Joe -

Blä och usch

_____________________________________________________________________________ **Datum: 2011-01-17 Klockslag: 19:26:28
Vilken måndag det blev. Började med att klockan ringde 06.10, helt död var jag men tog mig rätt så lätt upp.. Som vanligt. Sen rullade väl dagen på fram till lunch, hade svia i magen. Svårt att säga hur det riktigt kändes men irriterande var de iaf.. Efter lunch vred det bara till uppe på taket och jag var tuvngen att spy, försökte skynda mig nerför trapporna men hann inte. Så det hamnade på marken nedanför ställningen. Fy sjutton, men jag grinade inte. Som jag alltid brukar göra innan jag ska spy..... Lite mycket detaljer men äh!

Jaja, jag spydde och det kändes bättre. Gjorde hela dagen klart, men det var jussepass jag orkade eftersom all mat hade kommit upp. Så sista timman var en aning dryg. Och nu sitter jag här. Har tagit en varmdusch eftersom det itne blev någon träning ikväll.. Får se om jag vilar imorgon eller om jag åker och jobbar. Beror nog på om jag får i mig någon mat ikväll och hur jag mår. Får se, får se...

Ska sätta mig framför tven och försöka dricka lite :) Är inte alls sugen men hungrig som ett djur! Önskade att mami var här och passade upp mig. Men icke..

Puss

Kommentarer
Postat av: Emelie

Låter inge vidare! Krya på dig!

2011-01-17 @ 20:12:25
URL: http://www.maitreias.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0