Joe -

Spyis på skyttis

_____________________________________________________________________________ **Datum: 2009-04-27 Klockslag: 19:26:51
Och ny vecka, kortveka tom, fy tusan var skönt det ska bli!

Måste bara säga att lagfesten var riktigt trevlig, tack för kvällen brudar!

Annars var det verklighet imorse igen, intervaller på skyttis och jag ville spyyy, men det är så skönt efteråt. Sedan gick man till skolan för två lektioner ledarskap och engelska. Nu har vi bara nationella kvar i engelska kvar sen är kursen avslutad, helt sjukt vad fort tiden gått. Snart smäller det väl bara till 2a juni och så åker vi utomlands, guuu vad skönt det ska bli.


nej ikväll blir det hockey.



lagferre

_____________________________________________________________________________ **Datum: 2009-04-25 Klockslag: 14:37:23

har kört laserdome och varit på spa, vet inte om jag kallar det spa men det var riktigt mysigt med laget ändå. kom nyss från coop där vi handlat lite, blev även en twister så nu sitter jag här med uppsvullna läppar, varför lär jag mig aldrig?

nu är det fix och trix.
Puss


torsdagkväll

_____________________________________________________________________________ **Datum: 2009-04-23 Klockslag: 22:24:20
hm trött är jag och känner mig inte kry heller, hoppas verkligen inte jag fått tillbaka skiten som jag hade ihelgen. Iaf så har jag gjort bort bort kondition, spänst och snabbhets testerna, jag hoppas jag är fit for fight så jag kan göra styrkan och rörelse testerna imorgon, skulle vara skönt att göra bort det inför helgen. För då är det som sagt, parteeey med laget. Det blir en hel dag med laserdome, spa, middag och till sist fest! Var ett bra tag sen sist nu, i sommar om jag inte minns fel.

nej, jag vet inte om jag ska ta och lägga mig, läsa eller någonting. Har ont i huvve som fan och sovmorgon till halv 10. sedan två lektioner, hur underbart låter inte det?


förra årets lagfest!






it hurts

mitt andra hem

_____________________________________________________________________________ **Datum: 2009-04-21 Klockslag: 15:49:37

Mamma tycker inte om när jag säger hem åt övik, varför vet jag inte?

Men nu är jag iaf hemma, i övik efter det bästa och mest efterlängtade påsklovet på många år. Har försökt njuuta ordentligt men precis som alla andra lov eller dagar överhuvudtaget så går dom alldeles för fort. Men det har varit kanoners, förutom den förkylning jag drog på mig i slutet av lovet, men det känns bättre idag och hoppas att jag kan vara med på beep imorgon.. wiho.

Just nu längtar jag till lördag då det blir lagfest sen längtar jag tills 1a maj, 8maj, bulgarien och sommarlov. Storumandagarna, 13juli, körtkort. Ja herregud vad mycket kul jag har att se framemot.

Ikväll blir det stuvade makaroner med elin sedan födelsedagsfirande hos gammlink.

Puss :)


sometimes

_____________________________________________________________________________ **Datum: 2009-04-18 Klockslag: 11:26:42
less, helt säkert.

Kul att halva storuman ska ut ikväll och jag har fystester nästa vecka, med start måndag morgon. Love it!

nu blir det deppen.

/ måste bara gratta min sandra idag, 18 år, wihooo :) Sen fyller linkan också år, grattis till dig och idas mamma!

Fredag

_____________________________________________________________________________ **Datum: 2009-04-17 Klockslag: 10:06:28
ARG!!!!!! Den jäveln som ringde imorse kl 9 ska ha stryk för inte fan kunde jag somna om och sen gick jag och la mig kl3. fan.

-

Nu är jag hemma efter en dryg vecka i fjällen. Åkte hem igår vid 12 eftersom emelie inte skulle åka försen ikväll någon gång, kände att jag ville hem en sväng och träffa lite folk innan jag åker tillbaka.

Veckan i tärna har väl innehållit allt kan man säga, har kört båt över sjön (var så jävla mycket vatten på isen), fiskat, stekt i det fina vädret, åkt pulkrace, bråkat och skrattat, ätit i mängder, blivit en tomat (mest emelie), fastnat ex antal gånger med skotern, skalat rumpen när vi åkte nerför fjället på skaran, spelat kort kvällarana till ändå, tagit kvällsrundan (jag och mickis),

Dagens eller kanske veckans stod amanda för. Jonathan skulle bjuu på sin specialité, chokladpudding och grädde. Alla tog för sig i köket och gick ner till vardagsrummet där vi satt oss i soffan. Våran soffa är dock väldigt jobbig eftersom kuddarna glider ut hela tiden och knappt går att sitta i men iaf. Då skulle amanda kliva upp i soffan och hon ställde sig på kanten av kuddarna. då for kuddarna efter och hon flyger handlöst bakåt med chokladpuddingen i händerna, landar på rygg och där ligger choklad puddingen mellan hennes bröst. Alla skrattar hysteriskt och hon blir rassan och skriker, hjälp mig upp era as !!!! Dock missade jag hela denna scen eftersom jag avr helt upptagen i chokladpuddingen i köket men sprang dit och fick se henne ligga där, det var verkligen ett skratt som förlänger livet. Jag tror mickis skrattar än..... haha!

