Joe -

tears are falling

_____________________________________________________________________________ **Datum: 2010-06-30 Klockslag: 22:58:18
Har nyss grinat sönder till en film, den hette brothers och måste ses. Sen fäller jag en tår för att pappa har två köpare på pärlan alltså åker den iväg när som helst. Känns som jag ska skiljas med nånting jag haft huuuur länge som helst.

Iaf så kom det inga tårar på träningen, däremot kom det en fors från idas ben. Svett, svett, svett! Men kul är det!

Jag jobbar på och går som mest på vardaglig rutin. Längtar tills helgen när jag får släppa lör lite! Och sen ska det vara sooool fredag, men regn lördag :) :( mer sol till storuman tack.

Sängen nu, jobb imorgon. Puss

Kan det inte bara sluta regna?!

_____________________________________________________________________________ **Datum: 2010-06-19 Klockslag: 11:39:21
har regnat konstant hur länge som helst. Tycker synd om årets 9or som gick ut igår i hällande regn. Inte kunde lärarna fixa så de kunde vara i röbro elelr bollhallen. Studenterna hade det bättre med en hel del sol i torsdags. Ska lägga in några bilder på dom också på facebook men mamma for med kameran nu. De åkte iväg på släktträff men jag orkade verkligen itne följa med. KÄnns lite dumt men, ska trots allt med dom ner till dalarna till veckan och fira midsommar tillsammans med kusinerna från gunnarberg. var ett tag sen vi umgicks. Sen hoppas jag att K också följer! 

Nej, funderar på att överraska mamma och städa lite här sen borde mitt rum få sig en omgång.. Om jag orkar. Regnet gör en så förbannat slö! Imorgon blir det iaf fotbollsmatch, var ett tag sen nu! KUL! :)

Puss :)

Regnet och jag.

_____________________________________________________________________________ **Datum: 2010-06-15 Klockslag: 15:33:43
Igår kändes det som om jag hade en kompis och det var regnet. Satt och rensade ur mina fyttkartonger. De som skulle slängas, kläder som var för små osv. satt och lyssnade på radion och varje gång det kom en liten lugnare låt så rann tårarna ner för kinderna. Jag vet att jag kommer träffa många som jag blivit bra kompisar med under de tre åren där borta. Men samtidigt är jag orolig för att lämna tryggheten som jag hade byggt upp under de tre åren. Vi hade blivit en familj! En familj som stöttade och hjälpte varandra oavsett.

Nu flyttar alla 91or från valla, vissa flyttar hem, andra till andra lägenheter i stan. Den första hockeygymkullen och den bästa! 14 underbara tjejer som jag fått äran att lära känna. Kände inte en kotte när jag flyttade ner och det har också varit till min fördel.

Elin Bagge kommer vara en av oss som väljer att flytta hem och hon har varit något extra för mig. Elin Johanna Bagge, klart man kommer saknaa tösen! Tur att Östersund är relativt nära!

Annie Svedin kommer också att bege sig iväg och en aning längre. Hon åker över till USA och ohio och spelar! Önskar dig all lycka till! Du är grym!

Emilia Carlsson Berg har valt att lämna klubben och övergå till Brynäs där hon ska fortsätta att studera! Kommer sakna min pushkompis som har fått mig att vilja spy ibland under intervaller. Lycka till gumman <3

De är de jag vet som kommer att fly boet ;) Förhoppningsvis stannar så många som möjligt och man får fortsätta umgås.

-
Bätter väder kunde vi inte ha önskat under fredagen alldeles lagomt varmt och nästan inge moln. Därför blev hela den dagen oerhört rolig och minnesvärd var dock riktigt trött efter veckan så efter flaket gick jag in i en vila på 10 min. Innan det var dags för middag med de två bästa, elin och elin! Kvällen blir bra, roligt hos Arne innan tråkigt nog spelade dom bajsmusik på statt. Men jag hade trevligt ändå.

