Joe -

Storuman

_____________________________________________________________________________ **Datum: 2009-04-07 Klockslag: 13:47:36
Ja nu är man hemma på påsklov och mitt påsklov blir hela två veckor, hur underbart låter inte det? Jag åker upp till tärna antingen på torsdag eller fredagmorgon, beror väl på när vi packat färdigt för det brukar vara en hel del som ska med upp. Blir nog hela veckan, funderar på att åka hem en sväng till nästa helg och spendera den hemma i storuman med vänner innan man åker tillbaka till övik igen :)

Helgen spenderades nere i Rimbo (stockholm) där vi spelade en distrikscup som kan beskrivas med ett ord. SEGER. haha, vi spelade tre matcher mot stockholm, uppland och södermanland tror jag det var. Där vi vann mot uppland med 7-0, stockholm med 2-0 som var en riktigt rolig match och södermanland med 11-0. Vi hade alltså en målskillnad på hela 20-0.

Vi åkte sedan hemåt och vi såg ut att komma hem relativt tidigt, där vid 1 någon gång. Nej då blir vi tvungna att stanna i en bilkö vid skuleberget för en lastbil (?) eller bil med släp kunde inte köra för det var så himla halkigt. Så vi stannar där och alla börjar vakna upp, för att kolla vad som hände. Alla utom en då, begg sov lika hårt som vanligt. När alla har hört vad som hänt börjar dom flesta krypa ihop igen men då kommer en bil i hög hastighet bakom oss och smäller in i mitträcket in i en personbil som står bakom oss, in i räcket igen och slutligen tar det stopp i våran buss. Killen som körde bilen hade nyss köpt bilen i stockholm och var tillbaka hem till lycksele. Hans bil blev rätt förstörd medans våran buss klarade sig bra, bilen bakom var också rätt förstörd.

Tänk dig att han kör in i en buss med 20 tjejer, det blev ett himla liv kan jag lova. haha Men alla klarade sig oskadda men vi blev kvar där ett långt tag och kom inte hem försen 3 någon gång. Det roliga med det hela var att vi väckte beggan efter ungefär 5 minuter efter han kört in i oss. haha

Igår blev även mitt sista ispass för säsongen 08/09. KOmmer kännas konstigt när man åker tillbaka igen och inte ska gå på is. Men istället blir det att dra på sig löparskorna och springa intervaller, om, om, om igen. Men först ska jag njuta av detta påsklov och umgås med släkten, åka skoter och bara må bra!

Nu ska jag mysa med wilma och överraska mamma med att rengöra akvariumet, om jag orkar det vill säga. hehe
Puss


Laget som bestod av hockeygymbrudarna + idax2, frida och mathilda :)



Tycker nästan lite synd om den unge grabben som smällde rätt in i vår stadiga buss.


frustrerad, haha

Kommentarer
Postat av: Mirry

Så snygg blogg du har!



Spana gärna in våran blogg, passa dessutom på att svara på Dagens Fråga samt att anmäla din blogg till Veckans Blogg!

2009-04-07 @ 20:41:29
URL: http://www.arntyochmirry.se
Postat av: carol

VÄGEN VAR ENFILIG! så han var dubbeliddi..

2009-04-07 @ 22:20:55
URL: http://carolinhermansson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0