Joe -

regn

_____________________________________________________________________________ **Datum: 2010-08-31 Klockslag: 21:43:22

Här sitter jag i min ensamhet och lyssnar på musik. Är arg på min kropp som alltid ger upp, förkyld igen. Men jag hoppas att jag mår bättre imorgon. Jag måste. Att hota brukar vara bra!

Har nyss sett fångarna på fortet och Pernilla var nog den sämsta jag sett, hon förstörde hela laget. Men jag hejade på barnen så det gjorde mig inget! Det är väl de jag gjort, såg reprisen sen igår innan också. Sen sov jag en kvart emellan. Innan de var jag hos ida och rocky och hälsade på en liten stund! Lite prat och mys :) Alltid behövligt!

Imorgon är det första sept, tiden springer iväg och snart är det jul. Ida tyckte att det kändes som jul idag, vet inte om det var bra eller dåligt. Det dåliga är iaf att jag saknar kim, och det är bara början. Puh, känns riktigt jobbigt, inget ljus i tunneln!



15 månader

_____________________________________________________________________________ **Datum: 2010-08-29 Klockslag: 23:07:10
Jag älskar dig!

_____________________________________________________________________________ **Datum: 2010-08-26 Klockslag: 14:26:10

Krya på dig Sara!!!!






Slapp dag, som tur är. Spelade lite minigolf och åt lite mat på skolan. Lite billigare så! Ikväll tränar vi tidigt, 16.30 sen intervaller och efter de foto. Schemat är späckat men vad gör man. Ska försöka äta nånting så man orkar med träningen! Men middagen blir nog efteråt, mycket skönare att äta efteråt! :)

Saknar K




Hos K

_____________________________________________________________________________ **Datum: 2010-08-24 Klockslag: 21:56:59
Är hos älsklingen än, skulle åkt tillbaka ikväll men åker imorgon lite tidigare bara. Åkte hit igår efter jag gått en sväng på stan. Hade känningar i huvudet och stel som sjutton i nacken efter matchen i söndags och därför blev det ingen träning för mig. Men det känns bättre nu så jag hoppas jag är med imorgon igen!

Imorgon ska jag och valle försöka hitta på skolan. Vi får se hur det går, endast två tjejer i klassen. Blir spännande att se hur allt blir!

Jaja, godnatt!

My new apartment

_____________________________________________________________________________ **Datum: 2010-08-21 Klockslag: 10:25:40
SItter här på golvet med mammas bärbara i ett kaos, vi tapetserar och har mer än tusen saker här inne. Men jag hoppas det blir bra och att jag kommer trivas. Men det känns bra!

Igår var vi på ikea och spenderade pengar.  Fick med mig en proppfull bil hem och det såg riktigt roligt ut när 4 tjejer också skulle försöka rymmas där inne. haha Men det bästa med allt är att jag får lön till veckan och då kommer det inte kännas lika jobbigt som det kasnke gär nu. + att jag bara använda upp min minilön som jag fick för de jobb jag gjorde i juni! :)

Nej nu ska vi åka och kolla på enn köksbord, blir ett begagnat. Men lika bra de!
Sen är det träning 13 och efter de blir det nog pyssel här! :)

Leeedig dag.

_____________________________________________________________________________ **Datum: 2010-08-10 Klockslag: 12:19:45
Men har haft ständig tryckande huvudvärk sen i torsdags och mamma sa att det bihålerna. YES, ännu mer vila då. Men ftersom det gått bra att träna än fast jag haft de så ska jag nog överväga att träna lite. Men skulle behöva fara upp på sjukan. Men det är så jävla lönlöst så jag orkar inte ens försöka. Mamma ringde upp och de hade tyvärr ingen läkare. Så, huvudvärken fortsätter.

Ska iaf försöka njuta av min lediga dag den här veckan. Jobbar fram till lördag innan det blir övik igen! Längtar nu, orkar inte med Storuman nå mer. Sen skulle vi brudar försöka hitta på nånting på lördagkväll innan jag åker. Hoppas på fintväder, men det är nog lika lönlöst som att försöka få en tid på sjukan.
Jävla Storuman.




Övik

_____________________________________________________________________________ **Datum: 2010-08-06 Klockslag: 22:32:07
Japp, tillbaka. känns konstigt men bor för tillfället hos emelie eftersom min lägenhet inte är fixad ännu. Men imorgon ska jag och beaprutt åka och kolla lite tapeter.

Dagen idag bestod av tester, blev bara dips, harres, 30 meter och brutal och efter de gjorde vi ett cykeltest, där vi skulle trampa som en tok och förbränna 250 kalorier. Det kan nog beskrivas som svett och mjöklsyra. Fy fan! SKulle egentligen inte göra de testet men testade och det gick bättre än väntat. Imorgon väntar coopers och som det ser ut nu så ska jag inte springa. Men får väl se imorgon helt enkelt. S´ka genomföra två ispass på söndagen också, hoppas min kropp håller efter förkylningen!

Jaja, nu ska väl jag och emelie sussa snart!
Saknar K.

aug.

_____________________________________________________________________________ **Datum: 2010-08-02 Klockslag: 20:27:42
Sommarlovet är över, jag har insett det nu men det är lika jävla jobbigt varje gång!!

Står i köket och dunkar på mamis spotify, hon har köpt högtalare på semestern och nu står dom i köket med hennes bärbara. Kanon när man ska laga mat! Just nu håller hon på att målaboaseringen (stavning?). Hon ska ALLTID ha något att göra. Imorgon hade jag tänkt åla en byrå som jag kan ha i lägenheten. Svart eller vit? Det är frågan.

Annars blir det övik till helgen, det känns roligt. Länge sen man såg guldklimparna. Dock blir det inte mycket till tester för mig eftersom jag varit sjuk under en längre tid. Men några ska jag väl kunna genomföra utan några krav på resultat isf.

Resten av kvällen ska jag titta i kataloger om ideer till lägenheten och njuta för idag har jag minsann varit duktig. Jobbade mellan 8-16, for hem åt någon macka åkte på pappas jobb och städade i en timma sen hem mat och gymmet. Det gick tuuungt, men jag hoppas att jag inte känner någonting i kroppen imorgon bara!

Ses snart! Puss

RSS 2.0