Lördagen gick åt att fixa sig inför kvällen där balen stod på schemat med storm och en del regtn tycker jag ändå att balen var trevlig. Blev dock en nykter kväll efter veckans galenskaper. Men hade lika trevligt ändå. Hade en stilig balkavaljer också :)

Nej blir bilder senare! :)
Nu ska jag laga mat och komma tillbaka i verkligenheten. Blir alltså träning ikväll. PUH! haha


Klassfest

_____________________________________________________________________________ **Datum: 2010-06-09 Klockslag: 23:25:36

Nu drar vi vidare mot lex, imorgon ska flaket få sig en omgång!
Är med mina två elin :)


Pusss


bilder sen kvällen.

_____________________________________________________________________________ **Datum: 2010-06-09 Klockslag: 00:29:08








Mina två stöttepelare.

Och med de säger jag godnatt.


last days

_____________________________________________________________________________ **Datum: 2010-06-08 Klockslag: 23:52:14
Sitter här med gråten i halsen. Hade avslutning med HG idag, blev en badmintonturnering innan lite fika hos Robert. Sen på kvällen grillade vi hos Emsi. Första hockeygymkullen med tjejer i Övik och vi kan nog efter fredag säga att vi är historiska. 14 underbara tjejer som jag fått lärt känna mer eller mindre.

Ångrar inte en sekund att jag valde att flytta ner hit, trots att jag inte kände en kotte från en början. Och visst erkänner jag att det inte alltid varit en dans på rosor, jag har haft mina jobbiga stunder men de ljusa tar över allt de jobbiga som varit.

3 SM-brons, 1 JVM-brons, Länslagturnering i Rimbo som slutade med vinst, turneringarna på HG, Myskvällarna på valla, gemenskapen, Spyfysen med robert, Lagfesterna (de 3 som varit ;)), matcherna mot fotbollsgym och innebandygym - Finns så många minnen jag kommer ta med mig som hockeyn här gett mig.


Och det tar inte slut än, kommer stanna här i Övik ett år till och det känns kanonbra inför nästa säsong. Idag fick jag besked om att jag fått en lägenhet också, en etta på 30 kvadrat, centralt i stan. Lite renovering på den så blir det kanon.

Nej, borde hoppa i säng. Ny dag imorgon med 48-timmars som inte kan bli annat än galet!
Kram

Första dagen på studentveckan

_____________________________________________________________________________ **Datum: 2010-06-07 Klockslag: 10:21:59
Och här sitter jag halv förkyld. Blir att kurera tills på onsdag.

Ska snart ta bussen till övik efter en kanon helg. Började med klassfest i fredags och statt efter de! Dansade så fötterna värkte. Sen vaknade jag på lördagmorgon och inte ett dugg bakis :) Åkte till Umeå och träffade mamma. Sen bart det iväg hemåt och tallis på kvällen. Blev en kallkväll man jag hade trevligt. Vaknade utan röst på söndagmorgon och nu idag så mår jag inte sådär jätte bra. Men ingen feber så det är lugnt :)

Snart komemr Ante.
Puss

Sista minuten

_____________________________________________________________________________ **Datum: 2010-06-04 Klockslag: 13:19:09

Det är inte som ni tror. Ingen resa utan snarare våran klass i ett nötskal kanske man skulle säga. Det är inte bara när det gäller skolarbeten vi är ute i sista sekunden utan även med andra saker som tex. Flaket! Pengar till flaket, ljudanläggning osv. Som tur var ringde jag papi och han skulle nog försöka fixa ljudanläggningen. Det var tusen frågor om uttag, volt, sterotyper.. Puh, som tur skulle Erika kolla upp det där!

Sen frågade jag om han hade hittat någon bil till oss på balen och tydligen hade han hunnit göra de också! Jag blir chockerad. Min pappa jobbar 12-15 timmar om dagen. Ordförande för Storumans hockey, eget företag, en galen famlj att ta hand om. + att han ska fixa grillfest för hans jobb imorgon. Skulle vilja ge ahn en bamsekram för allt just nu!

