig så resultatet blev inte exakt. Jaja, gruvar mig lite också, men får väl se vad den där vågen visar för siffror..

Såg nyss en bild på Fällman, Carro, Tusse och Linkan på Gatu, ta mig till Sverige nu... Hoppas ni har kul om ni läser detta ;)


föresten

_____________________________________________________________________________ **Datum: 2011-07-07 Klockslag: 22:27:14
Hayley Wickenheiser är här (Om ni inte vet vem det är, skäms och ta reda på de ;) )och det finns enormt många stora hockeytjejer som både deltar i lägret och är ledare. Även stora coacher är här så man inser nog inte de försen man åkt hem.

Godnatt.

day 3, 7th July

_____________________________________________________________________________ **Datum: 2011-07-07 Klockslag: 22:09:47
Idag är det Amandas dag, Grattis Sötis!

Idag har vi haft ett ispass och ett office, imorgon drar matcherna igång och vi ska upp 06.30, lite jobbigt men tur jag är morgonpigg. Blir spännande att se om det är samma femmor som på träningen idag, vi möter dom gråa där Jossan (Josefine Holmgren) spelar.

De har varit så sjuuukt varmt här idag, har knappt varit ute nånting eftersom vi svettas nog mycket på isen och officeträningen. Officeträningen hade vi i ett litet gym med de blåa laget i U18, alltså var vi 30 + personer där inne så det var riktigt varmt. Svettades ut en hel del, så jag är tvungen att dricka en hel del också.

Ja, det var lite om dagen. Ska sova snart och ladda inför en ny dag imorgon.

Puss


Day 2, 6th July

_____________________________________________________________________________ **Datum: 2011-07-06 Klockslag: 21:51:55

Överskriften börjar på engelska och ibland kommer jag på mig själv att jag tänker på engelska. Det är illa för jag är väl ingen klippa på engelska. Men ibland chockar jag mig själv när jag pratar, lite roooligt ändå!

Idag har vi alltså gjort tester beep, ståendelängd, vertikalhopp, 4 vertikalhopp och chins. Gick väl sådär om jag säger så.. Sen har jag gjort ispremiär, kände mig som bambi på hal is. Men det blev bättre under träningen och förhoppningsvis blir det bättre under veckan. Kvällen har bestått lite av varje, ingen träning iaf.

Nu är det kvällsfika och sen blir hopp i säng, jobbigaste tiden på dygnet under kvällen. Kan det vara att jag saknar K, tungt men jag överlever. 5 dagar kvar av roligheter.

Rebban pratar med sin hund via skype, lite fult. haha!

Puss!


5 Juli

_____________________________________________________________________________ **Datum: 2011-07-05 Klockslag: 15:23:50
Äntligen framme i Bratislava, startade igår från Storuman klckan 11 kom fram till Stockholm och arlanda hotellby halv 7. Blev en hamburgartallrik där med resten av tjejerna. Kändes lite konstigt att starta upp veckan på sånt sätt, men svenskan hade tydligen beställt de till oss.

03.45 ringde klockan och 04.00 var det dags för frukost, kändes inte som man sovit nånting men. Klockan 2 var vi framme här i Slovakien.. Ishallen är sjukt fräsch och lika så hotellet. doubletree by Hilton heter hotelletifall ni undra.

Delar rummet med en canadensiska, pirrigt..

Ikväll blir de lagaktiviteter innan allt drar igång imorgon.

Puss

Bratislava, slovakien

_____________________________________________________________________________ **Datum: 2011-07-04 Klockslag: 10:21:46
Dålig uppdatering är väl bara förnamnet. Men jag överlevde testerna på Bosön, 12 tappra var vi där. Helgen har jag också tagit mig igenom om än lite mer sliten än innan, men riktigt roligt har jag haft. Bästa helgen på året, helt klart. Har nyss varit och städat med mamma, hon ska ta min städningen en vecka medan jag befinner mig i slavakien på läger. De känns spännande och liiiite jobbigt om jag ska vara ärlig. När jag kommer hem fyller jag 20 och sen är de åselemarknan så de ser jag framemot.

Nae, dags att slänga ihop de sista i den lilla väskan man får ha med sig.... hemskt.

Kommer sakna K, Love you!

RSS 2.0