Missade dagens som Jonathan hade dragit igår där han sa att newton uppfann graviditeten,herregud! haha

Nej idag blir det fix och don tillsammans med ida och kvällen hoppas jag blir lyckad. Sedan börjar jag gruva mig för fystesterna som vi tydligen har nästa vecka, wihooo, eller inte. Jag dör.

Hare

Tärnafjällen

_____________________________________________________________________________ **Datum: 2009-04-14 Klockslag: 20:59:55
Har varit här sedan fredags och vädret har varierat lite. Men vi har haft två kanondagar dock får snön ta stryk. Det är vatten överallt på sjöarna och lederna är som puckelpist fast värre. Våran släde har hunnit gått sönder halft och nu har våra kusiners släde brakat ihop och likaså deras finskoter. Så vi får se hur mycket det blir till skotertur imorgon. 
Men enligt värdet skulle det inte bli alltför bra, så vi får väl se vad som händer.

Emelie kom upp idag så nu blir det att umgås med henne som dagarna man är här och hon ser ut som en tomat, så är det när man ska pressa dagarna til ändå...  Vi sattsade hårt från början och skulle åka trickisar från fjället, hårt och fort gick det. Dock kom vi ner med ont i rumpen.


Hemgång blir det senast fredag, hoppas på lite mer sol innan dess. Då blir det kalasis för sandra som vi får se hur det slutar, hoppas på det mesta. hihi

Ha ett fortsatt bra lov, PUSS

avslappnad

_____________________________________________________________________________ **Datum: 2009-04-08 Klockslag: 22:50:17
Ett ställe jag älskar är gunnarberg, jag får ett lugn i hela kroppen! Just nu var det rätt bra fart där uppe, köket ska göras om och dom står i. Men i vanliga fall är det som himmelriket, typ.

Dagen i sig har varit lugnis, inte gjort ett piss förutom varit hos mormor och sett damvm. Lite tråkigt men imorgon är jonte hemma och då ska vi baka bullar, fråga mig inte hur det kommer gå? Det lär väl sluta i bullbråk men det gör mig inget.

nej, undrar om man ska dra sig mot sängen.
godnatt

.

_____________________________________________________________________________ **Datum: 2009-04-07 Klockslag: 23:24:06
precis samma sekund

Storuman

_____________________________________________________________________________ **Datum: 2009-04-07 Klockslag: 13:47:36
Ja nu är man hemma på påsklov och mitt påsklov blir hela två veckor, hur underbart låter inte det? Jag åker upp till tärna antingen på torsdag eller fredagmorgon, beror väl på när vi packat färdigt för det brukar vara en hel del som ska med upp. Blir nog hela veckan, funderar på att åka hem en sväng till nästa helg och spendera den hemma i storuman med vänner innan man åker tillbaka till övik igen :)

Helgen spenderades nere i Rimbo (stockholm) där vi spelade en distrikscup som kan beskrivas med ett ord. SEGER. haha, vi spelade tre matcher mot stockholm, uppland och södermanland tror jag det var. Där vi vann mot uppland med 7-0, stockholm med 2-0 som var en riktigt rolig match och södermanland med 11-0. Vi hade alltså en målskillnad på hela 20-0.

Vi åkte sedan hemåt och vi såg ut att komma hem relativt tidigt, där vid 1 någon gång. Nej då blir vi tvungna att stanna i en bilkö vid skuleberget för en lastbil (?) eller bil med släp kunde inte köra för det var så himla halkigt. Så vi stannar där och alla börjar vakna upp, för att kolla vad som hände. Alla utom en då, begg sov lika hårt som vanligt. När alla har hört vad som hänt börjar dom flesta krypa ihop igen men då kommer en bil i hög hastighet bakom oss och smäller in i mitträcket in i en personbil som står bakom oss, in i räcket igen och slutligen tar det stopp i våran buss. Killen som körde bilen hade nyss köpt bilen i stockholm och var tillbaka hem till lycksele. Hans bil blev rätt förstörd medans våran buss klarade sig bra, bilen bakom var också rätt förstörd.

Tänk dig att han kör in i en buss med 20 tjejer, det blev ett himla liv kan jag lova. haha Men alla klarade sig oskadda men vi blev kvar där ett långt tag och kom inte hem försen 3 någon gång. Det roliga med det hela var att vi väckte beggan efter ungefär 5 minuter efter han kört in i oss. haha

Igår blev även mitt sista ispass för säsongen 08/09. KOmmer kännas konstigt när man åker tillbaka igen och inte ska gå på is. Men istället blir det att dra på sig löparskorna och springa intervaller, om, om, om igen. Men först ska jag njuta av detta påsklov och umgås med släkten, åka skoter och bara må bra!

Nu ska jag mysa med wilma och överraska mamma med att rengöra akvariumet, om jag orkar det vill säga. hehe
Puss


Laget som bestod av hockeygymbrudarna + idax2, frida och mathilda :)



Tycker nästan lite synd om den unge grabben som smällde rätt in i vår stadiga buss.


frustrerad, haha

RSS 2.0