Nej, snart ska vi åka till Link och fira hennes examen innan mna åker hem och fixar sig lite inför kvällen. Klassfest med Spil3, känns som det komemr kunna spåra en aning. 7 dagar kvar till studenten!!
Imorgon ska jag ta en buss till Umeå antingen 8 eller 10 sedan åker jag hem och det blir talludden på kvällen. Fest två dagar i rad, itne vanligt för att vara Johanna Olofsson. Men man tar väl bara studenten en gång! Blir nog att sluta tidigt ikväll så man tar sig upp imorgon och överlever dagen i Umeå också! Blir mysigt att gå på stan med Mami, var ett tag sen! hihi

Nej, nu ska jag packa ihop lite till hemresan!
HAreeeeeeeeeeeeeee


underbara dag!

_____________________________________________________________________________ **Datum: 2010-06-03 Klockslag: 10:15:21

Vaknade nyss och tänkte jaha, vad ska man göra idag! Älskar känslan av att kunna göra nästan vad jag vill.

Nu sitter jag här nyvaken med ett vattenglas och funderar på att plocka ihop här på rummet för det här är inte okej. Det är kläder och grejer överallt! Sen har jag en sista uppgift som Robert gett oss som jag tänkte svi ihop. Blir nog inte alltför mycket engagemang i den uppgiften tyvärr. ¨

Sen får jag se hur resten av dagen blir, måste fixa lite saker inför morgondagen med klassfest hos sullan. Kan bli riktigt jävla bra! EFtersom många andra har planerat sina dagar funderar jag också på att dra en liten sammanfattning hur min 1,5 kvar här i övik ser ut!

Torsdag: Möte med laget och ev. hinderbana.
Fredag: Klassfest med SPIL 3, Björn Borg tema
Lördag: Umeå och hemresa + Talludden
Söndag Nationaldag, se fotboll och vilaaa
Måndag: Fixa löshår och andra smågrejer. -> Tillbaka till Övik
Tisdag: Lugn dag? Sista HG?
Ondag: 48 timmars - tema hawaii
Torsdag: VILA! FIxa flaket!
Fredag: STUDENTEN
Lördag: Balen
Söndag: UTstädning från kära valla och lägenheten och hem till Storuman för "sommarlov"

Nu ska jag fixa lite här!
Hare!


Trött

_____________________________________________________________________________ **Datum: 2010-06-02 Klockslag: 23:42:54

Godnatt


Det är över nuuuuuu

_____________________________________________________________________________ **Datum: 2010-06-02 Klockslag: 15:15:41

SOL SOL SOL!

Ikväll ska vi spela brännboll och idag hade vi på oss studentmössan, första gången på skolan. (misade mösspåtagningen) Kan inte bli så mycket bättre. På fredag ska vi ha klassfest med björn borg tema. Kommer bli kung! Sen kanske jag drar hem och åker på tallis på lördag. Får se, får se. Ska iaf till Umeå lördag och köpa skor till studenten! Familjen ska också dit. Mys!

Nej, nu ska jag försöka dra ihop nå kläa inför kvällen!
 
Puss


Tisdag

_____________________________________________________________________________ **Datum: 2010-06-01 Klockslag: 22:35:54

Maria och Lise hjälpte mig med bilen idag. Eftersom de satt därbak så fint så fick de helt enkelt ta på sig städhandskarna och putsa min framruta som såg ut som en prickikorv.

Annars har dagen bestått av fika hos Mange sen satt jag och Bagge största delen av dagen på balkongen. Planerade lite inför studentmiddagen och så. Hon knätte en kall också, själv drack jag vatten efter vi hade träning ikväll men imorgon blir det andra bullar! :) Hoppas på finväder, helst 2 veckor till! Det skulle vara kung!

Nej, nu ska jag sova. Intervaller imorgon. Wiho.
:/

Godnatt. Puss :)


RSS 2.0