Joe -

29/1-10

_____________________________________________________________________________ **Datum: 2010-01-28 Klockslag: 22:37:24
  

8 månader.
Imorgon.


Imorgon åker ska vi åka sjuttiofem timmar i buss till Göteborg, ungefär. Vi startar halv 7 och förhoppningsvis kommer vi fram till kvällen. Som tur är har jag laddat upp med baguetter och annat gott. Och det bästa av allt så får jag umgås med brudarna! 

Nej, nu ska jag sussa, kim skulle ringa efter han sett film. Lär väl bli 2, 3......

Puss

jobbig morgon?

_____________________________________________________________________________ **Datum: 2010-01-28 Klockslag: 18:10:10



Bilden säger allt. Hela dagen har varit kaos.


♥ jag gör som ida och bjuppar på lite bilder

_____________________________________________________________________________ **Datum: 2010-01-26 Klockslag: 17:36:28

    
   
   
   
   
   
   
   
   

 

 

 


11/6

_____________________________________________________________________________ **Datum: 2010-01-25 Klockslag: 19:26:07
Jag har suttit och kollat på klänningar till studenten. Jag vill ha en fin, speciell. Jag funderar om jag ska gulla med moster, för mami är ingen höjdare på att sy. Ett exempel är när hon skulle korta av en svart klänning som jag ansåg var lite för lång. Det hela slutade att hela rumpen syndes. Ingen höjdare precis!

Min balklänning är fixad och det känns kanon. Zara skulle troligtvis göra mitt hår också, sminkningen får man nog styra upp själv om inte Jennys moster kunde hjälpa. Så det enda som är kvar då är skorna. Bra planerat av mig där! Den 26 feb blir jag troligtvis blond igen för jag gillar inte min enorma utväxt, men får stå ut med den en månad till. Puh!

Det sprätter i hela kroppen när jag tänker på studenten, samtidigt får jag enorm ångest. Vad ska jag göra sen? PANIK! Men det löser sig, hoppas jag. Jag vill nästan inte tänka på det.

Imorgon kväll kommer Kim!
Min vecka är räddad.


Torsdag

_____________________________________________________________________________ **Datum: 2010-01-21 Klockslag: 15:38:04

Svårt när alla som kommenterat sagt att dom tycker jag ska vara brunhårig, blond började väga tyngre. Bagge sa att hennes röst var riktigt tung och hon tyckte blondt. Men jag får se hur det blir, har inte tid försen den 26feb. Men, blond känns bra till sommaren!

Dagen har varit lugn. Och efter skolan tyckte bagge att det såg som jag höll på att få punka. Vi åkte till ett ställe där jag bytt däck tidigare och han kollade däcket, inga problem alls. Jag tror nog han fick sig ett gott skratt när vi vimsade runt. Efter det storhandlade vi och jag bytte en stereo till mina kusiner. Många vuxenpoäng idag.

Nej, nu ska jag göra någon nytta.


Ny vecka, nya tag!

_____________________________________________________________________________ **Datum: 2010-01-18 Klockslag: 22:00:45

Förjävla tung förlust igår mot AIK med 2-1.
Vi var bättre, mycket bättre!

Nu glömmer vi den och går vidare. Våra borta matcher börjar nu. Tre helger i rad, först brynäs, västerås. Nästa helg hanhals x2 = göteborg och dödens resa typ. Och sista borta helgen är linköping. Känns ändå lite kul att få åka buss och mysa med laget, var ett tag sen nu trots allt.

Det jobbiga är väl att jag vet inte när jag kommer kunna träffa kim nästa gång. Vilket resulterade med en och annan tår idag när jag lämnade han på bussen! Men förhoppningsvis kommer han ner någon dag.

Har hittat min balklänning nu, det känns grymt. Vet dock inte om jag ska vara blond eller brun? Vad tycker ni?

Nej, nu ska jag gå och borsta tänderna, se ett ph avsnitt prata med kim och sen sussa!
Godnatt :)


The family

_____________________________________________________________________________ **Datum: 2010-01-15 Klockslag: 14:41:08
Idag hade vi en mycket lärorik lektion på ledarskapen.
Vi diskuterade om hur vi var, olika roller, personlighet osv.

Det hela slutade med att vi kom fram till att vi var en familj.
Jag var mamman, Elin tonårsflicka och Bagge var lillbarnet.

Eftersom både bagge och elin skriver till mig på morgonen, om vi ska gå, ta buss eller bilen till skolan. Så jag blir alltså den som får bestämma och skicka ut sms till den andra. Elin som är en tonårsflicka, jag brukar tjata lite på henne om hon itne gjort någon uppgift eller nånting. Inte överdrivet utan mest bara på skoj men iaf. Sen Bagge då... ;) Jag kan ta ett praktexempel, imorse när hon och elin skulle gå till skolan så orkade hon inte bajsa sen sa hon att hon var bajsnödig under en lektion. Då sa jag att hon borde bajsat imorse.... Sedan är hon expert på att ta korv när jag håller på att göra mat. Och jag blir galen på henne! Ni kanske inte förstår, men det hela var otroligt kul när vi kom på det!
Älskar er!


