Joe -

_____________________________________________________________________________ **Datum: 2010-03-03 Klockslag: 17:22:12

Idag älskar jag onsdag, förra veckan var det andra bullar. En riktig mördaronsdag! Har haft två lektioner och ikväll är det endast is och inga spyis intervaller! :) Nog för att det inte hade skadat att springa lite men.

Imorgon har vi vilodag, känns helkonstigt att ha vila en torsdag. Eftersom ostjejerna kom hem imorse och kommer ha jetleg så sköt vi upp träningen från torsdag till lördag så dom också skulle kunna vara med! Det känns bra att dom är tillbaka, men mindre kul att det är 18 dagar kvar av säsongen. Iaf till matcherna är över! Vart tog den här säsongen vägen? Det är tragiskt att allt går så fort. Elin kom upp idag och sa att det är typ 3 månader tills vi tar studenten, 3 MÅNADER! Det är helt sjukt. Förhoppningsvis bland dom 3 bästa månaderna i livet, ett smguld och lite studentfirande skulle nog kunna lägga ribban rätt högt!


Nej, jag vill boka en utlandsresa. Sitter och tittar varje dag men det verkar inte bli nånting eftersom elina svek mig!!!!!!!!!! :( Jaja, får se hur det blir. Troligtvis en sista minuten om det blir nånting!

Träning nu :)



Älskar bilden och människorna! 
S och K ♥


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0