Joe -

kul, eller inte!

_____________________________________________________________________________ **Datum: 2009-06-15 Klockslag: 16:38:52
Förra veckan var bra, vi överlevde resan och den var riktigt bra. Bra väder, bra sällskap, hyffsad bränna dock ingen godmat och med carro som var super ekonomisk medan jag och begg hade noll koll klarade vi resan, tsm. :) Carro var som sagt mannen i förhållandet, jag mamman och begg var barnet. Vi hade även vissa saker vi var fästa vid, carro hade pengarna, begg solkrämen och vad jag hade vet jag inte. Men kul hade vi, tack för veckan vänner!

När jag kom hem till huset sent på tisdag kväll var det kaos, bakning och fix och trix inför jonathans examens dag var verkligen igång. Och jag slets in i stressen direkt. Annars bestod onsdag och torsdag att fira alla (föredetta)9or och alla studenter, mycket att stå i. Men efter dessa två dagar var jag död, typ.
Var lite jobbigt att se Jonathan stå där, det var nyss jag? Men icke, fin var han allt, min bror!!

Ananrs har väl dagarna bestått av regn mest, är så jävla less! Man blir trött och slö av allt pissväder och mest av allt blir jag sur. Får utbrott på det mesta och ingenitng. Rätt onödigt men. Är nogh ilte pirris inför vad som kommer nästa vecka.... Men det ska nog gå bra, förhoppningsvis. hihi

Nej, ska snära upp några bilder sen resan, bättre sent än aldrig! Bilderna sen jontes examen och emelies student kanske kommer senare!












Nej nu får det räcka, saknar min öviksbreuds. hur ska jag klara hela sommaren?
Det är frågan..... är redan uttråkad.

tusan

_____________________________________________________________________________ **Datum: 2009-06-01 Klockslag: 16:08:15
antingen har jag för liten väska eller för mycket kläder med mig?

IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIHHH!!!

_____________________________________________________________________________ **Datum: 2009-06-01 Klockslag: 15:25:23
Herregud 1 juni idag och imorgon är det alltså den 2a. Alltså åker vi imorgon, vet inte om jag är redo. Eller packning är halft packat och det mesta är fixad men flygresan kommer jag nog aldrig bli redo för. Men, jag klarar mig nog, förhoppningsvis! hehe

Annars har helgen varit kanon, vi gjorde väl inte alltför mycket. Fick se alla fina på balen. Emelie var nog vackrast!! Elina var också riktigt fin, har dock bara sett henne på kort /: Typiskt att det skulle vara samtidigt i storuman och vilhelmina.
Jag hade ju som sagt besök från övik, begg, bea och bagge var hos mig hela helgen. Vi for på burnouten och kollade, blev faktiskt lite besviken men. Har haft bra väder så har mest varit ute i solen. och förhoppningsvis blir veckan det också, annars blir jag riktigt besviken!

Ska fortsätta packa och plocka ihop allt, känns nästan hemskt att säga att jag har sommarlov nu, har inga lektioner imorgon så.  Eller inte hemskt men det har gått så himla fort på slutet! Sen åker jag inte tillbaka till övik eftersom jonte går ut dagen efter jag kommit hem. Men kommer nog åka tillbaka under sommaren, känns som jag måste det! kommer nog sakna det lite för mycket annars!

Nejmen, ska ta tag i allt nu!
Hare braaaaaa och sen ska jag försöka uppdatera lite under veckan!
Puss


snart sticker vi !

RSS 2.0