Nej, snart träning. 16.10 och sen blir det förhoppningsmys hos begi! Skulle sitta fint!

Saknar Kim!

Goddag.

_____________________________________________________________________________ **Datum: 2010-01-14 Klockslag: 20:49:08
Seg dag idag, trots att jag tog sovmorgon och slutade vid 1. Sovmorgonen blev riktigt lyckad eftersom läraren var sjuk, bra tajmning av mig där. Sedan åkte vi skidor i -17. Det gick bra, frös endast om mina små öron och ögonfransarna var hel frusna. Men det var lite kul, trots att man fick staka sig nerför backarna.

Träningen var tio över fem, har nog aldrig avrit med om en sån tidig kvällsträning en vanlig veckodag, körde lite fys innan och kände mig som en hösäck under träningen. :/ Men jag överlevde!

Ihelgen spelar vi mot AIK på söndag, tre viktiga poäng gäller! På lördag tar jag nog bilen till emelie, dags att ta tag i balskiten.. Måste kolla på klänning och så! Blir nog en sväng på stan också, om jag hinner. Iaf på intersport! :) Sen måste jag se emelies lägenhet som jag inte sett ännu. Sen kanske mami, jonte och kim kommer på lördagkväll, jag hoppas på det iaf! :)

Nej, ska nog lägga mig och se ph.

Puss



K

_____________________________________________________________________________ **Datum: 2010-01-13 Klockslag: 16:10:47


Förbannat

_____________________________________________________________________________ **Datum: 2010-01-12 Klockslag: 21:56:45
Inatt somnade jag klockan 2, sen vare bara att pillra sig upp 06.50. Jag kan berätta för er att det inte var en lätt match. Men träningen gick väl hyffsat och hela skoldagen, sen sov jag en timma efter skolan. Kvällsträningen blev dock lite värre... Sista tjugo minuterna var det helt kört i mitt huvud. Men snart sängen och jag hoppas verkligen jag kan somna.

Usch, vad jag saknar kim. Det är riktigt jobbigt nu när man varit hemma lite längre och haft sällskap i sängen varje natt och helt plötsligt ska man sova själv. Riktigt jobbigt, men jag får väl stå ut. Det blir riktigt jobbigt om inte han komemr ner ihelgen för då träffs vi inte på en månad typ. Jag fattar inte hur jag ska klara det.....
Men, jag måste!

Tidig is imorgon, godnatt!

rubrik. 2009?

_____________________________________________________________________________ **Datum: 2010-01-11 Klockslag: 22:08:01
Bara för att göra en stor sak liten tänkte jag skriva det jag minns mest under 2009.

- Juniorvm i Tyskland, Brons
- SMbrons återigen (det ska bli GULD IÅR! )
- Ett underbart påsklov i stugan med kusiner
- Kim Evertsson <3
- Bulgarien med Begg och Carol
- Emelies student och bal
- Jonathans avslutning
- Landskrona          
- Swamp soccer
- 18 år och körkort
- åsele
- blivit mörkhårig

2009 blir svårslaget men 2010 kommer nog innehålla det mesta, student, bal och den ständigt gnagande frågan i huvudet - vad ska resten av livet? Jag och Elin hade en djup diskussion om det nyss och det var inte positiva saker vi kom fram till. Men vi försöker se positivt på framtiden trots allt.

Nej slut tjatat.
Nu ska jag fika klart sen hoppa i sängen. Is imorgon 07.45.
Det komemr vara tyngsta dagen nånsin.

.

_____________________________________________________________________________ **Datum: 2010-01-10 Klockslag: 22:36:37
Skolan börjar imorgon, egentligen i torsdags men har legat hemaa i feber, halsont och snor ända in i hjärnan tror jag. Inte mysigt men sant. Har inte uppdaterat alls under lovet. Gjorde väl inte alltför mycket heller umgicks med vänner, tränade, var med kim och familjen och sånt där mysigt. Orkar inte gå in på detaljer, förutom annandagen, tack tjejer! Ni betyder så mycket <3

Nej, ska nog dra en sammanfattning av 2009, som gick alltför snabbt, men gud vad mycket jag hunnit med. Men det blirs om sagt imorgon, eller tisdag. Eller när jag har tid rättare sagt. Nu ska jag tillbaka till vardagen, försöka ta vara på de dagar som man har kvar med de bästa tjejerna här!

men först och främst ska jag försöka somna ikväll.
Tack.

RSS 2.0